Γεια σας, κοριτσάκια μου!
Γιατί, χαρά μου, είναι φορτωμένη η καρδούλα σου; Όλα περνούν, να το θυμάσαι αυτό. Σου το λέει κάποια, που πρόσφατα συνήλθε από κατάθλιψη.
Ωραία μέρα μου ξημέρωσε, κορίτσια! Σηκώθηκα μέσα στο μαύρο χάραμα, να προλάβω ένα σωρό δουλειές. Όχι μόνο τις πρόλαβα, αλλά έγιναν και σε χρόνο ρεκόρ! Όχι μόνο έγιναν, αλλά τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου!
Για το τέλος είχα αφήσει μία δουλειά - διασκέδαση. Κάτι σαν επιβράβευση για τις αγγαρείες. Πήγα να αγοράσω υγρό για το σαχλαμαράκι μου. Να έχω το Πάσχα, μη ξεμείνω και βρω δικαιολογία να ξανακυλήσω στο κάπνισμα. Όπως καταλαβαίνετε, προλαβαίνω όλες μου τις πονηριές και με τριπλάρω! Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι σε αυτό το μαγαζάκι. Δοκιμάζω γεύσεις και μαθαίνω πράγματα από τον ευγενέστατο ιδιοκτήτη. Δοκίμασα τρία είδη υγρών, δεν έβγαλα συμπέρασμα και του είπα ότι τον αφήνω να μου δώσει ό,τι θέλει εκείνος. Μου έδωσε ένα τέταρτο υγρό, με ωραία γεύση, όπως είπε. Μου είπε, επίσης, ότι τα υγρά που εμπορεύεται εγκρίθηκαν από το Γερμανικό ΕΟΦ. Στο μαγαζάκι ήταν και ένας κύριος, που βρίσκεται στη δεύτερη μέρα με το σαχλαμαράκι του. Γκρίνιαζε λιγάκι, γιατί είναι καπνιστής των τριών πακέτων ημερησίως και τα βρήκε σκούρα τα πράγματα. Του είπα ότι μετά από ένα περίπου μήνα ζορίζομαι ακόμη και δεν είναι εύκολο να γίνει το θαύμα και να απαρνηθείς συνήθεια μιας ζωής. Για να δούμε πόσο θα αντέξουμε..