έλα τώρα γκρινιάρα, που δεν απαντάς τα τηλέφωνα αλλά έχεις και το θράσος να μας λες ότι σας υποχρέωσα! ντροπή και αίσχος! που είναι η αγαπησιάρικη, μελιστάλαχτη καλησπέρα σου που να ταιριάζει με το κλίμα της βδομαδας, που είναι οέο?
Printable View
έλα τώρα γκρινιάρα, που δεν απαντάς τα τηλέφωνα αλλά έχεις και το θράσος να μας λες ότι σας υποχρέωσα! ντροπή και αίσχος! που είναι η αγαπησιάρικη, μελιστάλαχτη καλησπέρα σου που να ταιριάζει με το κλίμα της βδομαδας, που είναι οέο?
[quote]Καλλιοπάκι,κάπου διάβασα πως έπιασες κιόλας το σίδερο ή μου φάνηκε;Είσαι σε ανάρρωση,μην το ξεχνάς!
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σου!Δικαιούσαι έστω τώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα!
/quote]
και να ηταν μονο το σιδερο.........
και πλυντηριο εβαλα και στις τραπεζες πηγα και στο ικα ετρεξα και στο ιππο πηγα και για ψωνια και και και κουραστικα να τα θυμαμαι δε με νοιαζει ομος γιατι νιωθω μια χαρα και ας μην τρωω σημερα ζαλιστικα μονο για λιγο κατα τα αλλα ουτε ατονια εχω ουτε τιποτα !
μονο αποριες απο το γιο μου
1δε σε βλεπω να αδυνατισες
2μετα θα πας να σου ξαναβαλουν το στομαχι σου?
3 θα μεινιες μονο κοκκαλα αμα συνεχιζεις για παντα να αδυνατιζεις
4θα τον πιεις ολο το χυμο?
Καλλιόπη, μην παρατραβάς τις αντοχές σου, ίσως να πιστεύεις ότι όλα μπορείς να τα κάνεις αλλά μπορεί έτσι να βάζεις σε κίνδυνο την ομαλή επούλωση! slow down!
Η Κατερίνα αναρρώνει όμορφα, εγώ σκέφτομαι όμορφα τις περισσότερες ώρες της ημέρας όταν δεν με πιάνουν μίνι πανικοί για την επερχόμενη μείωση+ανόρθωση..Τους ξεπερνώ όμως γρήγορα και φροντίζω να τους συζητώ άμεσα με τους δικούς μου για να μην γιγαντώνονται οι φοβίες..
Απαιχτο Μακ!Μακαρι να το μπορουσαμε κιολας!
Καλησπέρα ομορφιές μου!!!!!!!
Ναταλακι καλώς τα δέχτηκες τα ανιψάκια σου σίγουρα τα περνάτε τέλεια!!!!!Όσο για τις σκέψεις που σε στεναχωρουν θέλουν το χρόνο τους γλυκιά μου!!!!!
Κατερινάκι μου καλή αναρωση και με υγεία τα καινούργια τούμπανα!!!!!
Γιωτουλα μου χαίρομαι που είσαι πολύ καλά,η εβδομάδα σου μας έχει ζεστάνει τις καρδουλες!!!!!
Καλλιοπίτσα μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν γέννησα που δεν έβαζα κώλο κάτω!!!!!Καλύτερα να μη σου πω τι έπαθα,γι'αυτο ηρέμησε!!!!!
Γλαυκούλη μη μασας,όλα είναι για να περνάνε!!!!!Ψηλά το ηθικό!!!!!
Όσο για τις απουσες ευχομαι να είναι καλά κ να περνάν ακόμα καλύτερα !!!!!
Ναι,να σε δω εσένα να αγαπάς με το μυαλό και να σκέφτεσαι με την καρδιά τι πουλιά έχεις να πιάσεις!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Απαιχτο Μακ!Μακαρι να το μπορουσαμε κιολας!
ʼντε,να σου αφιερώσω,παραπονιάρικο μου!ʼλλο είχα κατά νου,αλλά μόλις μου έστειλαν αυτό να ακούσω.Αφιερωμένο,γιαγιάκα μου!Quote:
Originally posted by monahoiot
... που είναι η αγαπησιάρικη, μελιστάλαχτη καλησπέρα σου που να ταιριάζει με το κλίμα της βδομαδας, που είναι οέο?
--->http://www.youtube.com/watch?v=k9PurU1SWAM
Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις μπήκα σπίτι, είχα πάει να μιλήσω με αυτόν για την καλοκαιρινή δουλειά. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, θα μου πει αμέσως μετά το Πάσχα αν θα με πάρει ή όχι. Το κόλλημα που έχει είναι που δεν οδηγώ γιατί ενώ θα κάνω δουλειά γραφείου ίσως χρειαστεί κάποια φορά να μετακινήσω κάποιο αυτοκίνητο την ώρα που θα λείπουν τα παιδιά που παραδίδουν και παραλαμβάνουν τα αυτοκίνητα. Του είπαμε ότι αν τελικά δεν με πάρει να κοιτάξει μήπως μου βρει κάτι άλλο στο νησί εφόσον έχει τόσες γνωριμίες εκεί και συνεργάζεται και με πολλά ξενοδοχεία που θα μπορέσει να με συστήσει για τη δουλειά της καμαριέρας εφόσον αυτή την εποχή πολλά ξενοδοχεία ψάχνουν για εποχιακές καμαριέρες. Αν αποφασίσει να με πάρει θα γίνουν όλα πολύ γρήγορα γιατί πρέπει στις 15 Μαϊου να είμαι στο νησί και να δουλεύω. Και πριν πάω εκεί θα πάω μία εβδομάδα στο γραφείο του στην Αθήνα για να με εκπαιδεύσουν. Η αναμονή συνεχίζεται και όταν έχω νεότερα θα σας πω.
Ναταλία μου δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις και είτε είσαι με σκυλιά είτε είσαι με παιδιά το κατούρημα δεν το γλυτώνεις! :lol: :lol: Το Κατερινάκι δεν ήταν στο Ιπποκράτειο. Δεν έχω παράπονο, φρόντισαν για μένα τα κορίτσια γιατί το νοσοκομείο που ήταν η Κατερίνα ήταν 3 λεπτά από το σπίτι της μάνας μου, οπότε πηγαινοερχόμουνα, έτρωγα κ.λ.π. Προς το παρόν δε μου λείπει το νοσοκομείο, τη Μ.Τρίτη θα μου λείπει όμως γιατί δε νομίζω ότι θα καταφέρω γκαμώτο να πάω στη ΜακΓιώτ.
Καλλιόπη μου τα ζωάκια μου που με ρώτησες, είναι τρία, δύο σκυλίτσες και ένας γάτος.
Κορίτσια γύρισα και σας στέλνω τη δική μου συνεισφορά στον έρωτα...
http://www.youtube.com/watch?v=3W2_vb-tDUk
Όχι τόσο ποιητικό, αλλά σίγουρα ερωτικό...
Να πω και το εξής (που δεν είναι καθόλου ερωτικό): Γύρισα και έβγαλα όλα τα ρούχα μου έξω, να τα αερίσω. Τσιγαρίλα, που την αισθάνομαι για πρώτη φορά!
Πάω να ξαπλώσω, καλό βράδυ κορίτσια και καλό ξημέρωμα. Λιλάκι πες την καληνύχτα μου σε όλα τα παιδιά στο 18 άνω. :lol: Ναταλία καληνύχτα x 27. Φιλάκια.
72 καληνύχτες,Τζινάκι μου,όσο τουλάχιστον ακόμα δε μου λες τους δικούς σου αγαπημένους αριθμούς!
Αυτό με το κατούρημα δεν το είχα συνειδητοποιήσει!Ελπίζω να μη με περιμένει στη στροφή του δρόμου ουρολάγνος έρωτας!
Πολύ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου αναφορικλα με την καλοκαιρινή-και όχι μόνο-εργασία σου!
Εκεί πήγε το μυαλό μου πως πήγες,αλλά είπαμε...το δις εξαμαρτείν ου γυναικός σοφής εστί κι έτσι έκανα την Κινέζα!
Αβουλίνι μου,για να σ'ενοχλεί η τσιγαρίλα στα ρούχα σου είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο!Τέτοια λέγε μου να με φτιάχνεις!
Ακόμα μια καληνύχτα,τελευταία για απόψε αυτήν τη φορά...Σε λίγες ώρες με ξυπνά το σημερινό μου κατουρητήρι!Τι γλυκό ξύπνημα!
Καλημέρα. Απίστευτο και όμως αληθινό! Παρόλο που κοιμήθηκα στις 3, σήμερα ξύπνησα στις 8 χωρίς ξυπνητήρι, χωρίς πρωϊνό τηλεφώνημα και χωρίς σεισμό! :lol: Όταν είδα την ώρα προσπάθησα να ξανακοιμηθώ αλλά δεν μπορούσα κι έτσι σηκώθηκα. Εύχομαι να μην έτυχε και να έχουν αρχίσει να ενεργούν τελικά οι πολυβιταμίνες και το neurobion ώστε να μου φύγει επιτέλους αυτή η συνεχής υπνηλία και κούραση.