Τζινα μονες μας μειναμε αποψε?
Printable View
Τζινα μονες μας μειναμε αποψε?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γλαύκη σου εύχομαι καλή δύναμη με τη μετακόμιση του μαγαζιού, να τελειώνεις και μ'αυτό γιατί σε ταλαιπωρεί αρκετό καιρό, να τακτοποιηθείς και στο νέο χώρο και να αρχίσεις να δουλεύεις πάλι κανονικά.
Eli μου αρέσει γιατί κάναμε νέα μόδα στις βόλτες! :lol:
Λιλάκι καλοφόρετα τα νέα σου ρούχα. Εύχομαι να φορέσεις τα καινούρια ρούχα σου και να τα χαρείς κι έναν ωραίο γκόμενο να σου βγάλει τα καινούρια ρούχα σου και πάλι να χαρείς! :lol: Αν είμαι στην Αθήνα θέλω να έρθω κι εγώ στη συνάντησή σας με τη ΜακΓιώτ στο River West (που δεν ξέρω και τι είναι), πάρτε με και μένα μαζί σας please, αλλιώς θα πέσω στο River να πνιγώ! :lol:
Είσαι μεγάλο νούμερο! :lol:
Τελικά πάντως στης φτώχειας τον καιρό οι βόλτες σε φίλους και συγγενείς μια χαρά είναι! Και τον αέρα σου παίρνεις και την βόλτα σου κάνεις και μια κουβέντα την λες και τζάμπα καφέ πίνεις και συχνά πυκνά φεύγεις και με καλούδια! Οπότε ναι θα τις καθιερώσουμε αυτές τις βόλτες και προτείνω να τις επεκτείνουμε κιόλας!!! :lol:
Quote:
Originally posted by eleni198621
η μανα μου μου λεει οτι οπως παω σε λιγο θα ζυγιζομαι στη ζυγαρια της κουζινας
:lol::lol:
Θα κάνεις και οικονομία μανάρι ;) δεν θα χρειαστεί να πάρεις και νέα ζυγαριά! :lol:
Απ'ότι φαίνεται Λίλα μόνο εμείς κρατάμε το οχυρό σήμερα το βράδυ.
Καλως το ελλακι.
Μία που μπήκα και μία που βγαίνω :lol:
Πάλι για ξεπέτα μπήκα χιχιχιχι
Με έχει φάει τα αυτιά ο άντρας μου να βάλουμε τα ζόμπια να δούμε! :lol:
Μας έχουν μείνει 4 τελευταία επεισόδια και μας βλέπω να ξενυχτάμε για να τα δούμε!
Οπότε σας αφήνω αγαπημένες μου Μακένιες και θα τα πούμε αύριο με το καλό! Απόψε πάντως ένα ξέρω ότι θα κοιμηθώ με την ψυχή μου και δεν θα ξυπνήσω παρά μόνο όταν χορτάσω νανάκια!
Φιλιά πολλά γλυκά και ζουμερά στα λαχταριστά σας μαγουλάκια! Καληνύχτα Μακόκοσμε!
Καλώς σας βρήκα Λιλάκο μου, λυπάμαι που σας αφήνω πάλι μοναχούλια αλλά με καλούν τα ζόμπια :lol:\
Πόσο χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα και επέστρεψες παρέα με το χιούμορ σου! Μας έλειψες!
Μάκια μάκια και πάλι! Καλό βράδυ αμαζόνες μου ερωτιάρες!
Καληνυχτα ελλη.καλο ζομπιασμα!!!!!!!
Ειδατε το χτεσινο επεισοδιο grey's anatomy?
Eli μου δεν ξεφεύγεις και πολύ, από το ζούμπιασμα στο ζόμπιασμα και τούμπαλιν! :lol: Καληνύχτα, καλή διασκέδαση και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Λίλα το έχω κατεβάσει αλλά δεν το έχω δει ακόμα.
Αχ και εμενα μου λειψατε τοσες μερες εκτος.
Μου έβαλες ιδέες. Λες να επεκταθώ κι εγώ και ν'αρχίσω να τηλεφωνώ σε μακρινά ξαδέρφια, θείους και λοιπούς συγγενείς; Ναι, Τζίνα εδώ, η δευτεροξάδερφη του τριτοξάδερφου του μπατζανάκη της συνιφάδας του συμπεθέρου. Α, με θυμήθηκες τελικά, μπράβο, καφέ έχεις στο σπίτι σου να'ρθώ να πιω; Βάλε και κανένα κουλουράκι δίπλα, τόσο καιρό έχουμε να τα πούμε! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Τελικά πάντως στης φτώχειας τον καιρό οι βόλτες σε φίλους και συγγενείς μια χαρά είναι! Και τον αέρα σου παίρνεις και την βόλτα σου κάνεις και μια κουβέντα την λες και τζάμπα καφέ πίνεις και συχνά πυκνά φεύγεις και με καλούδια! Οπότε ναι θα τις καθιερώσουμε αυτές τις βόλτες και προτείνω να τις επεκτείνουμε κιόλας!!! :lol:
Λίλα εγώ να δεις στέρηση που θα πάθω τώρα το Πάσχα που θα λείπω 10 μέρες και δε θα έχω ίντερνετ για να μπαίνω εδώ!