ναι εχω κανει τα παντα για να εχω κανει τη ζωη μου οσο πιο ενδιαφερουσα γινοταν αλεξανδρος ο μεγας!
Printable View
ναι εχω κανει τα παντα για να εχω κανει τη ζωη μου οσο πιο ενδιαφερουσα γινοταν αλεξανδρος ο μεγας!
Αφιερωνω αυτο το κομματι σε οσους δινουν καθημερινες μαχες με τον εαυτο τους...
https://www.youtube.com/watch?v=BB6DS9joQvU
τοταλυ φρικτντ αουτ..
σκεφτομαι οτι ειμαστε ετοιμοι να υποδεχτουμε και τον περιφημο ιο εμπολα. ετσι για να τα εχουμε ολα! ηδη βρισκεται σε ισπανια και τουρκια, ερχεται ταχιστα και στο ελληνισταν ελλαδισταν μπομπολισταν ή οπως στο πουτσο λενε αυτο το κρατιδιο πλεον. διοτι δε φτανουν οσα τραβας ηδη ελληνακο, τωρα θα σε θαβουν και ζωντανο με το ζορι. zombie apocalypse!
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/...04&oe=54F75410
Ειναι ολες οι Ελληνιδες προετοιμασμενες για τον τεμπολα!!Δεν μας πιανει τιποτα εμας ρε συ..!
Εν τω μεταξυ η σχολιαστρια απο κατω ηταν ετοιμη να βαλει το αντιβαιρους να κανει σαρωση στο πισι για τον τεμπολα!
οκ μηδεν! πιασαν πατο και δε παει παρακατω. αγγιξαν την τελειοτητα με το ξανθο τους το μαλλι!
Quote:
Εν τω μεταξυ η σχολιαστρια απο κατω ηταν ετοιμη να βαλει το αντιβαιρους να κανει σαρωση στο πισι για τον τεμπολα!
Χμ μαλλον για αυτο τραβαω οτι τραβαω , μις και διαδοθηκε οτι πασχω απο σχιζοφρενεια , οποτε αντε μετα να βγαλεις συμπερασμα τι αντιμετωπιζω λολ , καθε καρυδιας - καρυδι με την αποψη του.
Κηπ δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις , αλλα ετσι επειδη εχουμε πει και 2 κουβεντες , επισης παρακολουθωντας εδω θεματα απο ανθρωπους διαγνωσμενους με σχιζοφρενεια , εκει που εχω καταληξει ειναι οτι εχουν πολυ πιο ορθη σκεψη απο τους "υγιεις"..Φοβου τους αδιαγνωστους! :)
Αν σε ενοχλει αρκετα και εχεις χειροπιαστα στοιχεια,θα αξιζε τον κοπο να στειλεις κανενα εξωδικο σε 2-3 απο αυτους τους εξυπνους.Οχι για να πατε στα δικαστηρια,δεν αξιζει τον κοπο και το χρημα,ισα ισα να σφιξουν μερικοι κωλοι.
Δεν υπαρχει ουσιαστικη λυση , δεν ειναι τοσο χαζοι να κανουν επιθεση κατα μετωπο .... απλως κανω υπομονη μεχρι να αλλαξω περιβαλλον. Το καλυτερο ισως που μπορω να πετυχω ειναι κοινωνικη αγνοηση , εχω μερικους φιλους , την οικογενεια μου και στα @@ μου βασικα.
Σκεφτομαι οτι αν δεν την κοψω σημερα την κεντρικη αρτηρια μου με αυτα που βλεπω ..ε τοτε δεν θα την κοψω ποτε!! χα χα χα χα χα χα χα !!!!
"υπαρχει μονο ενας τροπος να αποφευγεις τη κριτικη να μη κανεις τιποτα να μη λες τιποτα να εισαι τιποτα"
Αριστοτελης :-D