Εγώ θέλω την υγεία μου, την υγεία τη δική μου και των δικών μου.
Παιδιά ότι σας φαίνεται σάχλα για να μην πω κάτι άλλο μη του δίνεται σημασία γιατί συνεχίζεται, μόνο αναφορά αν θέλετε, άποψη μου.
Printable View
Εγώ θέλω την υγεία μου, την υγεία τη δική μου και των δικών μου.
Παιδιά ότι σας φαίνεται σάχλα για να μην πω κάτι άλλο μη του δίνεται σημασία γιατί συνεχίζεται, μόνο αναφορά αν θέλετε, άποψη μου.
Θέλω να πέσει κανας μετεωριτης στην γη, μεγαλυτερος και απο αυτον στον κολπο του Μεξικό που αφανισε τους δεινοσαυρους...Μόνον ετσι θα σιγουρευτουμε οτι δεν θα υπαρξει ποτε ξανα ανθρωπινη ζωη...
εγω εχω το καταληλο εξοπλησμο παντωςQuote:
Θέλω να πέσει κανας μετεωριτης στην γη,
ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Κουράστηκα πολύ φέτος.. το ευχαριστήθηκα μεν αλλά αισθάνομαι κομμάτια.
Θέλω να προχωρήσω και να γευτώ τις χαρές της ζωής καθώς και τις λύπες της,να βρω ξανά τον εαυτό μου και την δύναμη να προχωρήσω μπροστά ανακαλύπτοντας νέες εμπειρίες και αποκτώντας αυτογνωσία σε ένα ταξίδι δίχως τέλος παρά μόνο τον θάνατο.
Να καταργηθουν τα ορια ταχυτητας στο Εθνικο οδικο δικτυο .
Αλκοόλ...αυτό θα ήθελα...
θα ήθελα 4 κασκαντερ να καθαρίσουν το σπίτι μου και μια καλη βροχη!
Βασικά χθες είχα επισκέψεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος γι' αυτό και το ήθελα αλλά ελλείψει αλκοόλης βολεύτηκα με το φάρμακο που είναι γι' αυτές τις περιπτώσεις...και θέλω να πιστεύω ότι θα τα αντιμετωπίσω, απλά ακόμα τα φοβάμαι και νιώθω ευάλωτη σήμερα...αλλά μιας κι είναι πρωί θα βολευτώ φυσικά με τον καφέ, δεν το συζητάω για ποτό τέτοια ώρα :) Και βασικά δύσκολο να πιω με τους γονείς στο σπίτι θα πρέπει να κουβαλήσω κανένα μπουκάλι στα μουλωχτά όπως έκανα παλιότερα και τα έκρυβα...έχω περάσει κι εγώ απ' αυτό το στάδιο αλλά δεν ξέρω αν ήταν στον ίδιο βαθμό με το δικό σου (δεν το λέω κακοπροέραιτα αυτό, ελπίζω να μην παρεξηγηθείς)...
Γενικώς είμαι λίγο ζαλισμένη σήμερα, μη με παρεξηγείτε γενικώς αν πω κάτι λάθος είμαι λίγο στον κόσμο μου λόγω και γυναικείων θεμάτων, πονάω, μόλις πήρα παυσίπονο...τι κακό κι αυτό να μην μπορείς να τα παίρνεις νηστικός...
Όπως και να 'χει καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο ότι κι αν κάνετε! :D
Μπορείς να τα πάρεις νηστική αρκεί όμως νωρίτερα να έχεις πάρει losec κανά μισάωρο νωρίτερα.... τι παίρνεις για τους πόνους;