αφου δεν κανω μπανιο τουλαχιστο να βλεπω η μπανιερα μου να δροσιζομαι!
Printable View
αφου δεν κανω μπανιο τουλαχιστο να βλεπω η μπανιερα μου να δροσιζομαι!
Και εγω πιστευω οτι με το χειρουργειο θα χασεις!!! Μην ανησυχεις καθολου!
εχεις βγαλει κ εσυ παλιοκοριτσο τις αμυγδαλες σου και το λες? με αγχωνει ρε γμτ η ολη διαδικασια...... μου ειπε κ ο γιατρος να τρωω παγωτα κλπ συνεχεια και εκει βλεπω να ξεφευγω...
φιλεναδες για δωστε καμια ιδεα για παγωμενα και ευκολα να καταπιεις τροφημα???
η διαιτολογος μου, μου εχει ελευθερα τα ζελε φρουτων αλλα Light, οποτε στανταρ αυτες τις μερες θα ταραξω τα ζελεδακια.... σουπες knorr...γιαουρτια με χαμηλα λιπαρα...
αλλη ιδεα?
οχι καποιοι φιλοι μου αλλα ηταν αντρες κ οταν εχασαν τα κιλα τα κρατησαν
(δεν ειχαν ψυχολογικα του στυλ αχ αλλαξα τι ωραια που ειμαι ας πλακωθω να τρωω αφου τοσο καιρο δεν μπορουσα)
ο,τι κι αν τρως θαναι υποσιτισμος,
οποτε θα χασεις τρελα κιλα.
το θεμα ειναι οταν αρχισεις να τρως κανονικα να προσεξεις, τα κιλα ευκολα χανονται, δυσκολα μενουν...
χυμους, γαλα για βιταμινες κ πολυ πολυ νερο!
24/4/2011 θα κλεισουμε ενα χρονο παντρεμενοι κ θα ειναι...ΠΑΣΧΑ! APISTEYTO
k toso kairo λεγαμε οτι θα βαλουμε μπρος για παιδι ενα χρονο μετα κ πεφτει ακριβως πασχα!
ναι αυτο σκεφτομαι...
πως ή θα χασω λογω του οτι δε θα τρωω σωστα, ή πως θα παρω λογω των παγωτών, ή πως θα χασω και μετα θα τα παρω επειδη θα αρχισω να τρεφομαι σωστα παλι..
καλα για 1 μηνα μου ειπε ο γιατρος σουπες κλπ... και μετα σιγααααα σιγα να τρωω... οποτε βλεπουμε...
Εγω προτεινω... γρανιτες!!! Αντι για παγωτα... γιατι εχουν λιγοτερες θερμιδες! Και αν τρως γιαουρτια, γρανιτες και ζελε light... θα σου πεφτουν τα ρουχα σου μεσα σε 10 μερες!
βασικα ετσι κ αλλιως γρανιτα τρωω σαν παγωτο αυτη τη ζουμπα γλυψε! χιχιχ
θα το δουμε... 15 μερες θα κατσω σπιτι και μετα αλλες 15 μερες δε θα τρωω παλι για να μη γινει κανενα θεμα..... οποτε απο 7 Αυγουστου και μετα φαγακι κανονικο....
1 μηνα αποχη! :Ρ περιεργο μου ακουγεται.... 1 μηνα θα κανω να φαω κανονικα......!
αλλες προτασεις για φαγακι????
1 μηνα?? Καλα δεν το ειχα φανταστει τοσο πολυ... Σιγουρα θα χασεις 7-8 κιλα... ποσο σε ζηλευω... οχι για το χειρουργειο αλλα για το αποτελεσμα...
Αλλες ιδεες?? Σουπες κρυες... ισως και να μαθεις να φτιαχνεις και μονη σου γρανιτα λεμονι, φραουλα κτλ (καπου ειχα δει μια συνταγη εδω μεσα) για να την εχεις στο σπιτι σου.
βασικα μου ειπε ο γιατρος πως στανταρ για 15 μερες να τρωω μονο σουπες και κρυα γενικα... μετα θα βγαλο τα ραματα και θα πρεπει να προσεχω γενικα μην ανοιξει η πληγη, οποτε για ακομα 15 μερες συνεχισω ετσι και σιγα σιγα να βαζω πιο μεγαλες ή σκληρες τροφες.
οποτε καπου εκει υπολογιζω, 1 μηνα τετοια... και βλεπουμε... το κακο ειναι πως δε θα μπορω να φυγω εκτος Αθηνων τοσεσ μερες που θα ειμαι σε αδεια και που δε θα μορω να πω για κολυμπι... σνιφφφφφφφφφφφφφ
η κολλητη μου εφαγε 3 μερες μετα την επεμβαση σουβλακι και ανεβασε τρελο πυρρετο! οποτε θα προσεχωωωωωωωωωωωωωωωω
εχουμε και τη γρυπη να τριγυριζει........!
ελα ρε συ οι αμυγδαλες ειναι επεμβαση ρουτινας, οπως κ το μετα. θα κανεις ακριβως ο,τι σου λενε κ ολα καλα θα πανε!
στο μυαλο σου ειναι το αγχος κ ολα...
μην κολλας στο οτι δε θα τρως, θα τρως απλα οσα πρεπει. μην κολλας γενικα γιατι μετα θα πεσεις με τα μουτρα, χαλαρα δες το κ μη ζυγιζεσαι καν. μετα δε θα θες να φας!
ΣΗμερα
83.1 κιλα
~πρωι
πρασινο γαλα
ολ μπραν
καφε σκετο
~ενδιαμεσο
1 γιαρμα
~μεσημερι
1 βαθυ πιατο πατατες τηγανιτες αλαδωτες
2 αυγα τηγανιτα αλαδωτα
αγγουροντοματα με ελαιολαδο
καπως ετσι θα γινει....
αντε να δουμε!!!
ελπιζω μονο να μη μου το ακυρωσουν παλι... ουφ!!!!!!!!!!
Mtsek!!! Για γραψε μας τι ιδεες σου ειπε η διαιτολογος για τωρα που ειναι καλοκαιρι και πινουμε και 1-2 ποτακια οταν βγαινουμε. Σου ειπε τι να τρως αν προκειται να πιεις το βραδυ????
λοπιπον, εγω της ειπα της διαιτολογου μου, πως μεσα στη βδομαδα θα πιω στανταρ 4 ποτακια ισως και παραπανω....
αυτο που μου εκανε, ειναι να μου ελαφρυνει γενικα λιγο τα γευματα και να μου εχει στανταρ 4 ποτα ή 5 μπυρες ή 6 ποτ. κρασι οποτε θελω
πρωι
κλασικα τοστ γαλοπουλα-τυρι ή δημητριακα με γαλα ή γιαουρτι
δεκατιανο
2 φρουτα ή 1 ποτ χυμο ή 1 κουτακι χυμο 250ml
μεσημεριανο
οτι ειχα και πριν δλδ 2 φορες λαδερα,1 κοτοπουλο, 1 ελευθερη μερα, 1 μαγειρευτο κοκκινηστο ή λεμονατο, 1 ψαρι και 1 κρεας κοκκινο ψητο να συνοδευονται με σαλατα, 60 γρ τυρι και τα κρεατικα γενικα μαζι με μακαρονια ή ρυζι ή 1 ολοκληρη πατατα + σε ολα 1 φ. ψωμι
απογευματινό
2 φρουτα ή 1 ποτ χυμο ή 1 κουτακι χυμο 250ml και 2 μερες παγωτο οτι θελω
βραδυ
σαλατα ή τοστ ή ομελετα
αυτα.... τα εγραψα χονδρικα...