-
Βασικά όταν τα βράδια τρώω κεφίρ με δημητριακά και φρούτα είναι εκείνα τα βράδια που πλέον δεν πεινάω ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία το έχω καταφέρει αυτό Αγγελάκι μου αλλά όταν το κάνω είναι πάντα μετά από μία μέρα που έχω φάει ένα πολύ καλό μεσημεριανό. Έτσι κοιμάμαι καλά και ξυπνάω μετά τις 9 το πρωί πάντα αφού έχω κλείσει ένα 7ωρο ύπνου. Και χθες που έφαγα ελάχιστα για βράδυ και όταν έπεσα για ύπνο ένιωθα το στομάχι μου άδειο δεν ξύπνησα. Και το πρώι σηκώθηκα χωρίς να πεινάω. Με το νερό πως τα πας; Μήπως δεν πίνεις αρκετό; Εγώ πολλές φορές μπερδεύω την δίψα με πείνα!!! Ειδικά από το απόγευμα και μετά. Πλέον έχω συνηθίσει να σκέφτομαι πρώτα το νερό και μετά το φαγητό, όχι αντανακλαστικά αλλά με εκπαίδευση. Αφού πολλές φορές με τραβάει το στομάχι μου σαν να πεινάω και πίνω 1/2 λίτρο νερό και μου κόβεται η όρεξη μαχαίρι! :puzzled: Φταίει που μέσα στην μέρα ξεχνάω να πίνω πολύ νερό συνήθως.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θα πρέπει να ακούσεις το δικό σου το σώμα τι σου ζητάει. Προφανώς για να μην κοιμάσαι καλά κάτι θα φταίει. Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό. Ίσως λίγο παραπάνω πρωτεΐνη με το βραδινό σου; Ίσως ένα ρόφημα; Για να κοιμηθούμε καλά πάντως πρέπει να έχουμε επάρκεια σεροτονίνης η οποία κατά τις νυχτερινές ώρες θα μετατραπεί σε μελατονίνη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει επίσης το βράδυ να έχουμε χαμηλό φωτισμό και στο υπνοδωμάτιο μας ειδικά που θα κοιμηθούμε σκοτάδι χωρίς καθόλου φως. Προσπάθησε λοιπόν να δεις τι είναι αυτό που σε αναστατώνει...
Αϋπνίες ή διακοπτόμενο ύπνο εκανα όταν έκανα δίαιτα ή όταν είχα φάει πολύ! Επίσης κακό ύπνο κάνω όταν είμαι αγχωμένη. Μήπως επειδή έχεις αρκετό στρες τελευταία έχει επηρεάσει τον ύπνο σου;
-
Κοριτσια καλημερα και απο μενα ............. χτες το βραδυ σε μια φλασια που πηρα ενω ημουν στο internet σηκωθηκα και αποφασισα να ζυμωσω ψωμι. Ειχα φαγοπυρο αλευρι και τοσο καιρο δεν το χρησιμοποιουσα . Δεν με εφτασε ομως και ετσι επειδη η Πενία Τέχνας κατεργάζεται εβαλα κουακερ ............. μου βγηκε λιγο σκληρο αλλα ..............υπεροχο . σημερα με το ζορι κρατηθηκα στο ενδιαμεσο στη μια φετα ...........
Τελικα ποσο δικιο εχετε πρεπει να ξεφυγω απο τα στερεοτυπα και να βαλω την "κουζινα " στο διατροφολογιο μου . Εγω μεχρι τωρα μαγειρευα για ολη την οικογενεια και εγω λιμοκτονουσα εκτος απο περιοδους που ετρωγα ασυστολα χωρις προγγραμα οτι εβρισκα ......... Κοινως γουρουνιες ............ Αχ ναστε καλα που ειστε εδω και μοιραζομαστε τις "μερες μας " ............ Εμενα με εχουν βοηθησει τοσο πολυ .......
Το απογευμα θα παω να ξαναπαρω χουρμαδες , κοριτσια εναι εθιστικοι χαχαχαχαχα...............
-
Δεν εχω στρες καθολου..και εξεταστικη που εχω , μη νομιζεις οτι αγχωνομαι.. δεν τρελαθηκα ακομα να αγχωθω και για τη σχολη! απλα θελω να περασω μαθηματα, προσπαθω οσο μπορω, και οσο δεν καταπιεζομαι πολυ, και ξερω οτι θα χαρω πολυ αν τελιωσω αλλα αγχος δεν εχω! εχω αρρυθμιες πολλες φορες , οσο πανε και μειωνονται βεβαια, αλλα αυτο εχει προκληθει απο τους εμετους μαλλον και οχι απο αγχος για κατι.. υποθετω οτι ειναι απο ελλειψη φαγητου..ισως και νερου-χθες δεν ηπια πολυ..- θα κανω αυτοπαρατηρηση και θα καταλαβω , που θα μου παει.. Νά σε ρωτησω και κατι αλλο.. αυτη τη στιγμη, ας πουμε, ξερω οτι αν παω και κλειστω στο δωματιο θα κοιμηθω, και το εχω και αναγκη, αλλα μαλλον θα παω να φαω μεσημεριανο και μετα θα μεινω παλι ξυπνια, και μαλλον θα ξανακοιμηθω το βραδυ.. τι ειναι προτιμοτερο? να κοιμομουν τωρα, που δεν εχω φαει κιολας στα κοντα, και να ξυπνησω με πιο πολυ ενεργεια μετα και να συνεχιστει η μερα μου ή να το παρω σερι?
-
Αγγελάκι μου αν είσαι κουρασμένη κοιμήσου κορίτσι μου μην βρυκολακιάζεις, εκτός και αν ο μεσημεριανός ύπνος σου διασπάσει τον βραδινό σου. Εγώ επειδή εδώ και χρόνια λόγω δουλειάς δεν μπορούσα κοιμηθώ μεσημέρι έχω μάθει έναν βραδινό ύπνο και καλό, ακόμη και όταν είμαι πτώμα. Αλλά και πάλι ακούω το σώμα μου. Δηλαδή χτες ήμουν ψόφια το απόγευμα π.χ. ξάπλωσα στον καναπέ αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έτσι απλά χαλάρωσα και έφαγα και το επιδόρπιο μου για να γλυκαθώ :D. Τελικά το βράδυ κατά τις 12 έπεσα ξερή και κοιμήθηκα πάρα πολύ καλά.
Κοίτα αν κοιμηθείς το μεσημέρι να φας το μισό σου μεσημεριανό αφού σε βαραίνει και σε πειράζει και όταν ξυπνήσεις τρως το υπόλοιπό ή κάνεις ένα καλό σνακ για να ξυπνήσεις. Απλά βάλε κάνα ξυπνητήρι στο 2ωρο να ξυπνήσεις για να μην κάνεις την κουκουβάγια μετά το βράδυ :lol:
-
κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! είμαι σπίτι πάλι σήμερα αλλά πρέπει να γυρίσω στη δουλειά γιατί θα μου στρίψει!!! χαχχαχα
έχω ξυπνήσει με τρελά κέφια και νομίζω ότι κυρίως ευθύνεται το τηλεφώνημα που είχα από μία πολύ καλή μου φίλη όπου αρχίσαμε να καταστρώνουμε σχέδια για το καλοκαίρι μας και εγώ άρχισα να ονειρεύομαι και νιώθω να πετάω κορίτσια σήμερα!!!!
θέλω αυτό το αίσθημα για πάντα στη ζωή μου!!!!!!!!! αχ!!!!!
μπουμπουνίζει εδώ....ευτυχώς πρόλαβα να πάω σούπερ μάρκετ!
θα κάνω δουλίτσες σήμερα για να περάσει όμορφα η μέρα!
χθες ξενύχτισα πάλι βλέποντας ένα θρίλερ....μπρρρρρ, τί το θελα????
ρε Αγγελάκι διάβασα και τα δικά σου και με ανέβασες ακόμα πιο πολύ φιλενάδα μου!!!! στείλε μου τι θες να κάνουμε όταν έρθεις, να φτιάξω πρόγραμμα!!!! αχ, τρελάθηκα!!!!!! σου εύχομαι κάθε μέρα σου να είναι γιορτή από 'δω και μπρος! ζήσε τα νιάτα σου γιατί περνάνε γρήγορα!
σας πορτάρω και τραγουδάκι που έχω βάλει στη διαπασόν
http://www.youtube.com/watch?v=z7e3_OzysYE
σας αγαπώ όλες πολύ πολύ!!!!
η Αννούλα δεν απάντησε ακόμα..... :sniffle:
-
Καλώς την χαρούμενη Ζουζούκα μας!!!
Καλέ ναι δεν σχολίασα την επερχόμενη πιθανή επίσκεψη της Αγγελίνας μας στην Αθήνα!!! Που το έχω το μυαλό μου!!!
Έλα έλα έλα Αγγελάκι μου να σε γνωρίσουμε! Πωπωπωπωπω τι καλά που θα είναι να μας έρθεις!
-
zouzouka moy πολυ χαιρομαι που εισαι τοσο χαρούμενη ................ ειναι τελειο ..................
-
ʼννα μου το καλό με το φόρουμ είναι ότι είναι ανώνυμο και είναι δύσκολο κάποιος να καταλάβει την ταυτότητα σου αν δεν δώσεις προσωπικά στοιχεία όπως τόπο διαμονής, επάγγελμα κτλ. Μπορείς σε αυτά τα θέματα να αναφέρεσαι γενικά όπως π.χ. μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όπως λέει και ένα άλλο κοριτσάκι μας εδώ ;). ʼρα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Σίγουρα κανένας δεν θα σε κατακρίνει ούτε θα σε κακοχαρακτηρίσει για αυτά που θα γράψεις. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!
-
Σας αφήνω τώρα πάω για καφεδάκι στους γονείς μου! Αύριο θα μου φύγουνε :(. Ήταν λίγες οι μέρες....
:kiss::kiss::kiss:
-
Ναι καταλαβαινω,αλλα ετσι νιωθω ειναι καλυτερα.
Που θα πανε οι γονεις σου;
-
Καλησπέρα :), ʼννα μου οι γονείς μου θα επιστρέψουν στο πατρικό μας πίσω στην Βόρεια Ελλάδα εκεί μένουν μόνιμα. Ήρθαν για λίγες μέρες να μας δούνε και μένουν στο σπίτι της αδερφής μου.
Όσο για τα δικά σου μην νιώθεις άσχημα, θα μας γνωρίσεις σιγά σιγά και όταν νιώθεις άνετα μπορείς να μας πεις και περισσότερα πράγματα για εσένα, δεν θα σε πιέσουμε :). Όποτε νιώσεις έτοιμη πες μας διατροφικά πως είσαι αυτόν τον καιρό και πως θα ήθελες να είσαι στο μέλλον... Ξέρω δύσκολη ερώτηση, σκέψου το και μας απαντάς όταν θέλεις και αν θέλεις. Εμείς είμαστε κυρίες με έμφυτη περιέργεια χιχιχιχι...... πλάκα κάνω :P, απλά όσα περισσότερα μας δίνεις τόσο θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε ότι θέλεις. Αυτά!
Πάω να κάνω μισή ωρίτσα ελλειπτικό που υποσχέθηκα στον εαυτό μου και τα λέμε αργότεραααα.
-
Κυριως και για το μελλον,πολύ δύσκολυ ερωτηση.Δεν μπορω να φανταστώ καν το μελλον.
Καλα και το τώρα δυσκολα το βλέπω,τι να πω.
Πρέπει κι εγώ να καλλιεργησω την περιεργεια μου:)
-
Καλημέρα καλημέραααααα!!!
Έιιιιι μα κανείς δεν είναι μέσα; ʼντε να γράφουμε καμιά τριάδα!
Δευτέρα:
Πρωινό 10.00: 1/2 φλιτζάνι κεφίρ, 1/2 μπανάνα, 2 κρίθινα παξιμάδια και 1 φέτα τυρί
Πρόγευμα 13.00: 1/2 φλιτζάνι κεφίρ, 1 αχλάδι, 1 καρύδι, 1 brazil nut
Μεσημέρι 16.00: 2 καλαμαράκια γεμιστά και λίγο ρυζάκι με σαλτσούλα, μαρουλοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα 19.30: 1/2 μπανάνα, 2 brazil nuts
Βραδινό 22.30: Μαρουλοσαλάτα, 1 φέτα ψωμί, 1κ.σ. ταραμά, 1 αυγό βραστό
40' ελλειπτικό και ναι επιτέλους ξεπιάστηκα!
-
Καλημέρα Έλη! Ωραίο το χτεσινό διατροφικό πλάνο! :thumbup::thumbup:
-
Καλημέρα Γιωτάκι μου! Ωωωω κύριε Πρέσβη θα κοκκινήσωωωω :lol:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :starhit::starhit::starhit: