Όλο αυτό με τις θεραπείες είχε γίνει ξανά το 90 ο μπαμπάς Μητσοτάκης το ειχε δημιουργήσει όλο αυτό για τον γιο του πάλι είχε βγει θεραπεία έγιναν όλοι καλά πάλι ο υιός Μητσοτάκης τα ίδια δεν βρίσκουν με κανέναν άλλον να ασχοληθούν με μένα βρήκαν
Printable View
Όλο αυτό με τις θεραπείες είχε γίνει ξανά το 90 ο μπαμπάς Μητσοτάκης το ειχε δημιουργήσει όλο αυτό για τον γιο του πάλι είχε βγει θεραπεία έγιναν όλοι καλά πάλι ο υιός Μητσοτάκης τα ίδια δεν βρίσκουν με κανέναν άλλον να ασχοληθούν με μένα βρήκαν
Που έχω δουλέψει
Αγροτησ
Στοχοφοροσ
ΟΤΕ
Ανταλλακτικά
Ηλεκτρολόγος σε έργο
Ηλεκτρονικός σε ζυγαριές
Στρατό πήγα
Αγροτησ
Δεν πείραξα κανέναν άμεσα κ ηθελημένα έμμεσα άμα είπα καμία μαλάκια μπορεί αλλά δεν ξέρω σίγουρα
Ναι καλά όχι τέλεια οπωσ θα έπρεπε με τόση προσπάθεια
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΈΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑ ΕΝΑ cnc ΤΟΡΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΤ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Κ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΩ ΟΛΟΥΣ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ manual ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΈΒΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ
Δεν έχετε καταλάβει εσεισ οι Έλληνες ότι το δούλεμα πάει ανάλογα τη θέση που έχεις στο παιχνίδι δηλαδή το αφεντικό δουλεύει τον υπάλληλο κι ήρθαν οι Γερμανοί κ δούλεψαν το αφεντικό και ΤΙΣ ελιές ΤΙΣ μαζεύουν χτυπώντας παλαμάκια στο χωράφι κ πέφτουν ολεσ είδες κόρη μου τι καραγκιόζη πατέρα έχεις που δεν προσκυναει κανέναν για να περνάει καλά ούτε το θεό
Εντάξει τα υπερβάλλω η αλήθεια είναι ότι με ξεχώρισαν όταν ήμουν μικρός ωσ μεταναστη
Εγώ θα βρίζω όλη μέρα θέλετε να με φάτε φάτε με δεν έχω κανένα θέμα σαν άνθρωπο τσακ κ να σβήσω
Τώρα υπάρχει κ το άλλο τι σχολή πως την έβγαλα με θέματα λέω εγώ στα αρχεία μου βάλτε με κ φυλακή είστε άχρηστοι
Πρέπει να δουλέψετε δύο τρία χρόνια να καθαρίσει το DNA σασ βλαμμένα αλλιώς πάει το κράτος
Σκέφτομαι ότι αφήνω τον χρόνο να περνάει χωρίς να κάνω κάτι ουσιαστικό για να βελτιώσω το άγχος μου και την ζωή μου.
Καλές γιορτές σε όλους.
Χοχοχο, merry Christmas.
ω ναι. και να αποτύχεις, πάλι εδώ θα είσαι, να ξαναπροσπαθήσεις.