ασε κ νομιζουν οτι θα καταφέρουν κάτι.λες κ ο Παπανδρεου ή ο καθε Παπανδρέου παει με το λεωφορειο στη δουλειά του κ χεστηκε.
Printable View
ασε κ νομιζουν οτι θα καταφέρουν κάτι.λες κ ο Παπανδρεου ή ο καθε Παπανδρέου παει με το λεωφορειο στη δουλειά του κ χεστηκε.
Kαλημερα και Καλη Εβδομαδα.
Στα ιδια και σημερα. Κολλησα και εγω. Προβλεπεται πολυ σκατα η βδομαδα που ερχεται οποτε δεν θελω να εχω και τη ζυγαρια ως προβλημα...
Κορίτσια να μπαίνεται στο apergia.gr. Υπάρχει ημερολόγιο απεργιών.Quote:
Originally posted by absolute
ριξε μια ματια στο ιντερνετ σε καταστηματα τυπου κωτσοβολος...
εγω απο εκει την ειχα παρει αλλα πριν αιωνες...και ηταν και πανακριβη για την τοτε εποχη...
αλλα εχει κανει αποσβεση με τοσα πανω κατω:lol:
:lol::lol:
Σήμερα είμαι μισό κιλό επάνω 51,5 ..... Έκανα πάλι υπερφαγία χτες βράδυ .... αισθανόμουν άσχημα ψυχολογικά και είχα χαλάσει τη διαθεσή μου γιατί έφαγα παραπάνω 1 μήλο και λίγο ψωμί το μεσημέρι .... Δηλαδή θα ήταν τόσο χάλια εαν έτρωγα 1300 ή 1400 αντί για 1200 και έφτασα τελικά τις 2300 με 2400;;;
Πάλι καλά βέβαια .... κατά βάθος νιώθω ευχαριστημένη που δεν έφτασα τις 3000 ή τις 4000 ή ακόμα χειρότερα γιατί αυτό είναι το στάνταρτ έτσι και ξεπεράσω θερμίδες - ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ. Ελπίζω αύριο να έχω πέσει πάλι στα 51
Κορίτσια - αγόρια συμβαίνει και σε εσάς αυτή η ακραία συμπεριφορά;;;;
αλημερα! εμενα δεν μου συμβαινει πλεον αυτο!αμα ξεφυγω φτανω κανενα διχιλιαρο πλεον.. σπανια παραπανω.. αλλα μου πηρε 1 χρονο και για να μπορεσω..
σημερα - 1.100 69.4 αντε να φτανουμε τα 66 σιγα σιγα!!
sanelaki μπράβο. Καλέ τι ξεφούσκωμα είναι αυτό? Μόνο σε μένα κατακρατούνται όλα πάνω μου ακόμα και το νεράκι του θεού;
oxi re su μαρακι.. και εγω εχθες ημουν + 500 για αυτο εχασα τοσο σημερα!
tvra pa διαιτολογο.. την τελευταια φορα που πηγα ηταν πριν τα χριστουγεννα και ημουν περιπου 66. αλλα μια 2 βδομαδες πριν α χριστουγεννα..αχ θα με ξεχεσει κια 8α εχει και δικιο..
Καλημερα και καλη εβδομαδα.Σημερα -100.Δεν ξερω ποσες θερμιδες ειχε η μιση πιτσα που εφαγα χθες αλλα παλι καλα.
Καλημερα και καλη εβδομαδα απο μενα!!
Σημερα 78,2 , πρωτη μερα περιοδου και αρχιζω να ειμαι σε αυστηρη διατροφη και παλι!! Θα γραφω καθε μερα γιατι με βοηθαει παρα πολυ, αλλωστε εχει αποδειχθει αυτο στο αμεσο παρελθον!!
-100 σημερα και με περιοδο, καλα ειναι αντε αλλα 1400
Καλημερα,καλη εβδομαδα και υπομονη γιατι τα κεφαλια μεσα απο σημερα,γιορτες τελος..
Αντε παλι στη σχολη.. :regan:
-200 γρ. απο το πουθενα και με φαγητο απ'εξω χθες..βεβαια κατι μπορει να γινει αυριο και να μου ερθει αναδρομικα το +500:duh:
68.7 kg
αισιοδοξία θέλει το θέμα :P
Ε αισιοδοξη ειμαι,δεν εχω και παραπονο εδω που εχω φτασει:)
έτσι μπραβο, να δω κι εγω ποτε θα φτασω :P
Καλα εσυ τα εχεις καταφερει πολυ πολυ καλα και πραγματικα εισαι παραδειγμα,το εχουμε ξαναπει! :)
η αλήθεια ειναι οτι ειμαι κι εγω ευχαριστημενη με τον εαυτο μου αλλα εχω ακομα πολυ δρομο μπροστα μου, θα τα καταφερω ομως που θα παει
Αν υπαρχει καποια που σιγουρα θα τα καταφερει εισαι εσυ!
Γεια σας, μολις εθεσα εναν καινουριο στοχι, αν και στον προηγουμενο απετυχα παταγοδως!!! Ελπιζω να τα παω καλυτερα! Παντως προσπαθω πολυ! Σημερα 89. Εκει εχω κολλησει παντως ατο σωμα μου και στα ρουχα μου βλεπω διαφορα. Φιλια σε ολες!
nifitsa κρατα γερα!
Πρισπαθω καλη μου constance, ευχομαι το τικερακι μου να φτασει το δικο σου!!! Εσυ ποτε ειχες ξεκινησει;;;
Παιδια εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω για τα 52. Σημερα ημουν στα Blanco και δοκιμαζα φορεματα και αν και το ΧS μου ηταν σχεδον μεγαλο (ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ) το σωμα μ ηταν καπως... βεβαια τωρα ειμαι +3 απο το κανονικο βαρος και μολις ειχα φαει... Μπορει αν ξαναγυρισω στα κανονικα να μην εχω θεμα...
Ποτε ξεκινησα για τελευταια φορα?Γιατι προσπαθω χρονια να τα χασω.:P Για τελευταια φορα ξεκινησα το περασμενο Πασχα(μετα τα φαγοποτια) οταν ημουν στα 83 και κατι.Μακαρι να τα καταφερεις σε συντομοτερα απο μενα διαστημα γιατι εγω ειχα τρελα σκαμπανευασματα τα τελευταια 5-6 χρονια.Quote:
Originally posted by nifitsa
Πρισπαθω καλη μου constance, ευχομαι το τικερακι μου να φτασει το δικο σου!!! Εσυ ποτε ειχες ξεκινησει;;;
Καλα Πηνελοπη κι εγω ελεγα μηπως παω και 60-62 αλλα βλεπω ποσο δυσκολευομαι και λεω θα ειναι θαυμα να μεινω και στα 68 σταθερη...
και εγω xsmall φοραω στα περισσοτερα αλλα στα τζιν τυπου μπερσκα 34 και μου ειναι τιγκααααα
γυρω στα 49-50 θυμαμαι μου αρεσουν τα παντελονια πανω μου...
Εγω φοραω medium παντως και 38 σε παντελονι.
Πηνελοπη μια χαρα εισαι μην κανεις υπερβολες!! Constance μπραβο σου αργα βηματα σταθερα και συνειδητοποιημενα! Κουραγιο να εχω να αντεχω!!! Παντως σας ευχαριστω για τη στηριξη, και το κραξιμο που μου ειχατε ριξει οταν εκανα τις χαζοδιαιτες. Προτιμω 1 κιλο το μηνα και μονιμα παρα 6 κιλα το μηνα και μετα να γυριζουν ολα πισω με το παραμικρο και χαλωντας την υγεια μου και το μεταβολισμο μου!
Constance εσυ εισαι και 1,72 ομως...βεβαια παντα παιζει πολο και ο σωματοτυπος και το %λιπους γιατι εγω και 48 να γινω τα ποδια μου κανονικα θα τα λες,οχι αδυνατα...
nifitsa ακομα κι εγω που τα εχασα αργα δυσκολευομαι να συντηρηθω, σκεψου να ειχα κανει και χαζοδιαιτες.Θελει υπομονη το πραμα...Εγω αν ολα πανε καλα θα χασω τα υπολοιπα κιλα μου μεχρι τον Ιουνιο.
absolute ναι ειναι και το υψος.Αν και εχω φιλες στο υψος μου που φορανε small επειδη ειναι 57-58 κιλα.Να πω οτι δε θα ηθελα να ειμαι ετσι θα πω ψεμματα, αλλα μαλλον αυτα δεν ειναι για μενα.Το βρισκω πολυ δυσκολο αυτη τη στιγμη να χασω αλλα 10 κιλα.Ας συντηρηθω τουλαχιστον στα 68 να μη χασω οτι εχτισα με τοσο κοπο.
Πηνελόπη εγω πάντως θεωρώ οτι ημουν τέλεια στα 52 κιλά.ήμουν αδύνατη αλλά όχι "προβληματικα" οποτε πιστευω οτι δε θα φαινεσαι κοκαλιάρα.βεβαια δε σου χρειάζεται να πούμε την αλήθεια αλλα αν το θες για να χεις 1-2 κιλά περιθώριο (για τις δυσκολες μέρες,χιχι) τοτε οκ.
καλα εννοειται!!!!!!!!!!!!!!συμφωνω μαζι σου!!και εγω το σκεφτομαι μηπως αυξησω λιγακι τις θερμιδες σταδιακα να δω πως θα παει...δηλ κατι σα συντηρηση,να μην ξανανεβω ποτε εκει που ημουνα...
αλλα το φοβαμαι τοσο πολυ ρε γμτ, δεν μου εχει κατσει σχεδον ποτε η συντηρηση...:no:
αμα ξεκινησω να το χαλαω με δερνει η μ@λακια αλυπητα...
Quote:
Originally posted by granita
Πηνελόπη εγω πάντως θεωρώ οτι ημουν τέλεια στα 52 κιλά.ήμουν αδύνατη αλλά όχι "προβληματικα" οποτε πιστευω οτι δε θα φαινεσαι κοκαλιάρα.βεβαια δε σου χρειάζεται να πούμε την αλήθεια αλλα αν το θες για να χεις 1-2 κιλά περιθώριο (για τις δυσκολες μέρες,χιχι) τοτε οκ.
συμφωνω!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Κι εγω θα ενιωθα σουπερ 10 κιλα κατω τι να λεμε τωρα.Αλλα οποιος θελει τα πολλα χανει κ τα λιγα.Απο το Σεπτεμβρη εχω ξαναπαρει 2 κιλα.15 Σεπτεμβρη ημουν 67,4.Ας ξαναπαω πρωτα εκει και βλεπουμε.
καλλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι....:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Δεν ξερω ρε συ Constance... Δεν ειμαι καν σιγουρη οτι με ενοχλει το σωμα μου σε αυτη τη φαση... Μαλλον η ζωη μου μ'ενοχλει...
Α καλα join the club...:(Quote:
Originally posted by penelope1985
Δεν ξερω ρε συ Constance... Δεν ειμαι καν σιγουρη οτι με ενοχλει το σωμα μου σε αυτη τη φαση... Μαλλον η ζωη μου μ'ενοχλει...
Ναι ναι... ασε...
αχ, μην ξυνετε βραδιατικα πληγες.......:(:(
join the club ομως λεμε!!!!!!!πραγματικα δε ξέρω τι ειναι χειροτερο σ αυτη τη φαση που ειμαι!ολοι οι τομεις σκατα!
και εγω πιο σκατα δε γινεται...
:bouncing::bouncing::bouncing: