Δεκα μερες?τοσες πολλες.το κακο του να ζεις σε χωριο ειναι οτι το πασχα δεν πας πουθενα μιας και ηδη εισαι στο χωριο.
Printable View
Δεκα μερες?τοσες πολλες.το κακο του να ζεις σε χωριο ειναι οτι το πασχα δεν πας πουθενα μιας και ηδη εισαι στο χωριο.
να με και εγω!
τι κανετε κοριτσαρες?
εγω ειμαι ενα πτωμα στην κυριολεξια
απλα μπηκα να σας πω ενα γεια και να σας διαβασω
γιατι βρε κοριτσια στο river το mallδε σας κανει?
ηθελα να σας ρωτισω πηρατε συπληρωματα μετα την επεμβαση και αν ναι τι?
γραφει στα χαρτια 3 τηλ πηρα το ενα και λεει δεν δινουμε πια
αλλα δεν ξερω καθολου απο αυτα τι και πως ?
περιμενω τα φωτα σας
Καλησπέρα Καλλιόπη. Εγώ πήρα προληπτικά απλές βιταμίνες centrum στο δίμηνο από την επέμβαση, δεν πήρα τίποτα άλλο. Καλύτερα να σου απαντήσει κάποια κοπέλα που πήρε συμπληρώματα. Στο ΙΚΑ πάντως δε γράφουν βιταμίνες και τα σχετικά.
Εγω πηρα μονο ιπποφαες οταν αρχισαν να μου πεφτουν τα μαλλια τον τριτο μηνα μετα απο προταση της διαιτολογου μου.συμπληρωματα αλλου τυπου δεν πηρα.
και εγω τα μαλλια σκεφτομαι δεν με ενοχλει τιποτα αλλο
βλεπετε μεχρι τωρα το ατου μου ηταν το φυσικο ξανθο μαλλι μου !
eleni198621 εκανε τιποτα το ιπποφαες?
Λίλα τώρα μου θύμισες ότι πήρα κι εγώ ιπποφαές. Μάλιστα δεν το ήξερα και το είδα από εσένα που το έγραφες στο sleeve και διατροφή, αλλά το πήρα στον 7ο μήνα.
Εμενα με βοηθησε πολυ.τα μαλλια μου ειναι οπως πριν.
Καλλιόπη εγώ δεν κατάλαβα αν έκανε κάτι το ιπποφαές. Τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν στους 4 μήνες και η τριχόπτωση κράτησε 3,5 μήνες. Μετά κόπηκε μαχαίρι, από την μία εβδομάδα στην άλλη. Εκεί που μαδούσα τρελλά ξαφνικά δεν έπεφτε ούτε τρίχα!
Εμενα σταματησαν να πεφτουν γυρω στο μηνα απο οταν αρχισα ιπποφαες.τωρα εχω γεμισει φυτρες και εχουν φουντωσει παλι.
να το δοκιμασω πριν αρχισουν να πεφτουν λετε?
Ρωτα το γιατρο σου πρωτα.
Καλλιόπη καλύτερα να αρχίσεις να το παίρνεις μετά το δίμηνο, ρώτα και το γιατρό σου από πότε μπορείς να παίρνεις χάπια χωρίς να έχει πρόβλημα το στομάχι σου.
Καλλιόπη ορίστε, τα ακούς και στερεοφωνικά! :lol:
Εμενα τον πρωτο μηνα μου ειχε απαγορευσει ολα τα φαρμακα σε μορφη χαπιου.
Εισαι στο μυαλο μου αστυνομε τζινι.