ενα σωστα προσδιορισμενο προβλημα εχει λυθει κατα 50% Α.Αινσταιν.
Printable View
ενα σωστα προσδιορισμενο προβλημα εχει λυθει κατα 50% Α.Αινσταιν.
Αλεξανδρε,φιλοσοφημενο και ανανεωμενο σε βρισκω!
Χμ , εγω θα ελεγα Αλεξανδρε οτι το προβλημα που αντιμετωπιζω δεν ειναι καθολου γελοιο οπως θες να το παρουσιασεις , αλλα σημαντικο για αυτο εχουν γραφτει και απειρα πανω σε αυτο το ζητημα απο τους ειδικους του χωρου καθως εχουν στηθει και οργανισμοι για την καταπολεμηση τετοιων φαινομενων.
Αν αναφερεσαι σε μενα φυσικα και σε αυτα που εγραψα.
Καλησπέρα σε όλους σας. Επειδή δεν πάει άλλο σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να πάω σε ψυχολόγο. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις. Τι ακριβώς κάνεις εκεί και πώς μπορεί να σε βοηθησει; Δηλαδή του λες τα προβλήματά σου και μετά από πέντε έξι συνδρίες μπορείς να αλλάξεις μυαλά; να έχεις αυτοπεποίθηση; να μη ντρέπεσαι να κοιταχτείς στον καθρέφτη; να μη βουρκώνεις κάθε τρεις και λίγο; πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία; είναι αυτό το κλασικό που βλέπουμε στις ταινίες; που ξαπλώνεις και ο άλλος κραταει σημειώσεις; πόσες συνεδρίες πρεπει να γίνουν και πόσο κοστίζει η κάθε μια; Θα εκτιμούσα πολύ τις απαντήσεις σας. ευχαριστώ για το χρόνο σας.
ε ναι ετσι ειναι εσυ τι νομιζες οτι θα παιζετε κανενα ταβλι?Quote:
Δηλαδή του λες τα προβλήματά σου και μετά από πέντε έξι συνδρίες μπορείς να αλλάξεις μυαλά;
ανεβασε κανενα θεματα κ πες μας τι εχεις κ τι σκεφτεσε αν θες. οσο πιο πολα πεις τοσο το καλυτερο για σενα.Quote:
να μη βουρκώνεις κάθε τρεις και λίγο;
σαν το εργο που ελεγε κυριε διευθυντα τα χαπια σας φουντωνω φουντωνω χαχαχαχαχα...Quote:
Αυτό ξαναπες το-υπάρχουν άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα-που ούτε καν τους περνάει από το μυαλό να πάρουν τα φάρμακά τους....και είναι πολύ επικίνδυνοι!
1)μια κοπελα
2)οτι τελικα στα νευα δεν πρεπει να ακους καμμια συμβουλη
Εγω φοβαμαι περισσοτερο αυτους που θεωρουν επικινδυνους καποιους ανθρωπους επειδη δεν εχουν παρει φαρμακα , χωρις να εχουν δειξει κατι στην συμπεριφορα τους ... ποσο ηλιθιοτητα υπαρχει σε αυτο τον κοσμο ... ενοχος χωρις να εχεις εγκληματισει ...ο απολυτος ρατσισμος.
δε σκεφτομαι το πιο ευκολο δρομο που θα μπορουσα να ακολουθησω αλλα το πιο καταληλο για εμενα
μπραβο σου αλεξ. θελει πολυ κουραγιο και δυναμη αυτο που λες.