Καλλιοπακι τελικα ζυγιστηκες?
Printable View
Καλλιοπακι τελικα ζυγιστηκες?
Μπα, δε νομίζω να ζυγίστηκε αφού δεν έχει κουνηθεί το καταμαράν. Δεν πειράζει, όσο πιο πολύ αργεί τόσο μεγαλύτερη η έκπληξή της! Να αρχίσουμε να βάζουμε στοιχήματα για το πόσα κιλά έχει χάσει; :lol: Πάντως μέχρι σήμερα έχει χάσει σίγουρα 6-7 κιλά.
Σιγουρα πανω απο 6 λεω και εγω.
Φετος λεω να νηστεψω μονο τη μεγαλη παρασκευη.
Λίλα εγώ δεν τρώω μόνο το κρέας τη Μ.Εβδομάδα. Τρώω γαλακτοκομικά και όπως λες μόνο τη Μ.Παρασκευή νηστεύω τελείως.
Φετος ειναι η δευτερη φορα που δεν θα νηστεψω η πρωτη ηταν στα 16 που τα ειχα παρει γενικα με ολα και εκανα την επανασταση μου.φετος ομως δεν μπορω να φαω τα νηστισιμα.
Τσουπρες μου καληνυχτα.
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Πάω κι εγώ να ξαπλώσω. Καληνύχτα κορίτσια και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
καληνυχτα κι απο μενα κουκλες!
Καληνύχτα Koritsaki με τις λαχταριστές φραουλίτσες σου, καλό ξημέρωμα.
Σημερα ειπα να περασω στο απλο ταπεινο σπιτικο μας..εδω.εδω που μοιραζομαστε τα ομορφα κ τα ασχημα αλλα ολες εσεις τα κανετε ομορφα με τις ομορφες ψυχες σας..Ειπα μιας κ ζυγιστηκα σημερις να αλλαξω κ εγω το νουμερακι μιας κ κατεβηκε.χεχεχεχε..Κοριτσα� �ες μου ομορφες θελω καποια στιγμη να σας γνωρισω..Μακγιωτ μου βαλε ολες τις ομορφες σκεψεις στο μυαλο σου για την επεμβαση σου κ θα πανε ολα καλα..Μετα το Πασχα θα συναντησω κ εγω τον πλαστικο μου χειρουργο μιας κ ειχα κανει κανει κοιλιοπλαστικη...θα κανω μια κουβεντουλα μαζι του ετσι για να ξερω τι παιζει για τα μεμε..Σας φιλω για την ωρα γιατι μαγειρευω φασολακια κ θα δοκιμασω κ εγω πρωτη φορα σημερα κ επειδη θα εχω ενα ψιλοτρεξιμο σημερα..Θα ξαναμπω μετα σιγουρα.
κοριτσια μου καλημερα!! κοιμηθηκα καλυτερα και μπορεσαα να γυρω και στο πλαι λιγο για να μην πιανομε πολυ . σημερα σηκωθηκα και ειμαι πολυ καλυτερα , ποναω πολυ λιγο και εχω μεγαλυτερη ευχαιρια κινησεων. ειμαι χαρουμενη πολυ γιατι αρχιζω να το αφηνω πισω μου . αισθανομαι και μια ελαφρια φαγουρα στα στηθη που σημαινει οτι αρχισε η επουλωση στις πληγες.
σας παραθετω και το βαρος μου που ζυγιστηκα σημερα.... μην βαρατε κανω οτι μπορω για να το κρατησω σταθερο αλλα με την διατροφη που κανω αυτον τον καιρο δεν ξερω πως θα τα καταφερω. νιωθω ομως πολυ καλα!!:bigsmile::bigsmile:
Καλημερα τσουπρες!!!!!!!κατερινακι συγχαρητηρια και για την απωλεια και για την γρηγορη αναρρωση σου.ολα θα επανελθουν στο φυσιολογικο μεχρι να πεις κυμινο.
Καλημέρα! Σόρι που δεν σας έκανα παρέα χτες αλλά ενώ το πνεύμα πρόθυμο, η σάρξ.....
Καλλιοπίτσα, εγώ που έχω σοβαρό πρόβλημα με τα μαλλιά μου και είχα λίγα και προ επέμβασης, πήρα κάψουλες κυστίνης, έβαζα regain ψεκασμούς, τα έλουζα με σαμπουαν κατά της τριχόπτωσης αλλά ό,τι ήταν να πέσει έπεσε, ξαφνικά σταμάτησε.
Τώρα παίρνω evening primrose,φυσικά οιστρογόνα, που τακτοποιούν τον κύκλο μου αλλά ωφελούν και τα μαλλιά μου που είναι λίγα λόγω αυτών των χαμηλών μου οιστρογόνων.
Σήμερα το μενού έχει κουμπαροβόλτες, μετά εργασία, έχω να τελειώσω μια μετάφραση ενός φοιτητή που έχω αναλάβει, να δω τη μανούλα μου που τώρα που μένουμε χώρια, την πεθυμώ πολύ.
Τα λέμε αργότερα τσούπρες όμορφες!
Καλημέρα Μοναδικό Μαράκι, καλημέρα Λιλάκο,βλέπω και οι δικές σας απώλειες καλά κρατούν! Μοναδική πότε χειρουργήθηκες , ποτε έχασες 22 κιλά!Λιλάκο, νομίζω μαζί θα κόβουμε νήμα σε λιγο καιρό , εσύ θα κόβεις το τριψήφιο και εγώ θα τερματίζω..Είμαστε πρωταθλήτριες!
καλημέρα αγαπημένο μου συνταξιδιωτάκι, κατερινάκιον, πονάει λιγότερο το κοριτσάκι μου, τέλεια!Και αδυνάτισε κιόλας, χμμ, στα 65 τερματίζουμε φιλενάδα και δεν θέλω κουβέντα!