παω να καφεδιαστω και τα λεμε το βραδυ.
Printable View
παω να καφεδιαστω και τα λεμε το βραδυ.
wow μου , πως πηγε το ζυγισμα?
οταν θα μπεις στα αλεσμενα μπορεις να φας πουρε πατατας με ζωμο κρεατος που ειναι γιαμι, δεν ξερω αν σου επιτρεπουν φρυγανια και spread τυρι τυπου κατικι κλπ, εμενα μου επετρεπαν αρκει να λιωσεις την φρυγανια μεσα στο στωμα σου μεχρι να γινει τελειως πολτος ( κοινως νιανια)
την κρεμα θα πρεπει να παρεις οκ απο τον γιατρο πριν την βαλεις. μην κανεις του κεφαλιου σου, ειναι πολυ σημαντικο για την επουλωση αλλα και πιθανη μολυνση!!!
συμπληρωματα εγω ειχα αρχισει μετα τις 20 μερες. προσωπικα με βοηθησαν με την εξαντληση και την ατονια που ενιωθα λογω υποσητισμου. επερνα τις πολυβιταμινες solgrar, V2000 μετα απο γευμα αλλα μου προκαλουσαν ταραχη στο στομαχι. παλι ειναι κατι που πρεπει να το συζητησεις με τον γιατρο σου αν το κρινει απαραιτητο, διοτι εσυ εχεις κανει και διαφορετικη επεμβαση λογω παρακαμψης.
Τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα, ποναω ολο και λιγοτερο και εκει που επερνα ντεπον καθε 4 ωρες τωρα παιρνω καθε 6-7 και καθομαι και σε καρεκλα και ειμαι πολυ καλυτερα. αυριο θα βγω και για καφε και θα παω και βολτα.
για σημερα επελεξα να ειμαι την περισσοτερη μερα ξαπλωμενη με ταινιουλες και εκανα και νανι το μεσημερι( ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που κοιμηθηκα μεσημερι)
Την Τριτη παω για αλλαγη τραυματων και θα δω το νεο μου στηθος!! ανυπομονω!!! Παντως ειτε φοραω σουτιεν ειτε οχι το στηθος μου δεν κουνιεται ουτε χιλιοστο!! εχει πολυ πλακα το σκηνικο! αφηστε που ειναι παρα πολυ ψηλα
Ελενα μου ευχαριστω πολυ!!!
Δεν ξερω για τοπλες δεν ειμαι τοσο τολμηρη αν και ο χειρουργος μου προτεινε να μην το εκθεσω πολυ στον ηλιο γιατι μπορει τα σημαδια να μαυρισουν μου ειπε. Και του λεω " τι υπονοειτε γιατρε οτι θα κανω τοπλες???" και μου λεει " γιατι οχι?" πολυ πρωχο ο γιατρος!! :lol::lol::lol::lol:
Γιωτα παρατηρησε ποσο λεπτεπιλεπτα χερια εχει ο πλαστικος μας, θα παθεις πλακα!! ντραπηκα για τα δικα μου! δεν μπορει με τετοια δαχτυλα θα κανει καλη δουλεια!
Katie μου στειλε μου αν μπορεις τα στοιχεια του πλαατικου σου! Ονοματεπωνυμο, τηλεφωνο και κλινικη... Θελω απο τωρα να ψαχνω για πλαστικο! Μην μου παρει παλι 1,5 χρονο για να βρω!! Ποσο εκανε η πλαστικη; Πως εισαι τωρα; Εβαλες και σιλικονη; Αχ πολλες ερωτησεις το ξερω αλλα τωρα σκεφτομαι το επομενο βημα!! :D
Τι νουμερο τα εκανες; Θα κανεις και αλλες;; Αυτα! Lol
κοριτσια μου καληστπερα!!!
κατερινα!!! ποσο ζηλευω για το στηθος σου!!! το τοπλες ειναι πολυ πρωχο και για μενα, αλλα τα στραπλες που θα φορας ολο το καλοκαιρι θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!:blush::blush::blush:
πηγα για ψωνια σημερα...δεν θα το πιστεψετε!! αγορασα τζιν σορτσακι!!! ναι στα 80 κιλα και με υψος 1,65!
αλλα μου φανηκε πως εστρωνε καλα!! αρεσε και στον καλο μου!!
του λεω ''μηπως φαινεται η κυταρριτιδα απο πισω που δεν μπορω να δω?''
και μου λεει ''ποια κυταρριτιδα καλε? αφου δεν εχεις.''
αντε ωραια κοιμαται τον υπνο του δικαιου!!!!
που λετε παντα το ειχα αποθημενο να φοραω σορτσακι με καλτσον την ανοιξη!
και τωρα να που το φοραω!!
αληθεια! δεν φαινεται πολυ κακο!
wow! αντε με το καλο το πρωτο ζυγισμα!
καλλιοπη συγχρητηρια!!! καλη αρχη!!!
αβα!!! κι εγω εχω να κανω δουλειες αλλα βαριεμαι.................................. .
ναταλια! μπροβο που τα καταφερνεις με 2 μικρα!!! εγω θα τα παρατουσα και θα πηγαινα να βρω την ησυχια μου!!!(μαλλον δεν κανω για μανα:P )
τι αλλο να σχολιασω???
θα μπω παλι σε λιγο!!
κοριτσακι μεγεια το σορτσακι και καλοφορετο. !!! εφοσον σου αρεσε και προπαντων αρεσε και στον καλο σου βουρρρρ!!!
wow μου θα σου στειλω u2u. δεν σκοπευω να κανω αλλες επεμβασεις που να με πληρωνουν!!!! αρκετα ως εδω. αγαπω το σωμα μου οπως ειναι και εχω επιγνωση οτι δεν μπορει να ειναι τελειο. Ωστοσο δεν θα σταματησω να παλευω με το γυμναστηριο να βελτιωσω την εικονα του σωματος μου, ξερω οτι παιρνει καιρο και τελικα μπορει να μην πετυχω αυτο που εχω στο μυαλο μου αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου! και ετσι οπως ειμαι, ειμαι καλα, αλλωστε δεν παω για μοντελο. υγεια πανω απο ολα.
τωρα για το κοστος, 3000 ? ο πλαστικος, περιπου ?400 αναισθησιολογος και οτι παρει η κλινικη που θα τα κανονισουν με την ασφαλεια και δεν βγαζω απο την τσεπη μου ( απο οτι με ενημερωσαν αν πηγαινα ως ιδιωτης θα ηταν ?500 περιπου και απο την τσεπη μου, αλλα μεσω ασφαλειας επειδη δεν πληρωνω στην ουσια τπτ χρεωνουν περιπου ?1000-1100 αφου τα παιρνουν κατευθειαν απο ασφαλεια).
ααα! δεν εβαλα σιλικονη αν και ο χειρουργος μου θα το προτειμουσε απο οτι μου ειπε ( μαλλον ειναι λατρης του πλουσιου μπουστου) . φορουσα cup D και τωρα μπορει και να εχω παει cup C αλλα ολα θα κριθουν σε 1-1.5 μηνα, ειλικρινα δεν ξερω .
koritsaki mou, μπράβο για την αγορά! Να το ευχαριστηθείς το νέο σου απόκτημα και να το φορεσεις μέχρι να λιώσει!
Wow, έχεις αρκετό χρόνο για να σκεφτείς τις πλαστικές, ανάλογα το δέρμα και την ελαστικότητα του, χαλαρώνουν διαφορετικά σημεία από άνθρωπο σε άνθρωπο, δες πρώτα τι θα μείνει αφού χάσεις τα κιλά σου και από πλαστικούς θα σου συτήσουμε, λεφτά να έχεις γιατί αν περιμέναμε από τα δημόσια νοσοκομεία, ακόμη με το στήθος στον αφαλό θα είμασταν και εγώ και η Κατερίνα!
Χαίρομαι τόσο που το Κατερινάκι επανέρχεται δυναμικά στη ζωή χώρίς πόνους και ενοχλήσεις! Ελπιδοφόρο!
Εγώ μόλις τελείωσα την εκκρεμότητα μου, τη μετάφραση που είχα αναλάβει και νιώθω απελευθερωμένη! Γιούπι, δεν έχω τίποτα πια να με κρατάει πίσω! Εγώ και οι ονειροπολήσεις μου για τη ζωη post-op, με νέα, στητά, λογικού μεγέθους μεμέ! Σαν όνειρο είναι!
ΕΡΩΤΙΚΟ--- ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ
Με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις
τις ώρες που αγριεύει η βροχή
στη γη των Βησιγότθων αρμενίζεις
και σε κερδίζουν κήποι κρεμαστοί
μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις
Σκέπασε αρμύρα το γυμνό κορμί σου
σού΄φερα απ΄τους Δελφούς γλυκό νερό
στα δύο είπες πως θα κοπεί η ζωή σου
και πριν προλάβω τρις να σ΄αρνηθώ
σκούριασε το κλειδί του Παραδείσου
Το καραβάνι τρέχει μες τη σκόνη
και την τρελή σου κυνηγάει σκιά
πως να ημερέψει ο νους μ΄ένα σεντόνι
πως να δεθεί η Μεσόγειος με σκοινιά
αγάπη που σε λέγαν Αντιγόνη
Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει
και σε ποιόν Γαλαξία να σε βρω
εδώ είναι Αττική φαιό νταμάρι
κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό
που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι
Ποίηση ʼλκη Αλκαίου
Γιωτάκι μου υπομονή έρχεται κ η δική σου σειρά!!!!!!
Το καλοκαίρι τοπλες στη παραλία μαζί με την Κατερίνα αν κ απ΄ότι είπε είναι τολμηρό για εκείνη , οκ κ εγώ ντρέπομαι να τα πετάξω έξω αλλά σε μια ερημική παραλία δεν θα έλεγα όχι ειδικά εαν έβλεπαν τον ουρανό κ όχι τα βοτσαλάκια όπως τώρα! Απο τη χαρά που θα είχα θα τα πέταζα όοοολαααα, αχ απο 20 χρονών έχω να δω το βυζί μου ευθεία!
γλυκιά Έλενα, όλες μας έχουμε ένα χωροχρόνο που οι επιθυμίες μας πραγματοποιούνται, είτε επειδή εμείς κινήσαμε τα νηματα για να μας συμβούν αλλαγές είτε γιατί ο Θεός και η τύχη μας αποφάσισαν να μας δώσουν ένα χέρι βοηθείας...
Είμαι σίγουρη ότι εσύ από τη μια είσαι δυνατό παιδί και θα φέρεις τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου, απλά ίσως χρειάζεσαι το χρόνο σου, και από την άλλη είσαι και πολύ καλό παιδί οπότε ο Θεός θα το λάβει υπόψιν του στην άνωθεν βοήθεια! :thumbup:
Γιωτα μου συνοδοιπορε μου βουλιαξε στα ομορφα ονειρα που σε λιγες ωρες θα γινουν πραγματικοτητα!!!
Τελευταια ενημερωση απο τα μεμε μου : εχω φαγουρα και δεν μπορω να ξηθω!! εχει ερθει το βραδυ και ενω κανονικα θα επρεπε να ποναω γιατι το βραδυ επιβαρυνεται ο οργανισμος, δεν νιωθω πονο!!! μπορει και να κοιμηθω χωρις παυσιπονο αποψε! εκλεισα 3ο 24ωρο πριν μια ωρα ακριβως.
Αυριο θα βγω και την πρωτη μου βολτα ! ελπιζω να εχει καλη μερα!
ουουου γυρισα.χεστηκα στο γελιο.
Αχ Γιωτούλα μου με κάνεις κ κοκκινίζω απο τα καλά σου λόγια!
Κατερίνα είσαι σε πολύ καλό δρόμο!!!!
Κάνε υπομονή για τη φαγούρα, όσον αφορά τον καιρό, αύριο θα είναι πολύ καλός, απο Μ.Τετάρτη θα χαλάσει!
Λίλα πάλι δεν σε γνωρίζανε στον δρόμο?
ειχα παει απεναντι στη νονα μου και ειπαμε οτι βλακεια μας κατεβηκε.ηπια το τσαι μου εφαγα και λιγο χαλβα απο αυτο που τους πηγα.γελασαμε πηραμε και τον αερα μας.αχχχχχ πασχα!!!!!!!!!!