-
ελενα μου εχει τυχει 2 φορες μια φορα την παρασκευη και πριν κανενα μηνα παλι οταν ειχα παει το σκυλακο για εμβολιο και μια παλια συναδελφος της μανας μου της λεει τι κανεις εδω?ηρθα με την κορη μου να κανει ο σκυλος εμβολιο.και η κορη σου που ειναι?μεσα στον κτηνιατρο με το σκυλο.τι η κοπελιτσα με τη φουξια μπλουζα ειναι?ναι.μπααααααα δεν τη γνωρισα καθολου.
-
Τζινακιον και ελλακιον που χαθηκατε?μαμαδοκουμπαροβο� �ταρετε γυριστρες?
-
αχ Λιλάκο και δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει, όσο αδυνατίζεις ο κόσμος παθαίνει μια πόρωση, ασχολείται με σένα όλο και περισσότερο, σε γεμίζει κοπλιμέντα και κάποιες φορές υπερβολικά κοπλιμέντα που θα σε φέρουν σε αμηχανία, λες και πριν ήσουν αόρατη και τώρα ξαφνικά σε ανακαλύψανε! Όμως εσύ να κρατάς τα θετικά από όλα αυτά και να τα ευχαριστιέσαι!
-
κορίτσια μου, σας χαιρετώ με ένα μικρό ποίημα του παρελθόντος...
ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Φαντάσου τη θάλασσα κίτρινη.
Όχι σα λάδι και ξύδι ανίερα συνδυασμένα
Όχι κίτρινη ηλίου δύοντος
Κίτρινη ηλίου ανατέλλοντος.
Σαν άγρια μαργαρίτα.
Σα στάχυ.
Σαν ξυλομπογιά μικρού παιδιού.
Κίτρινη σαν τις σκέψεις μου
όταν αγαπώ τον κόσμο
Φαντάσου τη θάλασσα κίτρινη.
Καταδύσου και μείνε εκεί.
-
-
Καληνυχτα μακ μου.καλη ξεκουραση!αχ τα λατρευω τα κοπλιμεντα.
-
Hallo κορίτσια. Έθρεψα επιδερμίδα για τα καλά με τον ύπνο που έκανα. Κατερινάκι τι ωραία που είσαι καλύτερα κι αύριο θα πας και βόλτα να ξεσκάσεις λίγο, ν'αλλάξεις παραστάσεις και να ξεχάσεις την ταλαιπωρία σου. Χαίρομαι που συνέρχεσαι γρήγορα γιατί σημαίνει ότι και η Γιώτα θα συνέλθει γρήγορα! Σκεφτόμουνα ότι στην Ανάσταση εσύ και η Γιώτα θα μπορούσατε δεδομένων των συνθηκών να μην πείτε Χριστός Ανέστη αλλά Στηθός Ανέστη και να τσουγκρίσετε τα αυγά με το ακίνητο στήθος σας! :lol: :lol: :lol:
-
Λιλάκιον χαίρομαι που πέρασες καλά και γέλασες και είναι καλό που σου αρέσουν τα κοπλιμέντα γιατί από εδώ και πέρα μόνο κοπλιμέντα θα ακούς!
Σοκολατίτσα τι μου κάνεις μπρε; Πέρασες καλά στο εξοχικό; Πότε πάμε Κέρκυρα; Όσο για το λαλάγγι που ρωτάς μια χαρά είναι και τον έχει πιάσει η ʼνοιξη κι είναι κι ορεξάτος, έχει του τέτοιου του το χαβά που λένε. :lol:
-
Η Γιώτα φεύγει η Τζίνα Walker έρχεται! :lol: Καληνύχτα ΜακΓιώτ και καλή ξεκούραση.
-
Ακουσα θα χαλασει ο καιρος απο δευτερα γαμωτο.τζινα ποτε πατε στο εξοχικο σας?
-
Υποτίθεται ότι θα φύγουμε τη Μ.Δευτέρα. Λένε ότι θα βρέχει και θα έχει και καταιγίδες. Είναι μ@λ@κία γιατί δε θα μπορούμε να είμαστε στον κήπο αν κάνει κρύο και έχει και χώμα κι όλη την ώρα θα πρέπει να πλένω συνολικά 16 ποδαράκια πριν αφήσω τα σκυλιά να μπούνε στο σπίτι.
-
μπρεικ μου θεωρεις οτι η φαγουρα ειναι καλο σημαδι? πιθανολογω και εγω οτι ειναι η επουλωση.
Καλως την υπνοτζινα μας!!!
-
Κατερίνα σίγουρα η φαγούρα που έχεις σημαίνει επούλωση.
-
-
παω για ταινια μωρα!!! ξαπλα και παλι ξαπλα!!!!