Καλή διασκέδαση και καλή ξεκούραση Κατερινάκι. Φιλάκια.
Printable View
Καλή διασκέδαση και καλή ξεκούραση Κατερινάκι. Φιλάκια.
Koritsaki με γειά το σορτσάκι σου, καλοφόρετο και καλές βόλτες. Χαίρομαι που ήθελες να το κάνεις καιρό και τώρα τα κατάφερες. Σου εύχομαι να καταφέρνεις πάντα όλους τους στόχους που βάζεις.
Γιωτούλα όνειρα γλυκά! Πολύ ωραίο το τραγούδι, αγαπώ Παπάζογλου!!!
Κατερινάκι κ όνειρα γλυκά κ σε εσένα με τα ωραία μεμε ολέ! Μην ανησυχείς για τη φαγούρα, είναι καλό σημάδι!
Τζινάκο επιδερμίδα έκανες τόση ώρα.....................?????????????
Κέρκυρα στα μέσα Μαΐου θα πάω
Βλέπω μια ταινία στο μέγκα με έναν τυπάκο που όλο τρέχει κ όλα στραβά του πάνε! Λίλα ξέρεις ποια είναι?
Το κυνηγι της ευτυχιας.
Την έχω δει αυτή την ταινία στο Mega, είναι ωραία. Επίσης έχει και στον Alpha μία ταινία που έχω δει με τον Ρίτσαρντ Γκηρ και είναι και αυτή πολύ ωραία.
Ευχαριστώ κορίτσια για την άμεση ανταπόκριση!
Τον λυπάμαι τον καημένο όλα στραβά του πάνε!
αχ τζινακι μου!!! μακαρι να πραγματοποιουνταν ολοι μου οι στοχοι τοσο ευκολα....
δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι πολυ πιο δυσκολοι και πολυ πιο σημαντικοι απο ενα τζην σορτσακι
και δυστυχως δεν περνανε απο το χερι μου....
δεν μπορω να κανω και πολλα για την πραγματοποιηση τους...
απλα να περιμενω το θαυμα....
και συνεχιζω να ελπιζω....
Ελενα παρακατω παθαινει χειροτερα.
Αύριο πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματά μου και τα πράγματα της τριάδας μου :lol: και βαριέμαι. Φτιάχνω τα πράγματα και τα κρύβω στη ντουλάπα για να μην το καταλάβουν τα σκυλιά γιατί κάνουν χαρά επειδή καταλαβαίνουν ότι πρόκειται να φύγουμε και τα ακούει ο γάτος και κρύβεται και μετά δεν μπορώ να τον πιάσω για να τον βάλω στο κουτί του. Στήνω ολόκληρη επιχείρηση κάθε φορά για να τον μεταφέρω. Κάνω την αδιάφορη μέχρι την τελευταία στιγμή και λίγο πριν έρθει η αδερφή μου τον φωνάζω για να έρθει να φάει και καλά κι έτσι τον αρπάζω και τον βάζω στο κουτί του. Ζαλίζεται στο αυτοκίνητο και κάποιες φορές κάνει εμετό ή κάνει κακά και μας αρωματίζει ενώ εμείς ανοίγουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου για να επιβιώσουμε! Ευτυχώς που συνήθως τα κάνει λίγο πριν φτάσουμε κι έτσι κρατάει για λίγο το μαρτύριό μας. Η μητέρα μου που πάει συνήθως πρώτη στο εξοχικό έχει ανοίξει το θερμοσίφωνο για ζεστό νερό και μόλις φτάνουμε πάω τον γατούλη συστημένο στο μπάνιο, τον βγάζω από το κουτί του και τον καθαρίζω. Τι να τον κάνω που δεν του αρέσουν οι μετακινήσεις; Όση χαρά κάνουν τα σκυλιά άλλη τόση πίκρα παίρνει αυτός όταν πρόκειται να τον μεταφέρω με το κουτί του.
Νυσταξα κοριτσακια μου.καληνυχτα και ονειρα γλυκα.
Koritsaki όσο ζω ελπίζω.... Κι η χαρά που σου δίνει το τζην σορτσάκι έχει κι αυτή την αξία της. Οτιδήποτε μας φτιάχνει τη διάθεση έχει αξία, όσο απλό κι αν είναι.
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση.
Quote:
Originally posted by eleni198621
Ελενα παρακατω παθαινει χειροτερα.
κ όμως δεν το βάζει κάτω!!!!
Τζινάκο ολόκληρη επιχείρηση μεταφοράς κάνεις :lol:
Ασε μου λείπει κ η δική μου πολύ, την είχα συνηθίσει κ τώρα είναι δύσκολα! Της άρεζε πολύ εδώ στην Αθήνα όλο βόλτες την πηγαίναμε αφού τώρα όταν την φωνάζει ο πατέρας μου πάει κ του δίνει τον λαιμό της για να της βάλει το λουράκι γιατί νομίζει πως θα πάει βόλτα!!!!!
Αλλά ρε παιδί μου πανέξυπνα είναι!
Την αφήσατε δηλαδή πάλι στο εξοχικό;
Εκεί είναι η μόνιμη κατοικία της, την είχαμε φέρει Αθήνα γιατί ο πατέρας μου θα έκανε πολύ καιρό να πάει γιατί είχε κάποιες δουλειές, τώρα που τελειώσαν οι δουλειές κ οι δύο πίσω!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Την αφήσατε δηλαδή πάλι στο εξοχικό;