Τζινα μου μακαρι!!!! στο ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου γιατι για να πω την αληθεια θα μου λειψεις τρελα αμα πας στο νησι . Ασε που πιστευω οτι μια δουλεια σε γραφειο θα σου ταίριαζε περισσοτερο .
Printable View
Τζινα μου μακαρι!!!! στο ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου γιατι για να πω την αληθεια θα μου λειψεις τρελα αμα πας στο νησι . Ασε που πιστευω οτι μια δουλεια σε γραφειο θα σου ταίριαζε περισσοτερο .
Μακάρι Τζινάκι μου!!!!!Ευχομαι να γίνει το καλύτερο!!!!!!!!!
Κατερινάκι υπομονή κουκλα μου,τα πιο δύσκολα πέρασαν!!!!!
Γιωτουλα μου πολύ χαίρομαι που έχεις τέλεια ψυχολογία !!!!!!!!!!Ευχομαι την Τρίτη όλα να παν υπέροχα!!!!!
Αγγελική υπομονή κ σε εσένα!!!!!Θα τελειώσει η μέρα!!!!!
Σας φιλω γλυκά κ πάω να καθαρίσω το βρωμο-σπιτάκι μου!!!!!
http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...m1fv5pt3bp.gifQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κάποιος γνωστός είπε στην αδερφή μου για μία δουλειά για μένα, γραμματειακή υποστήριξη σε μία ασφαλιστική εταιρεία, που είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μου. Η αδερφή μου του έδωσε το τηλ. μου και υποτίθεται ότι θα με πάρει κάποια στιγμή τηλ. για να μου πει λεπτομέρειες. Όπως λέει και η Γιώτα keep your fingers crossed να πάνε όλα καλά, γιατί δε θέλω να φύγω το καλοκαίρι, θα μαραζώσω τόσους μήνες μακριά από τα ζωάκια μου.
Σας ευχαριστώ κορίτσια, το ξέρω ότι με αγαπάτε, γι'αυτό σας το είπα, για να με βοηθήσει η θετική σας σκέψη και να πάνε όλα καλά. Κατερίνα και μένα θα μου λείψεις, γι'αυτό δεν θέλω να το σκέφτομαι ότι θα φύγω. Θέλω να πιάσω δουλειά στην Αθήνα και να καφεδιαζόμαστε όλο το καλοκαίρι! :lol:
Καλημέρα,καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!
Τζινάκο τι ευχάριστα νέα, μακάρι να πάνε όλα καλά κ να δεις που θα πάνε γιατί το θέμα όλο κ κινείται, εεεε δεν μπορεί όλο κ κάτι θα κάτσει!
angel πολύ μου άρεσε το ποστ με τις παιδικές εικονίτσες!!!!
Γι΄ αυτό η Έλλη δεν μπήκε να πει καλημέρα αφού έχει ετοιμασίες για το μεσημεριανό τραπέζι!
Καλά να περάσετε, αχ κ εγω περιμένω πως κ πως να έλθει η αδελφούλα μου για το Πάσχα!
Σοκολατίτσα με το καλό να έρθει η αδερφή σου και να περάσετε όμορφα μαζί το Πάσχα.
Μόλις μου μύρισαν τα νόστιμα φαγητά που μαγειρεύει η χρυσοχέρα Eli! :lol: Κατερίνα δε σου λέω να φας και για μένα γιατί με το ζόρι μπορείς να φας για σένα. :lol: Να της δώσεις όμως πολλά φιλάκια και να περάσετε υπέροχα.
Πάω στη τζιναδερφή γιατί της μπλοκάρει το κινητό της και θέλει να της περάσω τα αρχεία της στον υπολογιστή για να μην τα χάσει, πριν δώσει το κινητό της για format. Θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
Μία που έφυγα και μία που γύρισα άπραγη. Η μητέρα μου ότι είχε φύγει για να πάει την καθιερωμένη βόλτα της και την αδερφή μου δεν την βρήκα στο τηλ. αλλά μάλλον ξέχασε τι είχαμε κανονίσει και καφεδιάζεται. Ακούω ένα ωραίο cd με τραγούδια 80's που μου έκανε δώρο μία αγαπημένη μου φίλη και μαγειρεύω. Επειδή το τηγάνι μου μου έκανε παράπονα, ότι ενώ παλιά το χρησιμοποιούσα συνέχεια τώρα το έχω ξεχάσει, είπα να τηγανίσω κεφτεδάκια για να το ευχαριστήσω! :lol:
ουαου πάρτι θα κάνεις σήμερα :lol:
Εγώ έχω βγάλει κοτόπουλο κ το μαρινάρω σε μια σάλτσα που είδα απο τον Καλίτση, δεν ξέρω εαν το λέω σωστά, αυτός που μαγειρεύει στη Μενεγάκη. Το έχω ξανακάνει κ έχει γίνει πολύ νόστιμο κ πολύ μαλακό, είναι στήθος κοτόπουλου!
Αλλά θα φάω στις 4 αφου κάνω τρίωρα μη ξεχνιόμαστε κιόλας :lol::lol:
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!
καλά το καταλάβατε από το πρωί είμαι στην τσίτα! Συμμάζεψα το σπίτι και μαγείρεψα πεσκανδρίτσες σαγανάκι και σκορδαλιά και θα κάνω και τηγανιτά μύδια και λίγο βακαλάο έτσι για το καλό! Με συνεπαίρνει η μαγειρική και κάνω λίγο παραπάνω αλλά δεν πειράζει θα φύγει το τάπερ σύννεφο! :lol:
Τζινάκι μου τι ευχάριστα νέα διαβάζω;;; Ααααχ μακάρι χαρά μου να σε πάρουν τηλέφωνο και να μην χρειαστεί να φύγεις. Αλλά όπως είπαμε θα γίνει το καλύτερο για σένα και να έχεις πίστη στην καλή σου τύχη και στην θετική σου ενέργεια! Προτάσεις όπως λέω και εγώ να υπάρχουν στο τραπέζι και όλα θα πάνε καλά!
Πάω να φρεσκαριστώ λιγουλάκι γιατί όπου να ναι θα έρθουν και τα παιδιά και δεν θέλω να είμαι στην τσίτα, θέλω να χαλαρώσουμε όλοι παρέα!
Σας φιλώ γλυκά!
Τζινάκι τα τηγανιτά κεφτεδάκια είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά! Ειδικά άμα συνοδεύονται και με τηγανητές πατατούλες! μιαμ μιαμ!
Καλή σλιβοόρεξη! :lol:
To ρίξαμε στις μαγειρικές βλέπω όλες :lol:
Καλές μαγειρικές και σε σένα σοκολατίτσα μου είμαι σίγουρη ότι το κοτόπουλο σου θα είναι πεντανόστιμο!
Καλά να περάσετε στο τραπέζι που ετοίμασες, όλο ποικιλίες έχει!!!!!
Σήμερα τρώνε ψάρι????
Τζίνα εσύ κεφτεδάκια κ εγώ με το κοτόπουλο στη κόλαση θα πάμε!!!!
Πάνω που είπα για τα τρίωρα τσουπ να σου κ Έλλη :lol::lol::lol::lol:
Έλενα μου αρέσει πιο πολύ το μπούτι στο κοτόπουλο αλλά αν είναι μαριναρισμένο όπως θα το κάνεις εσύ δε θα με χαλούσε καθόλου! Καλή επιτυχία στο μαρινάρισμα και καλή όρεξη στις 16.00! :lol:
Eli είσαι μέσα στο μυαλό μου, ζαχάρωνα κι εγώ με την ιδέα να τηγανίσω και λίγες πατατούλες αλλά τελικά συγκρατήθηκα. Καλή όρεξη και καλά να αδερφοπεράσετε.
Έλενα γιατί ανησυχείς; Η κόλαση είναι πιο ενδιαφέρουσα από τον παράδεισο, εγώ έχω και εισiτήριο διαρκείας για την κόλαση! :lol: