μου ανοίξατε την όρεξη και πεινάω και δεν μπορώ να φάω γιατι περιμένω ραντεβου!!!!!
Printable View
μου ανοίξατε την όρεξη και πεινάω και δεν μπορώ να φάω γιατι περιμένω ραντεβου!!!!!
Έλα μου ντε στον παράδεισο βαρετά θα είναι,όλο τα ίδια κ τα ίδια ,στη κόλαση θα υπάρχει ποικιλία, θα έχει κ λαλάγγια :tumble:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έλενα γιατί ανησυχείς; Η κόλαση είναι πιο ενδιαφέρουσα από τον παράδεισο, εγώ έχω και εισiτήριο διαρκείας για την κόλαση! :lol:
angel υπομονή πάει πέρασε η μέρα!
Τζινάκο κ εμένα το φιλέτο μπούτι μου αρέσει είναι πιο μαλακό αλλά είχα βρεί στο σούπερ μάρκετ προσφορά 1+1 δώρο φιλέτο στήθος κ έτσι το πήρα με μισή καρδιά γιατί σκεφτόμουνα πως θα είναι σκληρό!
Αλλά έτσι που το φτιάχνω γίνεται πολύ μαλακούλι κ δεν βάζω λάδι στη μαρινάδα παρά μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού.
Καλέ μη με βλέπετε χοντρούλα είμαι περίεργη στο φαγητό :rolleyes: το ένα μου ξινίζει το άλλο μου βρωμάει:bigsmile:
Συγνώμη Αγγελική, είδες τι κακούργες που είμαστε; Δε γίνεται να το ξεπετάξεις γρήγορα το ραντεβού; :lol: :lol:
Κορίτσια βαρέθηκα να είμαι χοντρή!
Θέλω να αδυνατίσω να αισθανθώ ξανά όπως τότε που είχα χάσει τα κιλά με τον δακτύλιο, απίστευτα συναισθήματα!!!!!!!!
Έλενα θα τα καταφέρεις κι εσύ και θα αδυνατίσεις. Κι εγώ είχα απογοητευθεί που είχα φτάσει σ'αυτήν την ηλικία και ήμουνα πάλι παχιά, είχα χάσει την όρεξή μου για τη ζωή και προσευχόμουνα να γίνει ένα θαύμα να καταφέρω να αδυνατίσω, κι έγινε!!! Πίστη και υπομονή χρειάζεται και θα γίνει το θαύμα και για σένα.
Κάτι μου λέει ότι η Λίλα φόρεσε σήμερα το καινούριο της μπολερό και βολτάρει.
Μόλις κούρεψα με το ψαλίδι τις τρίχες στα ποδαράκια των σκυλιών μου για να μπορώ να τους τα πλένω εύκολα στο εξοχικό και να μη χρειαστεί να φωνάξω την Αγγελική για βοήθεια! :lol: Βέβαια μπορείτε να φανταστείτε το κούρεμα που τους έκανα, καλά που δεν μιλάνε! :lol:
Ευχαριστώ Τζινάκο!
Πάω να ψήσω το κοτόπουλο!
Καλή όρεξη σοκολατίτσα. Μόλις τους έκοψα και τα νύχια, ένα βούρτσισμα μένει ακόμα και είναι έτοιμες για τας εξοχάς.
καλησπεριζω τον ομορφο κοσμο.Κατερινακι ειδα οτι αναρρωνεις μερα με την μερα κ δεν πονας οπως στις αρχες..μπραβο αυτο ειναι υπεροχο,αρα Μακγιωτ ερχονται κ για σενα τα καλυτερα..αχ αμαν τρεμε κοσμε στις παραλιες..:yes:
Τζινακο μου τι καλο ηταν αυτο που εγραψες για την ασφαλιστικη εταιρεια.Μακαρι να κατσει αυτο κ να μην μας ξενιτευτεις...μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι..σε ολες τις υπολοιπες ευχομαι να ειστε κ να περνατε ομορφα..Τζινα σου στελνω u2u.φιλακια κοριτσια..
το ξερα ότι με αποφευγεις......:shocked2:Quote:
Μόλις κούρεψα με το ψαλίδι τις τρίχες στα ποδαράκια των σκυλιών μου για να μπορώ να τους τα πλένω εύκολα στο εξοχικό και να μη χρειαστεί να φωνάξω την Αγγελική για βοήθεια! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
διακρίνο μια αποφυγή σοβαρότητας..... (γιατί άραγε????):spin::spin::spin::spin::spin:Quote:
Δεν έχει μπει και η Rozeta καθόλου τις τελευταίες ημέρες. Λέτε να ζυγίστηκε τελικά και να πανηγυρίζει ακόμα από τη χαρά της; :lol: Για τη Ναταλία μας είναι δύσκολες αυτές οι ημέρες οπότε δε θα της βάλουμε απουσία, ούτε θα την πιέσουμε. Το μόνο που θα της πω πολύ διακριτικά και χωρίς πίεση είναι να αφήσει για λίγο τα φεϊσμπούκια και να τσακιστεί να έρθει στον οίκο μας και να μας χαιρετήσει! :lol:
Αγγελική μου ποιός την έχασε τη σοβαρότητα για να την βρω εγώ; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
διακρίνο μια αποφυγή σοβαρότητας..... (γιατί άραγε????):spin::spin::spin::spin::spin:Quote: