Αυτό είναι αίσθημα με κατανόηση!Ποιός θα το πίστευε πως είναι και ταύρος και καλά κτητικός!Quote:
Originally posted by LIDA
Nadinaki ευχαριστώ για τα περαστικά σου. Βαρέθηκες, λες, να με περιμένεις στο ράφι.....Εντάξει. Κάνε τα δικά σου να εκτονωθείς αλλά όταν θα σου εμφανιστώ, να ξέρεις, μόνο εμένα θα θέλεις....και θα σε έχω δική μου και πάλι.
Δεν μπορούμε να συναντηθούμε γιατί μπαίνεις από το απόγευμα και μετά που εγώ φεύγω από το γραφείο!
Επίσης: για ποιά συνάντηση μιλάς? Συνάντηση στην Αθήνα?
Έτσι,σε θέλω Ρωμαίο μου!Μη με πνίγεις,εμένα τον υδροχόο και δε θα χάσεις!ʼντε,το πολύ πολύ
να κάνω κανά δυό σβούρες στα πέριξ...Πού θα πάω;Πάλι σ'εσένα θα γυρίσω...Πολύ σωστή σε βρίσκω!
Η συνάντηση στην οποία αναφέρομαι είναι η μηνιαία της Θεσσαλονίκης,που θα κάνουμε με ΠεννοΜπαρμπουνοΒάσια
κι όποια άλλη ασφαλώς ενδιαφέρεται!Είπαμε να το κάνουμε θεσμό,μια που έχουμε δεσμό!Λες να κατέβω Αθήνα
και να το μάθεις στο παρεμπιπτόντως από το διαδίκτυο;Όταν θα έρθω θα έχω κολλήσει ήδη τις αφισούλες μου στην πόλη
και θα κάνουμε μέγα συγκέντρωση!Έχω μεγάλα σχέδια για τις πρωτευουσιάνες μου!Φυσικά θα πιούμε και τα κατ'ιδίαν καφεδάκια μας
στο τετ α τετ με τις πιο δικές μου...Αλλά να μείνω στο σπίτι σου,πώς θα γίνει αυτό,βρε καρδιά μου;Είπαμε είμαστε φιλελεύθεροι,αλλά πόσο πια;
Και κερατάς και να παίρνω μάτι;Πόσο περισσότερο να υποφέρω;Εδώ πέφτω σε άλλη αγκαλιά για παρηγοριά και αποπροσανατολισμό...
Να μπω στη φωλιά την ίδια του λύκου,ν'ακούω οληνυκτίς τα γρυλίσματα του;Ε,όχι!Δεν είμαι και τόσο μαζόχα!
Εκτός αν είμαστε τα δυό μας μόνο...Τότε αλλάζει το πράγμα...Να ζήσω λίγο κι εγώ τη ζωή που δεν έζησα,
εκείνη που θα είχαμε αν είχες διαλέξει εμένα αντί για κείνον...Ουφ!Τι τα'θελα και τα θυμήθηκα;Ταράχτηκα πάλι!