Σημερα 80 ακριβως, αλλα ειναι επειδη περιμενω περιοδο... (ελπιζω). Συνεχιζω κανονικα γνωριζοντας οτι την επομενη Δευτερα θα δειξει πραγματικα!
Printable View
Σημερα 80 ακριβως, αλλα ειναι επειδη περιμενω περιοδο... (ελπιζω). Συνεχιζω κανονικα γνωριζοντας οτι την επομενη Δευτερα θα δειξει πραγματικα!
Καλημέρα! Pennou, μην τρελλαίνεσαι! Και μην συνδέεις το φαγητό με τίποτε άλλο... (αν κατάλαβα καλά τι σου συμβαίνει)
-300! :)
-1 κιλο, αλλα φυσικα ηταν επειδη τωρα ξαναρχισα...
84.0 λοιπον!
Βραζιλιανακι υπομονη ειναι δυσκολα προ περιοδου, κ κρατησου μη φας το συμπαν ολο ωστε να ανταμοιφθεις!
-100 σημερα, μια χαρα παμε.:)
86,6!!! Θα με τρελανει η ζυγαρια μου...
Καλημέρα :)
-400γρ σήμερα. Από 104,1 σε 103,7
καλημερα κι απο μενα
-600 σημερα, επιτελους βλεπω και το 104...
Κοριτσια ΜΠΡΑΒΟ!Τελειες απωλειες.loukoumaki ειδες παει το κολλημα της ζυγαριας, κατρακυλα απο δω και περα.;)
αχ μακαρι κονστανς μου, γιατι μου εκανε φοβερο καψονι τελευταια, αλλα δεν της περασε... κι εσυ τελεια τα πας και γενικα πεταει η ομαδα και προχωραμε!!!! μπραβο σε ολες μας!!!
καλημερα!δε προλαβα να ζυγιστω σημερα,θα το κανω με το που γυρισω απ τη δουλεια κ θα ενημερώσω!μπράβο σ ολα τα κοριτσακια που χασανε!!!!!!!!!!παμε γερααααααα!!!!!
Μπράβο κορίτσια! loukoumaki τέλειο ξεκόλλημα!! Μπράβο που δε σε πτόεισε το κόλλημα, το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά στο τέλος ανταμοίβεσαι!! Σκεφτόμουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η προσπάθεια όταν είσαι νέα μανούλα και πραγματικά δε μπορώ να το φανταστώ.. τόσες αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα και ειδικά στις ορμόνες.. Μπράβο σου πραγματικά!! Το 9αράκι μας πλησιάζει!!!
σ' ευχαριστω γλυκεια μου dew!!! οντως ολα αλλαζουν στον οργανισμο οταν γεννησεις... αλλα δεν εγκαταλειπω ποτε την προσπαθεια να βρω τον παλιο μου εαυτο, για την ακριβεια, τον πολυ παλιο μου, δεν εχω σκοπο να γινω μοντελο, αλλωστε αυτο δε γινεται, αλλα τουλαχιστον να βελτιωσω την εικονα μου οσο πιο πολυ μπορω και κυριως να αισθανομαι-και να συνεχισω να ειμαι-υγιης!!!! ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και σε σενα, εισαι πραγματικα αξια συγχαρητηριων, ελπιζω να μην κολλησεις οπως εγω και να φτασεις το δευτερο σου στοχο το συντομοτερο δυνατο!!! προχωραμε προς τη νικη λοιπον!!!!
κοριτσια οσο πιο πολύ διαβαζω αυτα που λεμε εδω τοσο πιο δυνατη νοιωθω να συνεχισω ως το τελος..
ta idia semi moy, δεν μαφηνετε να τα παρατησω!
Ή αλλιως σιγαααα μην ειχα χασει εγω 8 κιλα σε δυο μηνες αν δεν υπηρχε το φορουμ.χιχιχι.:DQuote:
Originally posted by granita
κοριτσια οσο πιο πολύ διαβαζω αυτα που λεμε εδω τοσο πιο δυνατη νοιωθω να συνεχισω ως το τελος..