-
kalisperaaaaaaaa...na mai gw!!! kserw kanate maura matia na< me dite...alla ti na katsw na lew...ergasia k oxi xara....anyway... simera eixe uperoxo kairoooo toso poy parolo poy fisage mexri tis 5misi imoun ekso................!! k pragmatika i anoiksi stin agglia einai telika omorfi.lol
-
σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι τυχερη στο νησι, στην αγγλια δεν θα αντεχα νομιζω...2 εβδομαδες διακοπες κ ειχα φρικαρει!
-
καλημερα τσουπρες!
σκευτομαι το μενου που ετοιμασα για το αμορε... γαριδομακαροναδα και τσιζκεικ σοκολατα-καρυδα
go me! :starhit:
-
σκεφτομαι οτι χτες εφαγα ενα σωρο βλακειες
και οτι εχω 1 σωρο δουλειες να κανω μεχρι αυριο
και δε θα προλαβω τιποτα
γιατι κανονισα να παω για φωτοσυνθεση παλι
:P
καλο σουκου να εχουμε......
με αισιοδοξια
(οποιος εχει λιγη να μου δανεισει παρακαλω)
-
transfering αισιοδοξια:
fae!_prits_:p -------> click
transfer was succesfull :D
-
:starhit:
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω
-
θα σε τακτοποιησω εγω το πασχα
-
το πασχα ποτε ειναι?
υπαρχει μια περιπτωση ναρθω 29 απριλη
-
η ημερα του Πάσχα είναι 24 Απρίλη (απ'οτι θυμάμαι...)
εγω σκέφτομαι πόοσο μα πόοσο διάβασμα έχω...
και όλο διαβάζω και δε τελειώνει το ρημάδι..
-
Σκεφτομαι οτι τί καλα που τη βγαλαμε το χειμωνα με τα κολαν και τα τζιν και τις μακριες μπλουζες..
Ερχεται το καλοκαιριιιι πωπωπωπω..φρικη.. Με εβλεπα στους καθρεφτες του ζαρα και νομιζω πρεπει να παω 58 κιλα:P
-
ναι βρε one δίκιο έχεις.. πρέπει να πας 58:P,
τωρα που το σκέφτομαι και γω πρέπει να παω 38.. ναι ναι δεν είναι κατάσταση αυτη:P
-
Aντε,ενωμενες θα νικησουμε:P
-
Ειδα μια ψηλη, αδυνατη σημερα στο γυμναστηριο και σκεφτηκα οτι αυτη πρεπει να ειναι η one. Ειδα και μια γλυκια, μαυροντυμενη με piercing, tattoo και ακουστικα στα αυτια και λεω να και η mitsokolo! Ηταν και μια λεπτοκαμωμενη που ψιλοβαριοτανε στον διαδρομο, μασαγε τσιχλα και κοιταζε ανα δυο λεπτα το κινητο της... Ναι click εσενα λεω :D Στην διπλανη αιθουσα δυο κυριες, μακρια απο τα αδιακριτα βλεμματα των αντρων ειχαν κατσει οκλαδον και συζητουσαν... smart και lessing. Η smart ειχε προβληματιστει διοτι δεν ηξερε γιατι συρρικνωθηκε το τικερακι της και η lessing της ελεγε κατι για bbcode σβησε τις αγκυλες και τετοια. Αβυσσος η φαντασια ωρες ωρες...
-
Nαι αυτη η ψηλη εγω ημουν,ελπιζω να μην με ειδες την ωρα που εκανα γενικη γυμναστικη ομαδικο και χοροπηδουσα σαν καγκουρο:dork:
-
Οχι καλη μου στην εξοδο σε πετυχα :D Αναρωτιεμαι γιατι δεν μας αφηνουν κι εμας τους αντρες να συμμετεχουμε σε αυτα τα πολυ ωραια προγραμματα... Η τουλαχιστον να κοιταμε :D :D :D :D