Να εισαι καλα σκαρλετακι οπως παντα μεψυχωτικη!!! Ναι μωρε σιγα δε μασαω, δε πα ναμαι κι 110. Θα τα χασω. Υγρα θα ειναι τα περισσοτερα ελπιζω. Ενδιαμεσα ειχα ζυγιστει αρκετες φορες αλλα δε θυμαμαι ποτε και ποσο. Ομως μικρη σημασια εχει. Υπερφαγικα δεν εχω κανει, καποιες φορες εφαγα βλακωδως πολυ, πχ τηγανιτα και μετα γλυκα (πολλα λιπη μαζι) κι ενιωσα το στομαχι μου σκτα. Ετσι δεν ξαναξεφυγα πολυ. Ενα πρωι ειχα φαει απεξω μια τυροπιτα και ηταν μαπα, ετσι το πρωι αν δεν εχω κατι σπιτικο μαζι δεν τρωω τιποτα.
Τωρα μου εχει καρφωθει στο μυαλο για 3 μηνες να μπω σε αυστηρο προγραμμα, ο,τι κανω τωρα ειναι, μετα καλοκαιρι, ζεστες, τελεια φρουτα, δεν ειναι εποχη για διαιτα για μενα... Και δεν μπορω αλλο να με σηκωνω, εχω κουραστειιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι θελω να ειμαι αερινη, να πεταααααααααααω!!!!!!! Εχει σφιξει η δουλεια με τον τουρισμο και ελπιζω να ξεχνιεμαι και να σφιξω και το στομαχι :bouncy:
Αυτα ηταν πανω κατω αυτα που σκεφτομαι.
Εβαλα λοιπον στοχο στο μυαλο μου για 3 μηνες απο τωρα να "σφιχτω" καπως, κι ο,τι γινει βρε αδερφε! Δε θα σκασουμε κιολα. Κι αν μου κατσει και χασω καμμια δεκαρια κιλα δε θα πω οχι! Επισης σκεφτηκα για να μη σταματαω τη διαιτα, οταν δεν εχω χρονο να μετρησω θερμιδες να μη σταματαω. Να τρωω οτι ειναι να φαω και την επομενη νεα προσπαθεια. Στοχος μου δηλ ειναι να μη τα ξαναπαρατησω για 3 μηνες! Πως σου φαινονται αυτα?