Κι αφού της εξήγησες για τα ελεφαντάκια
και νομίζεις πως φτηνά τη γλύτωσες,
περνάμε στα ιπποποταμάκια...
Printable View
Κι αφού της εξήγησες για τα ελεφαντάκια
και νομίζεις πως φτηνά τη γλύτωσες,
περνάμε στα ιπποποταμάκια...
Και περνάμε στα πιο γνώριμα πλέον,τα ζωάκια της φάρμας!
Αγελαδίτσα και ταύρος!Δε μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει προσέξει
το παιδί πως...μιλούν πλάτη με πλάτη...Να σε δω,μάστορα;
Καλησπερα κοπελουδες!
Τι κανετε?
Καλα μετα τις τρελοφωτογραφιες της Ναταλιας ότι και να πεις είναι λιγο αλλα τι να κανω!!! Α ρε Ναταλια εισαι απιστευτη!!!
Αννεζινα ευχαριστω! Να σαι καλα!
Tide σχετικα με το μαλακτικο : lenor φανατικα και εγω αλλα το μπλε breath of fresh air. Δεν το αλλαζω!
Οσο και να σε διαβαζω δε σε χορταινω! Εισαι απαιχτη!!!
Μπαρμπιτακι στον ιδιο αγωνα και τρεξιμο λοιπον! «ειμαι η Αννα Παναγιωταρα?» Θα τρεχω και θα σε σκεφτομαι! Χεχε
Αα και που εισαι περιμενουμε ριπορτ σχετικα με το ?ταξιδι? σου εκει!
Ξενια χρονια πολλα για εχθες!!! Να σε χαιρονται οσοι σ αγαπουν και να σκανε οι οχτροι σου!!! :spin:
Μερα ζυγισματος και η ζυγαρια σταθερη στα 87 η σκασμενη!! Αλλα μεζουριαστηκα και ειμαι 2 ποντους κατω! Οποτε συνεχιζω!
Σημερα ξεπατωθηκα στις δουλειες ολη μερα και μου εχει μεινει το σιδερο αλλα θα το κανω και αυτο και αυριο θα κατσω να ξεκουραστω!
Αυτά για τωρα κοριτσοπουλα!
Καλο ΠΣΚ!!!!!
αααααααααααα και ξεχασα!!!
Σημερα γιορταζει ο Κοπρος, Κοπρις !!!!!!!!!!!
Χρονια πολλα σε ολους!! (και μαλλον ειναι πολλοι :P :P)
Για να ξέρεις αυτήν την σπάνια γιορτή μάλλον έχεις κάποιον στο οικείο περιβάλλον σου,Νεκταρινέλι μου!Quote:
Originally posted by Nekky
Σημερα γιορταζει ο Κοπρος, Κοπρις !!!!!!!!!!!
Χρονια πολλα σε ολους!! (και μαλλον ειναι πολλοι :P :P)
http://www.eortologio.gr/data/bios.php/?id=1847
Εντωμεταξύ θα γιόρταζα κι εγώ μαζί του σήμερα ως Θέκλα!Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο,
όταν η μαμά είχε πιάσει το βιβλίο με τα ονόματα να διαλέξει πώς θα με βαφτίσουν ήταν ανάμεσα
στο Θέκλα και το Ναταλία!Ναι,δεν ξέρω τι ναρκωτικά είχε πάρει τότε την εποχή των παιδιών των λουλουδιών...
Ούτε ταινία με τη Μάρθα Βούρτση δε θα ήμουν μετά!Κατατρεγμένη από τη ζωή,αποτυχημένη γεροντοκόρη και με όνομα σαν κλάσιμο!
Τουλάχιστον τώρα ακούν Ναταλία,φαντάζονται Εμμανουελίστικη γαλλιδούλα νεαρά κι ίσως κάτι προλάβουμε να κάνουμε
μέχρι ν'απομακρυνθούν εκ του ταμείου!Διαφορετικά θα άκουγα πορδερό ήχο και δε θα μ'επαιρνε ούτε να θιχτώ,η κακομοίρα!
ʼσε που δε θα έπειθα κανέναν πως δεν είμαι η μόνη που γνωρίζει ποιός είναι ο Αρκάς,καθότι από εμένα εμπνεύστηκε την ηρωίδα του!
Ναταλια δεν μπορω να σε φτασω στις φωτογραφιες αλλα σημερα ειδα μια και γελασα πολυ!
ιδου:
Xριστέ μου...στην άκρη του καναπέ η μικρή μου φώναζε ¨" να δω τα ζωάκια, να δω τα ζωάκια" και περνώντας ο καλο ςμου πίσω από τον καναπέ παθαίνει βλέποντας όλα αυτά τα ζωντανά να συνουσιάζονται...ευτυχώς, έλειπε η μεγάλη που θα με ξεφώνιζε κανονικά...και όσο για το διάλογο, Ναταλάκι μου, δε διακρίνεται τόσο η εξυπνάδα του παιδιού μου, όσο η γαιδουρότης του καλού μου...γι'αυτό, για την ώρα, τα μόνα που θα βλέπει να μιλάνε πλάτη, πλάτη είναι τα ζωάκια του Αρκά, να τον μάθω εγώ!
Καλό ΣΚ, μοναδικές της ζωής μας , πριγκηπέσσες!
Εντάξει, λοιπόν, το κατάλαβα...μόνη θα μπαίνω το ΣΚ, αφού όλες έχετε τόση έντονη ζωή που αδιφορείτε γι'αυτή τη μικρή διαδικτυακή γωνίτσα, σνιφ, σνιφ, κλαψ, κλαψ!
Αφού λοιπόν έφαγα πολλές ώρες του πρωινού και απογευματινού μου σε παιδότοπους (μην απορήσετε, όταν μένεις σε μικρό σπίτι, όπως εμείς, πρέπει να φεύγουμε για να φέρει η μεγάλή φίλες-ους) επέστρεψα σπίτι μου, όπου με περίμεναν δυσάρεστες εκπλήξεις: σουβλάκια (που είχαν παραγγείλει τα καλόπαιδα) και γλυκά (από το Λεωνίδα, ωραιότατα) που μας έφεραν τα ίδια καλόπαιδα. Και εντάξει, την Ατκινσ κάνω τρομάρα μου, το γύρο τον ψιλοέφαγα(μην νομίζετε, σκέτο κρέας πού να κατέβει..) αλλά σ'αυτά τα γλυκούλια δεν ΜΠΟΡΩ να αντισταθώ...μου φωνάζουν σαγηνευτικά, με έχει πάρει και από κάτω που εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχει κουνηθεί η ζυγαριά(τσάμπα καίει η λάμπα...σκέφτομαι!) μια εβδομάδα έχασα και μετά τίποτε, όπως σε όλες τις δίαιτες-διατροφές!
Αχ, τι γλυκόλαλη φωνούλα...θα σηκωθώ το βράδυ και θα τά φάω όλα για να μην υπάρχουν αύριο και ξαναμπώ στον πειρασμό....η αδύναμη...η χαμερπής, η όλο λόγια και υποσχέσεις, η γλυκοεξαρτώμενη...η όσο και να με βρίζω τελικά θα φάω...φτου μου! η γουρούνα!
Σ:no:
καληνύχτα πριγκηπέσσες μας που όλες θα φοράτε τα μεσάτα σας πριγκηπικά φορέματα κι εγώ το ρηχτό φόρεμα της παραμάνας, καλοπροαίρετης, γλυκιάς αλλά χοντρής παραμάνας (έδωσα κάτι από Σαίξπηρ για να μου ανεβάσω λίηο το επίπεδο της χαμερπούς..)
οχι αγαπητη tide δεν εισαι μονη....
μεσα στα σεντονακια μου, με vicks, τσαι, πολλα χαρτομαντηλα και αποσυμφορητικα/ξεβουλωτικα μυτης και το λαπτοπ διπλα σου κανω παρεα!
Με βρηκε αυτο το ατιμο το κρυωμα και με οριζοντιωσε!!!
Που θα παει ομως...θα περασει!
Tide τελικα υπαρχουν ακομη τα γλυκα ή "εξαφανιστηκαν" ? χεχε γιατι αν υπαρχουν ακομη, να ερθω να βοηθησω να εξαφανιστουν????
ΚΑλη Κυριακη να χουμε ομορφουλες! :bouncy:
Ax, καλό μου, άρρωστη;;;;
Ούτε ένα τέτοιο κρυολόγημα της προκοπής να με κρεβατώσει δεν μπορώ να αρπάξω..όλο ψολολοίδια που αναγκαστικά τα περνάς στο πόδι παθαίνω..πέρα από πλάκα όμως, περαστικά σου βρε, αν και μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι με τους δικούς σου να σε ρωτάνε πώς είσαι και τον καλό σου να σε περιτριγυρίζει σα γάτος, έχει και τα καλά του, ε;;
Αλλά πως να τα απολαύσεις όταν τρέχει η μύτη, πονάνε κόκκαλα, κεφάλι και εύχεσαι να σου είχαν κάνει αναισθησία ολική...
Όσο για τα γλυκά, τελικά έφαγα ένα και μισό (αυτά τα τυλιχτά κεράσματα είναι..)και σήμερα που πάμε μαμά (καθώς Κυριακή) θα φάμε εκεί τα υπόλοιπα..
Νεκταριάκι μου, περαστικά σου...και απόλαυσέ το από την άλλη πλευρά που σου είπα!
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, πριγκηπέσσες μας και γερά νεύρα για το κυριακάτικο απόγευμα που κάτι μας πιάνει για την επερχόμενη Δευτέρα...
ευχαριστω tide
να σαι καλα!
Τα τσαγακια συνεχιζονται, και σημερα που ηθελα λιγη παρεα επεσα σε ησυχη Κυριακη! Γραψτε καλε κατι να διαβασω και εγω........ Καλα που εχω και εσενα tide και μου φτιαχνεις την διαθεση ετσι ωραια που γραφεις!
αντε φιλακια και παλι!
και μπορει μεχρι το βραδυ να τα ξαναπουμε! :smilegrin:
Ναι, καλή μου θα τα ξαναπούμε! ένα σου λέω, πίνω τσαγάκι τώρα να μπω στο κλίμα, να σε στηρίξω καλύτερα, μκρό μου..μια ζέστη, μια φούντωση τη νιώθω (να'μαι ειλικρινής) αλλά άμα σου πω ότι η μυρωδιά του μου θύμισε φάση αρρώστειας, καθώς εγώ, το έχω ξαναδηλώσει, λαικό όν, το τσάι το πίνω μόνο όταν είμαι άρρωστη και όχι για γευσιγνωσίας ταξίδια..άσε που μου θυμίζει ένα καφέ στη θεσσαλονίκη που πήγαινα και λεγόταν ¨βιβλίο,τσάι και συμπάθεια" τότε που ακόμη δεν είχα αποδεκτειί τη λαική μου φύση και πάσχιζα να το παίξω κουλτούρα...αλλά τελικά είχα καταλήξει στη Μελενίκου, στου καράφλα που είχε τον καφέ λίγο πιο ακριβά αλλά, όσο να πεις, είχε περάσει από κει κι ένας Κύρκος..πιο πολύ όμως στο κυλικείο της σχολής την έβγαζα...αχ! αχ! Τα χρόνια τα φοιτητικά στη Σαλονίκη, που ήταν τα μάτια καθαρά κι είχε η καρδιά γαλήνη...
άντε και πάλι φιλάκια, πάω να κάνω τον Ποπάυ μπάνιο...
ευχαριστω για την συμπαρασταση tide μου!!
Βαρεθηκα να πινω τσαι σημερα! Αλλα βοηθαει πολυ και στα λαιμα και στο ξεμπουκωμα! Οποτε μολις τελειωσα το τελευταιο για σημερα (ποιος σηκωνεται συνεχεια για τουαλετα μεσα στη νυχτα).
Εβαλα και οτριβιν, ανοιξε η μυτη και ειμαι ετοιμη για μια εντριβουλα με βιξ και παω για υπνο! (δεν μπορω να εκμεταλευτω και την εντριβη :P) Νιωθω κομματια και ολο μου το σωμα να ποναει!
Το μονο καλο ειναι οτι (απο το μεσημερι και μετα) δεν εχω ορεξη να φαω!!! Σημερα το ξεχασα και μου το θυμησε ο Δημητρης!!! Τι καλα να ηταν ετσι καθε μερα!!!!
Καληνυχτα ομορφουλες και καλη Δευτερα να μας ξεκινησει και καλη εβδομαδα να εχουμε! :)
Aρρώστησε το Νεκταρινέλι μου;Εμ με τόσα που κάνειγκ πώς να μην τα παίξεινγκ?Quote:
Εβαλα και οτριβιν, ανοιξε η μυτη και ειμαι ετοιμη για μια εντριβουλα με βιξ και παω για υπνο! (δεν μπορω να εκμεταλευτω και την εντριβη :P)
Μια απορία,δόου...Πώς εκμεταλλεύεται κανείς μια εντριβή;Νιώθω πως η απάντηση σου
θα διευρύνει τους ερωτικούς μου ορίζοντες...Όχι πως δε συμπάσχω με τη μύτη σου,
αλλά γιατί να μη βγει κάτι θετικό για όλους μας από αυτό που σε ταλαιπωρεί;
Αν και ψιλοσιχαίνομαι να πασαλείβομαι βιξιές,
αλλά μάθε τέχνη κι ασ'τηνε κι άμα...ρουτινιάσεις,πιάσ'την� �!
Περαστικά στο κρεβατωμένο μας κοτοπουλάκι!
[quote]Originally posted by NADINE
Aρρώστησε το Νεκταρινέλι μου;Εμ με τόσα που κάνειγκ πώς να μην τα παίξεινγκ?Quote:
Εβαλα και οτριβιν, ανοιξε η μυτη και ειμαι ετοιμη για μια εντριβουλα με βιξ και παω για υπνο! (δεν μπορω να εκμεταλευτω και την εντριβη :P)
Μια απορία,δόου...Πώς εκμεταλλεύεται κανείς μια εντριβή;Νιώθω πως η απάντηση σου
θα διευρύνει τους ερωτικούς μου ορίζοντες...Όχι πως δε συμπάσχω με τη μύτη σου,
αλλά γιατί να μη βγει κάτι θετικό για όλους μας από αυτό που σε ταλαιπωρεί;
Αν και ψιλοσιχαίνομαι να πασαλείβομαι βιξιές,
αλλά μάθε τέχνη κι ασ'τηνε κι άμα...ρουτινιάσεις,πιάσ'την� �!
Περαστικά στο κρεβατωμένο μας κοτοπουλάκι! [/quote
καλημερα!!!!!!!να βοηθησω λιγακι?
με την εντριβη προκαλειται υπεραιμια....μεσω της υπεραιμιας μεταφερονται γρηγοροτερα και τα ''ερεθισματα'''.......
αντιλαβου????ή θελεις να κανω και κακα?
ε????????:spin::starhit::wow:
Εμ,γιατί,κοπελιά,λες τόσα χρόνια να μην παίρνω το πτυχίο μου και να διαιωνίζω τα χρόνια τα φοιτητικά στη Σαλονίκη;Quote:
Originally posted by tidekpe
..άσε που μου θυμίζει ένα καφέ στη θεσσαλονίκη που πήγαινα και λεγόταν ¨βιβλίο,τσάι και συμπάθεια" τότε που ακόμη δεν είχα αποδεκτειί τη λαική μου φύση και πάσχιζα να το παίξω κουλτούρα...αλλά τελικά είχα καταλήξει στη Μελενίκου, στου καράφλα που είχε τον καφέ λίγο πιο ακριβά αλλά, όσο να πεις, είχε περάσει από κει κι ένας Κύρκος..πιο πολύ όμως στο κυλικείο της σχολής την έβγαζα...αχ! αχ! Τα χρόνια τα φοιτητικά στη Σαλονίκη, που ήταν τα μάτια καθαρά κι είχε η καρδιά γαλήνη...
Δε θα αντέξω να μολυνθεί η καθαρή οπτική μου και να διαταραχτεί η γαλήνια καρδιά μου και πληρώνω
το τίμημα της στασιμότητας,της κοινωνικής ρετσινιάς,των παρακολουθήσεων,του μόνιμου άγχους των εξεταστικών...
Τελείωσες στον καιρό σου,εργάζεσαι,παντρεύτηκες ,έγινες μάνα,ξανάγινες μάνα...τι κατάλαβες,που τα'κανες όλα ως όφειλες;
Πάντως,όποτε ξανάρθεις από τα μέρη μας(παρεμπιπτόντως ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ανέβηκες κι εσύ το Σ/Κ μαζί με τον καλό σου
και τον Ποπάυ)μία Ζώγια θα την πάμε!Για να φέρει στην επιφάνεια η τσαγίλα την κουλτουριάρικη πλευρά σου,
καθώς αυτή σου η λαϊκή δε συνάδει με τις παλιρροιακές σου αναζητήσεις...Τα φιλιά μου στα κινούμενα σου σχέδια!
Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...--->ΖΩΓΙΑ : ΒΙΒΛΙΟ,ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ
Λογικά εδώ μέσα έδωσες όρκους πίστης,κάποια χρόνια πριν δώσεις τους άλλους στον καλό σου...ʼραγε τους κράτησες;
Eχμ...μάλλον χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες...Quote:
Originally posted by XENIA!
με την εντριβη προκαλειται υπεραιμια....μεσω της υπεραιμιας μεταφερονται γρηγοροτερα και τα ''ερεθισματα'''.......
αντιλαβου????ή θελεις να κανω και κακα?
ε????????:spin::starhit::wow:
Δε θα τα αποφύγεις τα κακά...ό,τι κι αν αυτό σημαίνει...
Quote:
Originally posted by NADINE
Kαι να έρθω στις καλησπέρες μου!
Χαίρομαι που σας ακούω καλά σε υγεία και διάθεση,γεμάτες ενέργεια και όρεξη για θετικά πραγματάκια!
Από τα γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια μέχρι τα σιδερώματα,τα μαγειρέματα και τα πλυντήρια
(με ή χωρίς αλβανίδες) μανούλες της φροντίδας και εργαζόμενες του ίντερνετ,πολύ μας χαίρομαι
αν και μου λείπουν τρομερά τα κοριτσάκια,που δε μας επισκέπτονται πλέον...Λέτε να αρχίσω τις πιέσεις;
Να πέσουν τηλεφωνήματα και συναισθηματικοί εκβιασμοί;Γιατί σα να παράγινε το κακό χωρίς τη Λινταλένια μου,
τη Λιλένια μου,το Χανελέλι μου,το Μαρικάκι μου και τις πλέον αραιά εμφανιζόμενες ΜαιρηΛουλούδες,Αλαλουμένι� �ς,Πεννευγενίες,
Λούμπια...Καλέ!Σήμερα είναι του Αγίου Λουμπιδίου!Γιορτάζει η σεξουάλα της παρέας μας(μία μάλλον από τις πολλές)
Χρόνια σου πολλά,υγιή κι ευτυχισμένα,Λούμπι μου,όπως τα λαχταρά η ψυχούλα σου!
Να μας είσαι πάντα καλά κι εσύ κι ο μπαμπακούλης σου,οι Φωταρραβωνιαστικοί σου,
μακριά από πεθεροπληξίες και στεναχώριες και σύντομα να μας κάνεις ένα λουμπιδάκι όλο γλύκα!
Αυτή είναι η ευχή μου για φέτος!Να σας κάνω σιγά σιγά όλες μάνες!Τρόπος του λέγειν να σας κάνω,
καθότι,όσο κι αν περισσεύουν τα κρέατα πάνω μου,αυτό το συγκεκριμένο θαυματουργό κομματάκι,μου λείπει...
Και να σου λέει σε λίγα χρονάκια:
σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες....και τι τελειο γραμματακι.....καλα αν κανω παιδι και μου φερει τετοιο σημειωμα............θα λιωσω....................!!!!!!!!!!
καλημερα! σε αρρωστες και μη, σε πονηρες και μη, σε σεξουαλες και μη, μανουλες και μη, συζυγους και μη!
λοιπον τα νεα του γιατρου που λιγο πολυ ολες δειχνετε ενδιαφερον!
ο ανθρωπος ή απατεωνας ειναι ή σωτηρας ειναι! εντοπισα ενα σωρο ατομα που εχουν παει. απο ολη σχεδον την ελλαδα. οσοι καταφεραν να ακολουθησουν την διατροφη που τους προτεινει ειναι αδυνατισμενοι και πιο υγιεις!
διαβαστε εδω μερικες λεπτομερειες
καλημερα κλπ. τι εχει το κοριτσι? πιασε αυτα κουκλα μου. της δινει 2 ραβδακια καλωδιωμενα με το λαπτοπ του.
λεμε οτι εχει χοληστερινη και εκζεμα. αρχιζει ρωταει προς γονεις: ποιος απο τους δυο σας εχει λιπος στο ηπαρ? εγω απανταει ο συζυγος. και ξυνιλες στο στομαχι? εγω απανταει ο ιδιος. και η μικρη εχει πολλα αερια στα εντερα? ναι λεω εγω. και προβλημα στη μυτη? στα ιγμορεια? ναι λεω εγω-εχει αλλεργια και φταρνιζεται και τρεχει η μυτη της. ναι, το βλεπω μου λεει (στον υπολογιστη του το εβλεπε...).
μαλιστα μας λεει. λοιπον εχουμε και λεμε λεει: (εχει μπροστα του μαι κολλα Α4 με ολες τις τροφες και αρχιζει διαβαζει και σβηνει) αρνι οχι, γαλοπουλα ναι, ζυγουρι οχι, κατσικι ναι, κοτοπουλο ναι, κουνελι οχι, μοσχαρι, προβατινα, συκωτι, ναι, χοιρινο οχι, τραγος, λαγος, παπια, μπεκατσα ναι, ...συνεχιζει......βρωμη ναι, σικαλη, ναι, κριθαρι οχι, σιταρι ναι, (καμια φορα κοιταζει και τον υπολογιστη του ) ......και ετσι τελειωνει τη σελιδα του. στο τελος εχει και τα φαρμακα σβηνει και 2-3 απο εκει. μετα αρχιζει η εξηγηση. οτι εχει σβησει απαγορευεται να τα φαει μεχρι την επομενη επισκεψη. απο τα υπολοιπα τρωει οτι θελει οσο θελει. προσοχη στα κρυμενα πχ σογιαελευρο σε φρυγανιες. γιατι σογια απαγορευεται ενω σιταρι επιτρεπεται και αυτοι που κανουν φρυγανιες, δεν βαζουν μονο σιταρι....
νομιζω 15 λεπτα μας πηρε.
γραφω τι τικαρισε απο αρρωστιες πανω πανω στη σελιδα: candida, ελικοβακτηρια, υγμορεια, ηπαρ, εντερο. αφησε τα ανοσοποιητικο, θηροειδης, γεωπαθητικο, πνευμονας, σπληνα, νεφρα, λεμφικο.
απο φαγητα απαγορευσε αρκετα. σε καποια θα ζοριστουμε, σε καποια οχι. οποιος θελει να δει το χαρτι μας του το στελνω email, στειλτε u2u.
τι θα μας ζορισει: χοιρινο, προτηγανισμενες πατατες, ριγανη, μηλο, ζαχαρη, σογια, ρυζι, κιτρινα τυρια, φασολακια, πιπεριες πρασινες, πρασα τσιπουρες κα.
ομως υπαρχουν και χειροτερα οπως το να σε κοψει το σιταρι ας πουμε!
αυτα! και επειδη βιαζομαι, σας αφηνω. διαβαστε και θα ξαναμπω για αποριες!
:) Λούμπι μου!Ετοιμάσου να λιώσεις!Το βλέπω εγώ το κουκλί να μας έρχεται!
Τις Δευτεροκαλημέρες μου σε όλες τις πριγκιπέσσες της παρέας μας,απούσες και παρούσες!
Μπαρμπουνέλι ακόμα περιμένω εκείνο το τηλεφώνημα...Τουλάχιστον δώσε εδώ τα νέα σε τίτλους.
Νούδι,θα βγάλω φωτογραφία το χέρι μου και θα σου τη στείλω να σκάσεις από τη ζήλεια σου!
Έχει δύο κόκκονες καρδιές με βέλη κι ενδιάμεσα τους γράφει "Σ'αγαπώ πολύ"κι από κάτω Θεοδώρα+επίθετο
κι όλο αυτό με κόκκονο μαρκαδόρο και πλαισιωμένο!Πιάνει φυσικά όλον τον βραχίωνα
κι ήταν μια αυθόρμητη εκδήλωση κάποια στιγμή στις 9 ώρες,που χθες παίζαμε!
Αχ!Και το άλλο το κουτσικουνέλι...η πνευματική μου κόρη...Μα τι παιδιά κάνω ε;
Και δε σε ζήτησαν καθόλου!Μάλλον πρέπει να έρθεις πάλι στα κοντά να τους φρεσκάρεις τη μνήμη...
Όλο και κάποιο Σαββατοκύριακο,που θα είμαι αναγκασμένη να λείψω πάλι από την πόλη,θα το φροντίσεις ε;
Που λέτε κάναμε χθες το Πεννόσπιτο κομμωτήριο.Τρεις γάμοι και μια κηδεία!
Κούρεμα η Πέννυ,κούρεμα το στεφάνι μου,χτένισμα το στεφάνι μου(μέχρι εδώ οι γάμοι)
και κούρεμα εγώ(εδώ είχαμε κηδεία).Όχι δεν έκλαψα και δε με νοιάζει πώς είμαι,
αλλά πέρα του ότι βρίσκονται στις χωματερές του εξωτερικού κάπου δυόμισυ παλάμες μήκος μαλλιά μου
έφυγα με ένα κούρεμα που δε νιώθω εγώ.Για να ικανοποιήσω το στεφάνι μου,που με ήθελε Σαμπρίνα
(εκείνο το κοντό,που γύρισε η Σαμπρίνα από το Παρίσι,όπου πήγε κάπως όπως εγώ-φράντζα και μακρύ μαλλί)
έγινα καρετζού(το καλό κορίτσι,που σιχαίνομαι)με τη λεπτομέρεια πως πίσω τα μαλλιά
είναι στον αυχένα,αλλά όπως έρχονται μπροστά γίνονται όλο και πιο μακριά...Μόνο στο ανισόρροπο αυτό ταιριάζουμε...
Τέλος πάντων...μια ψυχή που ήταν να βγει,βγήκε...Θα με συνηθίσω κάποια στιγμή ή θα τα κόψω πάλι...
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα φύγω Κατερίνη...Αν θέλετε και μπορείτε το επόμενο συναντιόμαστε,κοκόνες!
Και τώρα πάω να ξεκινήσω τη μέρα μου!Καλή μας Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου(κλείνω 5 μήνες μανικωμένη)
καλή μας εβδομάδα,δημιουργική,καλοδ ιάθετη,θετική,όπως τη λαχταρά ο καθένας μας!Φιλάκιαααααααα
Ax...τα μεγάλα πνεύματα...μαζί γράφαμε μπαρμπουνέλι και μας τα έγραψες τα νέα...Ωραία!
Ελπίζουμε να είναι μεγάλος σωτήρας και όχι απατεώνας ο γιατρός σας και πάνω απ'όλα να έχουμε
καλά κι ισόβια αποτελέσματα πρώτα απ'όλα για την κούκλα μας και μετά και για την υπόλοιπη οικογένεια!
Σβήσε αυτό,που έγραψες πως θα στείλεις με mail σε όποιον το ζητήσει το χαρτί του γιατρού
και γιατί ήδη παραβίασες αρκετά τα προσωπικά δεδομένα της κόρης σου και γιατί είναι αποκλειστικά προσωπικό
και φοβάμαι πως όποιος το ζητήσει ίσως μπει στον πειρασμό να το ακολουθήσει,χωρίς να είναι κατάλληλο για εκείνον.
Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου και τη δοτικότητα σου,αλλά μη με αναγκάζεις να σε μαλώνω και να γίνομαι κακιά!
Καλή δύναμη στα τρεχάματα σου!Με το καλό η καινούρια σας προσπάθεια!Και μπράβο που το ψάχνετε τόσο πολύ!
κουρεμενη καρε? ξερεις οτι ειναι η τελευταια λεξη της μοδας το κουρεμα σου? ταχα παραπονιεσαι. για νεξτ τοπ μοντελ ετοιμαζεσαι και ας ειναι μονο -2 το μηνα.
θελω καφε! και εχουμε και βαπτιση στη θεσσαλονικη την κυριακη! σιγα μη συνδιαζονται. σαββατο ο καφες, κλεισαμε!
εχεις δικιο, ακομη μεριμενεις το πηλεφωνημα. καλε τι εκανα ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο και παλι δε τα προλαβα οσα ηθελα? οκ. μισο σαββατο ημουν σουπερ και το αλλο μισο περνουσα κουρτινες. ηρθαν τα κοιυρτινοξυλα μου οποτε επλενα και κρεμουσα! και μια ολοκληρη κυριακη? δεν ξερω. μαγειρεμα, σιδερο, αποτριχωση (ναταλια δεν εισαι η μοναδικη που κουρευτηκες χθες!!!)....που να προλαβω να τηλεφωνησω!!
Kατάλαβα...Quote:
Originally posted by BARB3
καλε τι εκανα ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο και παλι δε τα προλαβα οσα ηθελα?
...αποτριχωση (ναταλια δεν εισαι η μοναδικη που κουρευτηκες χθες!!!)....που να προλαβω να τηλεφωνησω!!
(Προειδοποίηση για παλίρροια:Η επόμενη εικόνα είναι ακατάλληλη για Ποπάυδες!)
ναταλια μου εχεις δικιο. αρχισαν τα κρουσματα ζητησης. αλλαζω ελαφρως το μυνημα μου και ενημερωνω οτι:
κανενας μα κανενας δεν παιρνει ακριβως την ιδια διατροφη. θα στειλω το φυλλο του γιατρου αλλά μισό και οχι για να ακολουθησετε τη διαιτα αλλά για αν δειτε τι εννοω σε οσες τις ενδιαφερει. να φανταστειτε οτι ουτε εγω την ακολουθω επειδη δεν ειναι για μενα. εγω θα ξεκινησω οτι μου δωσει στις 1 μαρτιου που εχουμε τοτε οικογενειακο ραντεβου (3 μαζι)
ολα τα καταλαβες!! καπως ετσι ΔΕΝ ημουν!! προς ενημερωση σου, καθε βδομαδα αποτριχωνομαι!!! αντε γιατι α!!Quote:
Originally posted by NADINE
Kατάλαβα...Quote:
καλε τι εκανα ενα ολοκληρο σαββατοκυριακο και παλι δε τα προλαβα οσα ηθελα?
...αποτριχωση (ναταλια δεν εισαι η μοναδικη που κουρευτηκες χθες!!!)....που να προλαβω να τηλεφωνησω!!
(Προειδοποίηση για παλίρροια:Η επόμενη εικόνα είναι ακατάλληλη για Ποπάυδες!)
Λεπτομέρεια,που σε έσωσε και κάπως διόρθωσες το προηγούμενο λάθος σου
το ότι έγραψες τα νέα σου πρώτα εδώ σ'εμάς και μετά τα αντέγραψες και συμπλήωσες
δυό σειρές στο άλλο σου το τόπικ με τη διαταραγμένη οικογένεια...Δε νομίζω
να χρειάζεται να αναφερθώ στο αντίστροφο ενδεχόμενο τι θα ακολουθούσε...
Αποτριχώνεσαι μία φορά την εβδομάδα(λογικά ξυράφι,γιατί το κερί διαρκεί περισσότερο)Quote:
προς ενημερωση σου, καθε βδομαδα αποτριχωνομαι!!! αντε γιατι α!!
και το έκανες Κυριακάτικα(αν κατάλαβα καλά)συνεπώς ξέρουμε πότε κάνεις...εντριβές με τον καλό σου!
Τις υπόλοιπες δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι πως έχεις πονοκέφαλο,καθότι...γδέρνει ς!
λογικα δεν εχει Big brother. αποτριχωση ειναι αποτριχωση. με αποτριχωτικη μηχανη που βγαζει οτι θυμιθει οποτε θελει εβδομαδιαια για να εισαι σε "ορατη" κατασταση ολη την εβδομαδα!
οκ BIG MOY BROTHER?
:( Ηττηθήκαμεν! Μάλλον πρέπει να ελέγξω τις κάμερες μου...
Καλημερα κοριτσια...και αγορι...μπηκα κι εγω για ενα γρηγορο καθαρισμα....Ας ξεκινησω με τα νεα μου...τα πραγματα με τη δουλεια δεν πηγαν και τοσο καλα...Υπεγραφες για 8 ωρο και τελικα η δουλεια ηταν 9 το πρωι με 10 το βραδυ 6 μερες τη βδομαδα και τα ευρουλακια 700 και σκεφτηκα πως δεν αξιζει καν τον κοπο......Με τα κιλα τα παω παρα πολυ καλα κι εχω φτασει το στοχο...το θεμα ειναι πως αν χασω ακομη 3 μετα δεν θα ηθελα να χασω αλλα....ξερω ακουγεται καπως αυτο που λεω αλλα ετσι ειναι.....να δουμε τι θα κανουμε...να μη σας πρηζω με τα δικα μου...διαβαζω τα νεα σας οποτε μπορω...και συνηθως μου παιρνει ωρα το διαβασμα και δεν προλαβαινω να γραψω...ΦΙλΙα πολλα σε ολες σας και την αγαπη μου....
ΒΙΑΖΟΜΑΙ....τι να πρωτοπώ;;;;;;;;;;;;;
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ! Τήρώ τους όρκους μου, Ναταλάκι..και τους δυο ,μάλλον, ή εν πάσει περιπτώσει πασχίζω να είμαι συνεπής γαι να κλείνουν τα ματάκια μου το βράδυ! Αλλά στην έσκασα εδώ! προηγήθηκαν οι όρκοι προς τον καλό μου (μεγάλη ιστορία, θα σας τα πω άλλη φορά) και ακολούθησε η δέσμευση προς τη Σχολή...όλες πια εκείνο το πρωινό ντυμένες βαμμένες μετά των γονεών που δάκρυζαν συγκινημένοι, εγώ μετά του επισημου συζύγου μου (και μόνα τα δυο μας, αλήθεια γιατί δεν είχε έρθει κανείς στη ορκωμοσία μου..) να αδημονούμε να τελειώσει να πάμε για κανένα μπανιο..μια φωτο πήραμε που με σφίγγει και με φιλάει έξω από την αίθουσα (κι αυτός ο φωτογράφος μας τσάκωσεμ, ούτε κοιτάμε την καμέρα) παιδιά είμαστε...εγώ 24 κι εκείνος 27...άντε πάλι θόλωσε η οθόνη από τα δάκρυα...μια η Ζίώγα το πρωί που μου θύμισε το μεταπτυχιακό που δεν έκανα στη φωνολογία, μια αυτό..τούμπανο θα πάω για μάθημα...βρωμονατάλι!!!!!!!!
σας φιλώ!
Kαλημερούδια κι απο μένα..
διαβάζω ....διαβάζω...και τι να πρωτοαπαντήσω
καταρχάς περαστικά στην Νέκκυ μας που αρρώστησες εσύ κοριτσάκι μου καλοκαιριάτικα
και λέω καλοκαιριάτικα γιατί είχα κάτι εξωτερικές δουλίτσες και γύρισα σαν τον ντοναλντ (παπί δηλαδή..) απελπισία ο καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα..θέλω ξανά διακοπές..
ναταλία δεν μας τα λες καλά ότι τάχα μου τάχα μου έκοψες το μαλλί έκανες μοδάτο καρέ και δεν σου αρέσει κιόλας ...εδώ και τώρα ομολόγα ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ????
(αν και να πούμε την μαύρη αλήθεια κι εγώ με το μαλλί έχω ένα θέμα..το θέλω μακρύ..
πρόπερσι που μου το έκαψε μία ηλίθια κομμώτρια που μου έκανε ανταύγιες και μου έπεφτε
τούφα τούφα αγόρασα τρέσσα...για να κουρευτώ βέβαια αραιά και που κάνω ειδικη συμφωνία
με την κομμώτρια ένα ποντάκι και τίποτα άλλο καρέ ξεκαρέ στην μόδα εγώ θέλω να το
παίζω ραπουνζέλ εντάξει δεν έχω τέτοιο μαλλί μην φανταστέιτε)
μπαρμπουνίτσα δεν ξέρω για την διατροφή που θα ακολουθήσετε εύχομαι καλή επιτυχία
πάντως μία τέτοια λίστα μου είχαν βγάλει κι εμένα κάποτε μετά από εξετάσεις αίματος
όχι χοιρινό όχι ζάχαρη όχι λάχανο δεν θυμάμαι τι άλλο και το βασικότερο ΌΧΙ ΚΑΦΕ εγώ χωρίς καφέ δεν ζω εννοείται ότι δεν την έκανα ποτέ..
αλεξάνδρα μου μην ζορίζεσαι με την δουλειά σου δυστυχώς έτσι πια δουλεύουμε όλοι σχεδόν
τα πράγματα είναι ζόρικα παντού ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα καλυτερεύσουν..
tide μου ωραία η κατάθεση ψυχής εκ μέρους σου με συγκίνησες βρε..
μου θύμισες τα δικά μου, κι εμείς μικρά παντρευτήκαμε 20 εγώ 24 ο άντρας μου , και τελικά με την τρέλλα που είχαμε σε εκείνη την ηλικία μην φανταστείς ότι καταλαβαίναμε και πολύ καλά τι κάναμε..
βέβαια τώρα που η κόρη μου είναι 23 χρονών λέω καλά και κάναμε...
αυτά για σήμερα σας φιλώ γλυκά όλες να περνάτε καλά να έχετε μια υπέροχη βδομάδα
όσο για διατροφή τα ψιλοέκανα σαλάτα το σκ έβρεχε κιόλας με είχε πιάσει και μια ψιλοκατάθλιψη
(πάντα το παθαίνω όταν βρέχει) είχα εμμονή για σοκολάτα κέικ....
από σήμερα ξεκινώ δυναμικά ξανά άντε πρέπει να χάσω άλλα 13 κιλά]
έξι σου έρχομαι....φιλιά πολλά σε όλες...ματς μουτς
γεια σας κοριτσια,παλι δεν εχω διαβασει τιποτα,
ειμαι καλα ομως απλώς δεν προλαβαινω,
πολυ δουλεια και καθαριοτητες στο σπιτι για την προετοιμασια του μωρου
ελπιζω να ειστε ολες καλα
φιλακια
basia, χιλια χρονια θα ζησεις! και οτι λεγαμε με τη ναταλια τι εγινες και ποτε γεννας!!
φιλακια σε ολες! συνεχιζουμε αυριο
Bασουλίνι μου,που ετοιμάζεσαι να δωρίσεις το σπουδαιότερο δώρο στον καλό σου για την ονομαστική του γιορτή,όπου να'ναι...
Πολύ μας έλειψες και λέγαμε να προλάβουμε να συναντηθούμε πριν μας τρέχεις στο Γένεσεις,στην άλλη άκρη της πόλης για τα συγχαρίκια!
Το Σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου μπορείς ή κινούμαστε σ'επικίνδυνες ημερομηνίες!ʼντε,γιατί εγώ έγκυο δε σε είδα!
Και μη μου πεις πως ήσουν την τελευταία φορά που βρεθήκαμε πριν κανά τρίμηνο,γιατί μόνο η μπλούζα παρέπεμπε σ'ενδιαφέρουσα!
Με το μπαρμπουνέλι μου μιλήσαμε για τις λεπτομέρειες κι αποφάσισα να πάω κι εγώ στον γιατρό αυτό,καθώς σίγουρα
κάτι δεν πάει καλά μ'εμένα(πέρα από το προφανές!)Φυσικά θα έρθουν μαζί κι οι σύζυγοι(και η διαδικτυακή και η εξωδιαδικτυακή)
θα το συνδυάσουμε με εκδρομούλα Π-Σ-Κ στα Γιάννενα...Να δούμε πόσες θα μαζευτούμε στο τέλος...Με βαν μας βλέπω στην καλύτερη!
Ο γιατρός μου θα ανέβει τον Οκτώρβιο...Θα τον συναντήσω για να βγω από την υποχρέωση(όχι πως περιμένω και κάτι)...
Αλεκουζάκι μου τι να πω για την περίπτωση σου;Ακόμα δε σε αναγνωρίζω,φτου σου,μη σε ματιάσω!Έχεις περάσει εντελώς απέναντι!
ʼκουσ'εκεί να έχεις αγγίξει ήδη τον στόχο σου και ν'ανησυχείς αν θα συνεχίζεις να χάνεις βάρος!Όσο φίλες σου κι αν είμαστε εμείς εδώ
πώς να μοιραστούμε τον καημό σου,πώς να σε νιώσουμε,πώς να μπούμε στη θέση σου;Μας βάζεις δύσκολα,μαμουζέλ!
Η εκδίκηση της καθαρίστριας στις Κολωνακικές κυρίες,που μόνο να βρωμίζουν το μπάνιο ήξεραν!Αχ...Όλα εδώ πληρώνονται!
ΠαλιρροιοΑννεζίνες,με τις παράλληλες ζωές!Μα είναι δυνατόν να ταιριάζετε τόσο πολύ,να ζείτε στην ίδια πόλη και να μη συναντιέστε;
Πρέπει να κατέβω εγώ πάλι να σας μαζέψω,δυσκίνητες πρωτευουσιάνες,πνιγμένες στον μικρόκοσμο σας;
Όσο για την ερώτηση του ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,το μάτι μου το αλλήθωρο,που τρέχει στον κατήφορο τρέχει!
Δε θα τη βγάλεις έτσι εύκολα την είδηση,κοπελιά!Ακόμα περιμένω εκείνον τον καφέ μετά από βόλτα στην Τσιμισκή
και Τερκενλοκατάσταση!Μου αρέσει που έχει δουλειές εδώ ο καλός σου και συνέχεια πηγαινοέρχεστε!Τελικά μόνο οι καλοί σας
έρχονται!Μήπως τόσον καιρό μιλώ με τα λάθος πρόσωπα;Μήπως να κανονίσω συνάντηση με εκείνους για να έρθετε κι εσείς τρέχοντας μετά;
Γιατί δε νομίζω να με εμπιστεύεστε άμα ανοίξω το στοματάκι μου και τους φουρνίσω όλες τις βρωμιές,που εδώ βγάζετε στη φόρα!
Κι αφού αμόλησα τις απειλές μου να αιωρούνται στο νέφος της Αθήνας,πάω να επισκευτώ κανά άλλο τόπικ....Γειά σας!
OK το έπιασα το υπονοούμενο, θυμίζω σε όλους και όλες πως παραδέχτηκα πως τηρώ τους όρκους μου, άρα, δε με φοβίζεις, Ναταλοκαρεούσα! Που, τώρα που το θυμήθηκα, μα σου κάνανε το λουκ των ονείρων μου, μα δε σου αρέσει και καλά...που το ονειρεύομαι έτσι ασύμμετρο, πίσω κοντό και μπροστά πιο μακρύ και πού να φανεί σ' εμένα τέτοιο κούρεμα που το μαλλί μου είναι σε κατάσταση άφρο, αλά Μάικλ ((τζάκσον) όταν ήταν ακόμη ζωντανός και νέγρος , κι έτσι και το κόψω θα είμαι ίδια ο συγχωρεμένος...που έχεις μαλλί με άποψη και μιλάς κιόλας!
ΑΝΝΕΖΟΥΛΑ μου πολύ χαίρομαι που σου θύμισα τα δικά σου...20 χρονών η κούκλα σου,ε; Εμένα είναι μόνο 16 (με έψηνε η μάνα μου...μην κάνεις ακόμη παιδί...κάτσε να δεις, κι είχε δίκιο η γυναίκα...σου λέει, ζαβά είναι αυτά, μπορεί και να το διαλύσουν...και τη διαψεύσαμε!)
Αλεξανδρούλα, είσαι η επιβεβαίωση του κανόνα πως όλα σπανίως πάνε ταυτόχρονα καλά...και κιλά και δουλειά!!
Βάσια μας, με το καλό το μωρό μπεμπέ...κι εγώ το σκεφτόμουν πού είσαι αλλά νόμιζα ότι ήδη κρατάς αγκαλιά το γλυκό σου..
και, το ξέρεις, είσαι πολύ τυχερή και σ ε ζ η λ ε ύ ω!!!!!
ΦΙΛΙΑ πριγκηπέσσες μου, καλο βράδυ και ή ρ ε μ ο!
καλημερα! τι μου κανετε? εσεις της πρωτευουσης γιατι δεν πινετε εναν καφε καλε? τη ναταλια περιμενετε? προς το παρων τη βλεπω να κανονιζει μονο τριημερο στα γιαννενα να συναντησει το γιατρο!
tide, Μη την ακους τη ναταλια. εχει ξεφυγει εδω και καιρο. το μονο καλο ειναι οτι παρατησε τη φαρμα και τα υπολοιπα! ετσι νομιζω δηλ και τωρα βρισκει χρονο να μας επισκεπτεται (αλλο που δνε θελαμε!!)
αννεζινα αληθεια, ποτε θα πιουμε εκεινον το καφε? ολο ερχεσαι και εσυ!! καλα στα ειπε και εσενα η ναταλια!
για τον καφε που λεγαμε εμεις οι της θεσνικης, εγω το επομενο σβ ειμαι μεσα. ευτο το σβ αν και ηθελα, με ειδοποιησε ο μαραγκος οτι θα φερουν το γραφειο του μικρου οποτε ακυρο. οχι οτι μπορουσε η ναταλια αλλά σιγα μη περιμενα ποτε θα τη βολεψει για να ερθω για καφε!!!
θα πρεπει σημερα να αδειασω το ενα παιδικο απο τα παιχνιδια. και για οσες λενε ε, και τι εγινε, σας προκαλω να ερθετε να δειτε ποσα εχουμε και πως τα εχουμε και μετα θα καταλαβετε!!
οσο για τη διατροφη, συνεχιζουμε, κολυμβητηριο συνεχιζουμε. ο μικρος σημερα εχει την πρωτη του προπονηση στο ποδοσφαιρο, η μεγαλη σημερα εχει αγγλικα και χορωδια. α, δεν σας ειπα! μια νεα παττυ γεννιεται!! ναι, παμε και χορωδια! πως θα μοιασουμε την τρελοκοτσιδου αλλιως??
και η μανα να αναρωτιεται πως θα τα καταφερει ολα!! με το ποδοσφαιρο βεβαια δεν ασχοληθηκα καθολου. αφησα τον συζυγο να αναρωτιεται πως εμπλεξε καθοτι σημερα δηλωσα αδυναμια να δοηθησω στη μετακινηση του μικρου! αρκετα δεν κανω ηδη??
αντε παμε για δουλεια!
ΚαλάαααααααααααQuote:
ευτο το σβ αν και ηθελα, με ειδοποιησε ο μαραγκος οτι θα φερουν το γραφειο του μικρου οποτε ακυρο. οχι οτι μπορουσε η ναταλια αλλά σιγα μη περιμενα ποτε θα τη βολεψει για να ερθω για καφε!!!
Πολύ καλά μάλιστα!
Αχαμ!Κι έχω ξεφύγει κιόλας και δη από καιρό!Quote:
tide, Μη την ακους τη ναταλια. εχει ξεφυγει εδω και καιρο. το μονο καλο ειναι οτι παρατησε τη φαρμα και τα υπολοιπα! ετσι νομιζω δηλ και τωρα βρισκει χρονο να μας επισκεπτεται (αλλο που δνε θελαμε!!)
Και το μόνο μου καλό είναι που εγκατελειψα τα φατσοβιβλιοπαίχνιδα!
Ξανακαλάααααααααααααααααα αα!
Ξαναπολύ καλά μάλισταααααααααααα!
Κι επειδή δε θ'ασχολούμαι μόνο με τις μπαρμπουνοκακίες να στείλω την καλημέρα μου στις πριγκιπέσσες μου
με την ευχή να μας χαρίσει σε κάποιο της σημείο,έστω μια μοναδικά υπέροχη στιγμή!Μία αίσθηση,ένα χαμόγελο,κάτι...
Εγώ ξεκινώ γενική καθαριότητα σήμερα και είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!(Αλήθεια,ρέγγες επιτρέπονται ή πάνε στα αζήτητα μαζί με τις τσιπούρες;)
Αναφορικά με τον γιατρό,θα κλείσω ραντεβού,οκ,αλλά δεν είμαι και πολύ ζεστή με όλο αυτό,όσο το σκέφτομαι περισσότερο...
Γενικά δεν τις μπορώ τις απαγορεύσεις και θεωρώ πως δεν είναι και καλή τακτική για μια ισορροπημένη διατροφή.
Με βλέπω κι εμένα να χαϊδεύω τα μήλα στη φρουτιέρα,που μόνο όταν με χαιρετούσε κανά σκουλίκι από μέσα
τα άγγιζα για να τα πετάξω(όπως είδες σε διαβάζω και στο τόπικ της διαταραγμένης οικογένειας,κοπελιά!)
και φοβάμαι μη γίνει πάλι εκείνο τότε που είχα ακολουθήσει τη δίαιτα των ομάδων αίματος,
μόλις δηλαδή αρχίσω να τρώω πάλι από τα απαγορευμένα,όσο υγιεινά κι αν είναι,να τα παίρνω αδικαιολόγητα πίσω
τα χαμένα κιλά!Τέλος πάντων...Βλέποντας και κάνοντας...Πάντως όσο περισσότερο το σκέφτομαι,τόσο πιο σίγουρη είμαι πως είμαι καντινιασμένη!
Και δεν εννοώ πως είμαι εθισμένη να τρώω βρώμικα από καντίνες(δεν έχει γίνει αυτό ποτέ)
Για τον μύκητα CANDIDA λέω...Κάτι δεν πάει καλά μέσα μου...δε μπορεί...Οπότε έστω γι'αυτό θα πάω!
Oψόμεθα...Σας αφήνω για να ξεκινήσω τις δουλειές μου...Φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!