Καλησπέρα τσούπρες!!!
Nowwhat μου χαίρομαι που σε διαβάζω πιο αισιόδοξη!!! Έτσι να μπαίνεις να μας γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου! Θα είναι πιο όμορφο να μοιράζεσαι τα γεύματά σου μαζί μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις!! Όντως πλέον η ζυγαριά ανεβαίνει πιο δύσκολα το 'χω παρατηρήσει κ εγώ σε σχέση με παλαιότερες διατροφές που ακολουθούσα!! Π.χ. πέρσι δούλευα σε ζαχαροπλαστείο και γύρω στο 6μηνο έτρωγα ένα σωρό βλακείες. Έβαλα μόνο 5-6 κιλά. Πριν 3 χρόνια που ήμουν κ πιο μικρή ακόμα είχα βάλει σε ένα μήνα 10 κιλά! Τελπαν δε το σκέφτομαι και πολύ γιατί ξέρω ότι δε θα ξαναπαχύνω :P (διακαής πόθος). Και εγώ θέλω να πέσω κάτω από τα 60. Αλλά δε ξέρω αν θα γίνει. Μπορεί να συνεχίζω να χάνω λίπος αλλά επειδή ταυτόχρονα χτίζω μυς που έχουν πιο πολύ βάρος η ζυγαριά ίσως να μη πέσει και να φαίνεται μόνο στη λιπομέτρηση. Όπως και να έχει θέλω ακόμα 5 κιλά λίπους να χάσω αλλά βλέπουμε. Το μόνο που δε μ αρέσει στην απώλεια είναι ότι άρχισα να στεγνώνω στο πρόσωπο κάτι που μου το επισημαίνουν αρκετά τελευταία, ότι "έκοψα" και μου φαίνεται κάπως γιατί ανέκαθεν ήμουν μαγουλού.
Σήμερα
12:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
τζιμ ασκήσεις πόδια+20 λεπτά ελλειπτικό διάλλειματικό
15:45 2 αβγά βραστά στο τζιμ
18:00 170 γρ μοσχαράκι κοκκινιστό+ 85 γρ. καστανό ρύζι+ σαλάτα μαρούλι με λίγο λάδι
1 σειρά σοκολάτα 97%
22:00 γιαούρτι 2%+ 6 κ.σ. δημητριακά τύπου ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+ 1 πορτοκάλι
Αργότερα μάλλον θα πιώ ένα ποτήρι κεφίρ+ λίγα αμύγδαλα
Περίεργη μέρα από άποψη ωραρίων αλλά ξύπνησα αργά δε δούλευα κιόλας και πήγα με το πάσο μου χαχαχα