Εντάξει ο χειμώνας στην Ελλάδα παλεύεται, δεν έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες..και νομίζω ότι ο χειμώνας με αρκετό κρύο αντε να είναι ένας μήνας εδώ.. το καλοκαίρι έχει πολύ ακραίες υψηλές θερμοκρασίες.
Printable View
Εντάξει ο χειμώνας στην Ελλάδα παλεύεται, δεν έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες..και νομίζω ότι ο χειμώνας με αρκετό κρύο αντε να είναι ένας μήνας εδώ.. το καλοκαίρι έχει πολύ ακραίες υψηλές θερμοκρασίες.
Γιατί δεν μπορώ
Περιμένω ήδη ένα πρόγραμμα αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αντικείμενο, το απεχθάνομαι, και πάλι εδώ θα μένω. Ποτέ δεν θα καταφέρω να φύγω. Πραγματικά ποτέ. Εδώ θα είμαι μέχρι το τέλος.
Δεν έχω καν πια την ικανότητα να απομνημονευω και να διαβάζω πια όπως όταν ήμουν μικρή. Ούτε συγκεντρώνομαι ούτε θυμάμαι τίποτα πλέον.
Και άλλα 4 χρόνια (το λιγότερο (απίθανο)
Τι πρόγραμμα είναι αυτό ?
Άλλο κάποιο σεμινάριο ή πρόγραμμα μέσω δυπα και άλλο να έχεις πτυχίο στα χέρια σου. Εάν δεν προσπαθήσεις για κάτι, τι περιμένεις ? Όλο λες ότι δεν μπορείς, δεν θα τα καταφέρεις αλλά δεν ακούω για κάποια προσπάθεια που έκανες. Αν μου έλεγες πήγα σε 10 συνεντεύξεις και δεν με πήρανε θα το καταλάβαινα, αλλά το να κάθεσαι και να λες οτι θα μείνεις για πάντα με τους δικούς σ χωρίς δουλειά κτλ χωρίς να κάνεις κάτι όμως γι αυτό είναι κάπως.. τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή, πρέπει να προσπαθήσεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.
Πήγα . Πήγα και σε δοκιμαστικό. Το είχα γράψει. Και έχω πάει ήδη σε 4 σχολές. Έχω κάνει πάρα πολλές προσπάθειες από τα 18 και μετά.
wanderer μπορείς να κάνεις υπομονή ακόμα 4 χρόνια μέχρι να πάρεις το πτυχίο. Με το πτυχίο θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις δουλειά ακόμη και στο δημόσιο τομέα λόγω της αναπηρίας, το έχουν γράψει 100 φορές αυτό εδώ. Διάλεξε μια σχολή που σ αρέσει, δεν χρειάζεται να πας να σπουδάσεις κάτι δύσκολο που απαιτεί ώρες διάβασμα και απομνημόνευση. Σίγουρα όλες οι σχολές απαιτούν διάβασμα αλλά σχολη σε σχολή διαφέρει.. Εγώ θα θελα να δώσω κατατακτήριες αλλά χλωμό το βλέπω.. Προτιμάς να κάτσεις 4 χρόνια ακόμα με τους δικούς μέχρι να πάρεις το πτυχίο ή όλη σου τη ζωή? Σκέψου καλά..
Αν δεν έκανα κάτι για αυτό, ούτε στα φυλλάδια θα είχα πάει, Μαριλου, ούτε θα έκανα αίτηση για αυτό το ηλίθιο πρόγραμμα που ούτε να το δω δε θέλω, πόσο μάλλον να διαβάζω για αυτό.
Κανείς δεν καταλαβαίνει. Μόνο όσοι βρίσκονται στην ίδια θέση έχουν μπορέσει να με καταλάβουν.
Για τους υπόλοιπους ναι, "απλά δεν κάνουμε τίποτα και δεν προσπαθούμε καθόλου".
Έχεις αλλάξει 4 σχολές? Είχες δώσει πανελλήνιες χωρίς εξετάσεις λόγω της αναπηρίας που έγραφε και η άλλη κοπέλα ?
Με τι είχε να κάνει η δουλειά που έκανες το δοκιμαστικό? Θα κλείσουν πολλές πόρτες μέχρι να βρεις δουλειά, δεν βρίσκουν από τη μια μέρα στην άλλη. Όμως πρώτα καλό θα ήταν να σκεφτείς κάποια πράγματα. Ας πούμε ότι βρίσκεις δουλειά κάπου που δεν τους νοιάζει προϋπηρεσία ή πτυχίο, σε αυτές τις δουλειές να ξέρεις κοιτάνε και την ηλικία.. Όταν μεγαλώσεις και άλλο, αν είσαι χωρίς πτυχίο και με προϋπηρεσία σε δουλειές όπως καφετέρια, πωλήτρια κτλ μετά θα είναι δύσκολο να βρεις κάτι. Γιατί ακόμη και σε αυτές τις δουλειές θα παίρνουν νέες κοπέλες. Γνώμη μου είναι αφιέρωσε 4 χρόνια σε μια σχολή, ταυτόχρονα μπορείς να βρεις μια τηλεργασια να έχεις ένα εισόδημα. Έτσι ώστε μετά το πτυχίο να μπορείς να βρεις μια δουλειά καλύτερη .
Επειδή δεν είμαι στην ίδια φάση με εσένα και όμως έχω αρκετές δυσκολίες γι αυτό σου είπα για το πτυχίο. Γιατί ειδικά χωρίς το πτυχίο τα πράγματα θα ναι δύσκολα. Σίγουρα θα σου είναι δύσκολο να διαβάζεις και να απομνημονεύεις, ομως γι αυτό και αυτοί που έχουν αυτή την αναπηρία μπορούν να μπούνε σε μια σχολή χωρίς να δώσουν εισαγωγικές εξετάσεις. Και ίσως και οι καθηγητές να είναι επιεικείς μαζί σου μετέπειτα στις εξετάσεις εξαμήνου κτλ. Wanderer το πήγα σε ένα δοκιμαστικό και θα ξεκινήσω ένα πρόγραμμα ναι είναι μια προσπάθεια. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να ξεκουνηθείς, να αφήσεις το φίλο που σε μπλοκαρε και τις παλιές ιστορίες και να επικεντρωθείς στον εαυτο σου. Το έχεις πει και μόνη σου κάνεις δεν νοιάζεται για σένα, πρέπει ΕΣΥ να νοιαστείς ΠΡΩΤΑ για σένα για να νοιαστει και κάποιος άλλος
https://ibb.co/dsnzdJNv
Νταξει, τώρα μπορώ να πω ότι κάποιος μια φορά με ρώτησε για σχέση (χωρίς να ξέρει ούτε πώς είμαι), κλαίω
Μετάνιωσα πολύ που απάντησα σοβαρά, μετά από ώρα σκέφτηκα πως έπρεπε να υποδυθώ μια όμορφη, να κλείσω συνάντηση και να στείλω έναν άντρα στη συνάντηση, προτεινόμενο γκέι. Θα είχα πεθάνει στα γέλια. Να δούμε μετά ποιος στήνει παγίδες σε ποιον.
Κάπως έτσι γνώρισα και τον άλλον τον Φεβρουάριο, αλλά αυτόν τότε δεν τον πείραζε η εμφάνιση, και είχε ζητήσει και 50 φωτογραφίες. Τελικά όντως δεν τον πείραζε η εμφάνιση lol
wanderer ο καθένας οτι θέλει μπορεί να ζητάει και να θέλει.. το θέμα είναι εσύ γιατί ασχολείσαι ?
https://www.in.gr/2025/07/26/economy...s-stin-ellada/
7 στους 10 ....
Marylou οι 7 στους 10 δεν προσπαθούν :)
Βλεπω Μετενιο μετα απο καιρο και γελαω μονος μου σα μαλακας!
Σκεφτηκα το αγριμι που γουσταρε και αυτο,αλλα ειναι χαμενη.
Ελπιζω να εισαι καλα τσακαλακι μου
Αφιερωμενο
https://www.youtube.com/watch?v=xNmZC_047xE
ολα καλα sumac ?
αν αρχίσουμε τα βιντεάκια εγώ τελευταία γελαγα μόνο μου με το σταντ απ του Σαμαρά και το μαρμελάδα φράουλα με καλεσμένο τον Μάκαρο.
χρόνια και ζαμάνια τί να κάνει αυτή η ψυχή;
https://www.youtube.com/watch?v=2gmnZ5O87Hc
https://www.youtube.com/watch?v=B8fcJK6s1Nk
:-) για πες τπτα περίεργο να περάσει η ώρα ... εντωμεταξύ διαβάζω ένα παλιό thread και έχω φρίξει ...
Μου έσπασαν τα νεύρα ότι έκαναν εισαγγελική στον Μαζωνάκη για εκδικητικό σκοπό. Δεν ακούω Μαζωνάκη και δεν με νοιάζει κιόλας ο συγκεκριμένος, αλλά μου σπάει τα νεύρα ότι μπορείς να κλείσεις άνθρωπο σε τμήμα και ψυχιατρείο απλά και μόνο για να τον βγάλεις τρελό.
Εμένα οι γονείς μου με έχουν απειλήσει ότι θα μείνω μόνιμα σε ψυχιατρείο και ότι δεν θα με δεχτούν σπίτι. Και όντως, αν μπεις σε ψυχιατρείο, τους γονείς ρωτάνε αν θα σε δεχτούν πάλι σπίτι και η μάνα μου έλεγε όχι οπότε έμενα κι άλλο.
Και μου το χτυπάει πολλές φορές "αν δεν σε έπαιρνα, εκεί θα ήσουν ακόμη". Είναι μλκιες τα πράγματα στην Ελλάδα. Αν είναι δυνατόν να αποφασίζει ένας γονιός με τον οποίο δεν τα πας και καλά, και ΟΧΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.
Στο τμήμα δεν σε αφήνουν να καταθέσεις μόνος σου, θέλουν και γονείς. Τι φάση; Εγώ με τους γονείς δεν τα πάω καλά, και κάθε φορά με θάβουν. Τον Ιούνιο πήγε τους είπε ότι είχα ένα κοπιδάκι στην τσάντα μου (την οποία έψαξε χωρίς να με ρωτήσει ποτέ κλασσικά), και ότι θα έκανα κακό σε άλλους, ΕΓΏ που δεν πειράζω ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ.
Εν τω μεταξύ ήταν ένα μίνι κοπιδάκι από τα jumbo.... Και δεν τους είπε κοπιδάκι ούτε μίνι. Τους το είπε "νυστέρι".
Οτιδήποτε για να με θάψει.
τί; ένα κοπίδάκι μάλλον χαρτοκόπτη εννοείς. δηλαδή πού και να ήσουν αρχιτέκτονας ξερωγώ, ή κάποιο άλλο τεχνικό επάγγελμα! τί βλακείες!
είσαι ανήλικ@; κάτω των 25;
αν φαίνεται ο μάρτυρας ότι λέει βλακείες δεν μπορεί να τον πάρουν στα σοβαρά.
27 είμαι, την μάνα μου ακούνε, όχι εμένα. Κανονικά έπρεπε να τους το δείξει κιόλας.
Πήρα 6 κιλά σε μια εβδομάδα επειδή αναγκάστηκα να την διακόψω (δεν συνταγογραφείται στον δικό μου τύπο).
Είμαι πάλι στην πρώτη κατηγορία ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ.
εγώ απο την άλλη διάβαζα χτες ένα παλιό thread εδώ και μου κάνει εντύπωση πως κάποιος ζητάει δημόσια συμβούλες σε ένα φορουμ ψυχολογίας για το πως να πείσει μια ανορεξική κοπέλα να μην πάρει κιλά ..
https://forum.psychology.gr/threads/...BF%CF%85%CF%82
Κρίμα που δεν μπορώ να γράψω ή να πω πουθενά αυτά που θέλω να πω γιατί no friends. Και τα λέω στον τοίχο.
Μόνο σε έναν μπορούσα. Κι αυτός δεν απαντά σε τίποτα.
Ένας ξεκίνησε να μου μιλά καλά και χαρηκα λιγο αλλά ήθελε βιντεοκλήση ντε και καλά. Άλλος ήθελε Instagram. Όλοι για την εμφάνιση. Απορώ γιατί απαντάω καν. Έναν άνθρωπο να μιλάω θέλω, έλεος. Σιχάθηκα τα φόρουμ και τις δημοσιεύσεις.
Και στεναχωριέμαι ακόμη πιο πολύ, γιατί αν είχα μια εμφάνιση, δεν θα χρειαζόταν να τους κάνω μπλοκ, και ίσως έβγαινε κάπου, ακόμη και απλώς φιλικά . Προφανώς δεν αξίζω ούτε αυτό. Θέλουν να εγκρίνουν εμφάνιση για να συνεχίσουν να μιλούν.