σε όλα τα κατοικίδια που αγαπήσαμε
http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU
Printable View
σε όλα τα κατοικίδια που αγαπήσαμε
http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU
Ειπα να πιω μια μπυρα με καλη παρεα και για ακομα μια φορα ηρθε το πλουσιο το καλοθρεμμενο και το αμορφωτο να μας σπασει τους ορχις που δεν εχομεν!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Κουραγιο Μαρια!
Undet τι σου εκανε εντπωση? Μηπως το λενε --> ?
αα οχι ουτε που το εχω ακουστα
Πολύ κουρασμένη μα φοβάμαι να κοιμηθώ...
Κουρασμενος...
Ξυπνησα το βραδυ με λιγο ταχυκαρδια και μετα ημουν καπως..Αλλα το παλεψα χωρις ζαναξ.
εχω ενα πονο στην πλατη νιωθω οτι παω για αποσυρση!!!
ολιγον τι αποσυντονιση και δε μου φταιει ο υπνος. ξαναξυρισα το μαλλι και εκανα μπανιο με παγωμενο νερο. εφαγα παγωμενο μεσημεριανο γιατι βαριομουν να περιμενω μεχρι να ζεσταθει. θαλασσα δεν εχει ουτε σημερα λογω καιρου. αυριο ελπιζω να ειναι καλυτερος. καλοκαιρι να σου πετυχει κι αυτο.
απο το να χει καυσωνα καλυτερα ετσι...Quote:
καλοκαιρι να σου πετυχει κι αυτο.
Μ' έχει πιάσει πάλι μελαγχολία...
πηγα με το ζορι παραλια σημερα. κυμα και κακο αλλα η θαλασσα ηταν ζεστη. χορτασαμε και γεροντομασταρια! ηταν και μια μαυρουλα που πηγαινοερχοταν και πουλουσε μαλακιες, ελεγα να τη ψωνισω αλλα το αφησα μη μπλεξω. μεχρι εκει καλα. με το που γυρναω σπιτι τα ενιωθα ολα ανουσια και μιζερα. δε λεει καλοκαιριατικα μεσα αλλα δε μπορεις να εισαι και κατω απ'τον ηλιο ολη μερα.
εγω το καλοκαιρι το βαριεμαι αφανταστα ιδικα αυτο το βιολι με τις παραλιες
εγω παλι είμαι αγχωμενη γιατι εχω εξετασεις και χρωσταω γυρω στα 20 μαθηματα...
Jim1992 τι σπουδάζεις αν επιτρεπεται ?
Σκατα.....
Εννοώ ότι οι γνώσεις περνούν από το πυκνότερο σε γνώσεις βιβλίο στον αραιότερο σε γνώσεις εγκέφαλό μου. Ναι έκανα λάθος αυτό ονομάζεται διάχυση. :Ρ
Σπουδάζω... Υπερβολές! Ας πούμε ότι είμαι γραμμένος σε Ιατρική Σχολή, είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα... Ή μάλλον αυτό που λέει ο/η kramel36 είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα... Εσύ?
πονοκεφαλος + βαρεμαρα + απαθεια. ειμαι και νηστικος σχεδον, μονο με εναν καφε και παγωτο απ'το πρωι.
Ιατρική σπουδάζω. Άντε καλά ξεμπερδέματα να έχουμε... Να φεύγουν ένα ένα να τελειώνουμε...