τζινα εγινες βινταλ σασουν διαβαζω!!!!
Printable View
τζινα εγινες βινταλ σασουν διαβαζω!!!!
Τι εννοεί ο Λιλακοποιητής;
Λίλα για τον καλλωπισμό των σκυλιών μου λες; Που και καλλωπισμό δεν τον λες δηλαδή!
ναι για τα πατουσοκουρεματα λεω.
γιωτα εισαι μια κουκλα στην cover photo σου στο facebook!!!!!!!!
Λίλα ειδικά το κοκεράκι όταν μεγαλώνει το τρίχωμά του είναι σα λιονταράκι, τα πατουσάκια του έχουν πολύ τρίχωμα γύρω γύρω. Της είχα κάνει ένα light κεφαλοκλείδωμα κι ότι κατάφερνα και με τη νοηματική, για να μπορέσω να την κουρέψω αφού δεν ακούει για να την τρομάξω με δυνατή φωνή!
Που να δεις τη Γιώτα από κοντά, είναι πιο κούκλα από τις φωτογραφίες της και της πάει πολύ και το λίγο βάψιμο που κάνει.
ευτυχως το μικρο καθαρμα ειναι κοντοτριχο και η μονη φροντιδα που χρειαζεται ειναι το κοψιμο των νυχιων.των παω στον κτηνιατρο ομως γιατι τα νυχια του ειναι μαυρα και μια φορα που τα εκανα μονη μου το ματωσα.
Λίλα σε 2 μέρες, στις 10 του μηνός κλείνουν δύο χρόνια που έχασα τη Τζόϋ (ψόφησε δηλαδή), ένα σκύλο που είχα για 12 χρόνια και είχε κι αυτή μαύρα νύχια. Κάθε φορά που της τα έκοβα ήταν σα να έπαιζα ρώσικη ρουλέτα! Είχα μάθει όμως και δεν την τραυμάτιζα. Μία φορά της τα είχε κόψει η βοηθός του κτηνιάτρου και την είχε ματώσει και της είπα άστο να πάει, τα υπόλοιπα θα της τα κόψω εγώ στο σπίτι!!
Αχ Ελένη μου άστα! Λατρεύω να μαγειρεύω και ειδικά για τους αγαπημένους μου! Είναι μεγάλη απόλαυση για εμένα και παράλληλα είναι και εκτόνωση!Quote:
Originally posted by eleni198621
ελλακι δεν ειναι υπεροχο να εχουμε γυρω μας την οικογενεια μας να τους μαγειρευουμε να τους φροντιζουμε.αχ με αυτη τη σκορδαλια με σκοτωσες.μακαρι να μπορουσα να φαω λιγη.
Την σκορδαλιά την είχα άχτι από καιρό και σήμερα του έδωσα και κατάλαβε. Ήταν και η πρώτη φορά που την έφτιαξα αλλά έγινε πολύ ωραία και την εξαφανίσαμε!
κοριτσάκια μου γλυκα επέστρεψα από την δουλεια, εκανα μπάνιο τον μικρουλη γιατί ο μπαμπάς του είναι αλλου νταλλου..... ανεβηκα στην μανουλίτσα μου η οποία έκανε κουλουράκια με τα 2 χεράκια και βεβαια ο μικρός ήθελε να ορμίξει στο μωλ με την ζυμη (μεγάλο νουμερο το παιδι μου.... που έμιασε αραγες??????) επεστρεψα και ο μπαμπας μας την είχε κάνει με ελαφρα (μην το σχολιασω περαιτέρω γιατί θα γίνω πολυ κακια και δεν πρεπει Μεγαλοβδομαδιατικα σοσνουπω....).
περασε η ώρα και αλλαξα πάλι τον μικρό τον ταϊσα και νανι...
Μετά καθαρισα τα ποδάρια μου από την τριχια (γιατι η κατασταση ειχε φτασει στο αποχώρητο το θεμα και αυριο έχω μασαζ - θα φρικάρει η γκομενα από την κορμαρα.... μην φρικάρει και με την τρίχα)... εφαγα λίγο και εκατσα!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....
είμαι η Αγγελική η Τσαϊλά.... μια εργαζόμενη μητέρα μια καλη νοικοκυρα!!!!!!!
Μπράβο Αγγελική μου όλα τα πρόλαβες ακόμη και τον καλοπισμό!
Ελπίζω τώρα να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουράσεις την κουρασμένη σου κορμάρα!
Πέστην ανάσκελο! :lol:
και μπρουμιτα μην σου πω....
ασε που εχει την αγαπημένη μου ελληνική ταινια στο star... αλοιμονο στους νέους!!!!
Και εγω αποφασισα τωρα που αδυνατιζω να αρχισω να κανω παλι κερι στα ποδια γιατι δεν βολευει το ξυραφι.
Λιλακο το ξυραφι το συχαίνομαι... ακόμα και με την κοιλια τούρλα μονη μου εκανα αποτρίχωση! αλλά εχω μηχανακι αποστίχωσης.