δεν ειναι κανονικα με κλωστη αυτα τα ξερω εχω κανει επεμβαση ξανα
ειναι μεταλικα και αυτο με φοβιζει λιγο
Printable View
δεν ειναι κανονικα με κλωστη αυτα τα ξερω εχω κανει επεμβαση ξανα
ειναι μεταλικα και αυτο με φοβιζει λιγο
Ευχαριστώ κορίτσια μου, έχω πολύ καλή παρέα σε αυτό το ταξίδι μου...
Λίλα μάλλον δεν θα πάρει κάποιος την εβδομάδα που μας έρχεται αφού είναι Μ.Εβδομάδα.
Καλλιόπη είχα μεταλλικά ράμματα όταν χειρουργήθηκα για περιτονίτιδα και ήταν μεγάλη η τομή, δεν ήταν η κλασσική που κάνουν κανονικά στην σκωλικοειδίτιδα και ένοιωσα ένα τραβηγματάκι όταν μου τα έβγαλαν, όχι πόνο όμως.
Δεν πονανε καλλιοπη.εχει βγαλει η μαμα μου και ο αδερφος μου.μονη μου θα ξεμεινω εδωμεσα αυτη τη βδομαδα μου φαινεται.
λιλακο εδω θα είμαι και εγω... δεν μπορώ να φύγω μέχρι και Μεγ. Σάββατο δουλευω!!!!!
οχι καλε και εγω εδω θα ειμαι δεν παω πουθενα δεν μπορω αλωστε και να ηθελα
Πηρε ο αδερφος μου τηλ και μας ειπε οτι σημερα που στην αμερικη γιορταζουν το πασχα μιας και γιορταζουν το καθολικο ειναι σαν μια συνηθισμενη μερα.μεχρι και το σουπερ μαρκετ ειναι ανοιχτο.ουτε αρνια ουτε σουβλες ουτε κοκορετσια αλα ελληνικα.
Σαν τα δικά μας γλέντια δεν έχουν πουθενά, ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Αμερική, γι'αυτό τρελαίνονται οι ξένοι όταν έρχονται στην Ελλάδα, γιατί εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα έχουμε και τα τρικούβερτα γλέντια μας! ʼλλο που είμαστε ηλίθιοι και δεν ξέρουμε να εκμεταλλευτούμε τα καλά της χώρας μας!
Αγγελικη καλλιοπη χαιρομαι που θα ειστε εδω ομως το τρλοπαρεακι θα λειπει πρεπει να με καταλαβετε.οι αφες θα ειναι ναυπακτο η τζινα στο εξοχικο με το τσιρκο μεντανο η Μακ μας θα αναρρωνει η ναταλια χαιρεται τα ανηψουδια της και η γλαυκη μας μετακομιζει.
κορασίδες, μην περιμένετε απόψε αλλαγή φρουράς, η μεγαλοβδομάδα δεν θα έχει τη σφραγίδα καμιάς μας αλλά θα πορευτεί μόνη της με όσες από εμάς θα είναι εδω να δίνουν το παρόν..εγώ θα φύγω Μεγ. Σάββατο και θα γυρίσω ή Κυριακή ή Δευτέρα, δεν θα μπορώ να οδηγώ οπότε επαφίεμαι στην καλοσύνη των δικών μου να με πάνε και να με φέρνουνε!
Τζινάκο, τη Δευτέρα το meteo προβλέπει μεταξυ 15.00-21.00 βροχή και καταιγίδα...
Και λίγο πριν κλείσει η ερωτοβδομάδα να κάνω και κάνα δυο αφιερωσούλες ακόμη...:D
Αγαπημένο, ερωτικό, αγαπησιάρικο...
Extreme - More than words
όμορφο τραγούδι ελάκι..
Γιώτα μου πολύ χαίρομαι! Εν τω μεταξύ η μητέρα μου έχει αύριο ραντεβού με το γιατρό για να γράψει φάρμακα στις 17.00 το απόγευμα, οπότε χλωμό το βλέπω να φεύγει. Από την άλλη η αδερφή μου επειδή δουλεύει μπορεί να με πάει ή πολύ πρωί ή αργά το βράδυ. Όχι ότι ζητάω πολλά αλλά το τέλειο θα ήταν να με πάει Μ.Τετάρτη βράδυ για να σε δω και την άλλη μέρα το πρωί που θα έχεις συνέλθει όπως το Κατερινάκι μας.