εγω αυτο το ειχα παθει οταν ειχα αρρωστησει βαρια οταν ειμουν μωρο ενως ετους απο ιωση που με γυρισε σε μυνιγγιτιδα (σπανιο) κ τη γλιτωσα απο θαυμα κ στη συνεχεια η μανα μου επαθε φοβια οτι θα ξανααρωστησω κ μετα τη κολησε κ σε μενα.
Printable View
εγω αυτο το ειχα παθει οταν ειχα αρρωστησει βαρια οταν ειμουν μωρο ενως ετους απο ιωση που με γυρισε σε μυνιγγιτιδα (σπανιο) κ τη γλιτωσα απο θαυμα κ στη συνεχεια η μανα μου επαθε φοβια οτι θα ξανααρωστησω κ μετα τη κολησε κ σε μενα.
σκεφτομαι οτι η δημοσιογραφια ειναι δυσκολο επαγγελμα τελικα, να προσπαθεις να πεις εξωφρενικα πραγματα που συμβαινουν στο κοσμο, κοροϊδιες, αλλα αδιαφορα, οσο το δυνατον πιο σοβαρα. υπαρχει ομως αυτος εδω που το κανει λιγακι πιο αυθορμητα κι αμεσα, τοσο πολυ που το δελτιο ειδησεων καταντα και μουσικη εκπομπη!
http://www.youtube.com/watch?v=BHzZRCqiSWk
να ανοιγεις να δεις απογευματινες ειδησεις στο ΣΚΑΙ και να μαθαινεις για τους Led Zeppelin, φιλε ειναι τοσο προχω για τα ελληνικα δεδομενα, προσφερει κουλτουρα στο πολιτισμο, θα επρεπε να τον μιμηθουν κι αλλοι παρουσιαστες τυπου Ευαγγελατος, Χατζηνικολαου και να γινουν ολα τα δελτια ειδησεων παιδικη χαρα.
παιδιά βοηθήστε με σας παρακαλώ. πρεπει να παω σε ψυψολογο. θελω να μιλήσω σε κάποιον, βαρεθηκα να κλαιω καθε τρεις και λιγο, κουραστηκα. και τωρα που σας γραφω κλαίω. βαρεθηκα. πειτε μου σας παρακαλω εναν δυο καλους ψυχολογους να με ακουσουν, να τους μιλησω, να βγαλω πραγματ απο μεσα μου. σας παρακαλω.
αυτα τα κεντρα ψυχικης υγειας τι ειναι; θελω να μιλησω σε καποιον. δεν αντεχω.
πόσο θα κοστισει η καθε συνεδρια κοιταξα τωρα λιγο στο ιντερνετ και ειδα οτι κανει μεχρι και 70-80 ευρω η επισκεψη; πού να τα βρω τόσα λεγτά; θα μου φυγει δηλαδη κανενα 500αρι στους γιατρους;
υπαρχει καμια τηλεφωνικη γραμμη υποστηριηξς. να μιλησω σε καποιον. βοηθηστε με σας παρακαλω.
http://www.depressionanxiety.gr/149/.../141/index.htm
Αυτο σε μια γρηγορη αναζητηση kaneis αλλα εχουν ωραριο τρομαρα τους!!Κατσε να δουμε κι'αλλες..
ευχαριστω. ευχαριστω πολυ
σε ψυψολογο λεει χαχα δε μπορω να μη γελασωQuote:
σε ψυψολογο
sory που γελασα αλλα δεν αντεξα.. βασικα γιατι δεν ανεβαζεις κανενα θεματακι να μας πεις κ μας τιπτ..
εχω ανεβασει κατα καιρους διαφορα και μου εχουν δωσει συμβουλες από εδω μεσα, μου εχουν πει σωστα πραγματα που τα καταλαβαινω κι εγω αλλά το θεμα ειναι πως δεν μπορω να τα εφαρμοσω. δεν μπορω να κανω βημα μπροστα. αλλά βαρεθηκα τον εαυτο μου, με σιχαθηκα. κουρστηκα. και ξανα τα ιδια τα ίδια τα ιδια...
@κανεις ολοι την ιδια μοιρα εχουμε νομιζω