-
Μακένια μας πεταλουδένια μας σε ευχαριστούμε για την όμορφη βδομάδα που μας χάρισες!
Ένιωσα αγαπισιάρικα και ερωτιάρικα, θυμήθηκα πως είναι η αίσθηση του να πρωτοερωτεύεσαι και πως σκιρτούσε η καρδιά μου όταν ζύγωνα να δω τον αγαπημένο μου. Θυμήθηκα πόσο τυχερή είμαι που έχω φίλους να με αγαπάνε αληθινά και πόσο ευτυχισμένη και γεμάτη κάνουν την ζωή μου. Η αγάπη είναι βάσλαμο στην ψυχή μας και φέρνει ευτυχία και φως στην ζωή μας. Να έχουμε όλες μας ζωές γεμάτες αγάπη!
Καλή μας Μεγάλη Εβδομάδα!
-
Γιώτα σ'ευχαριστώ για τη γεμάτη ρομαντισμό κι αισιοδοξία εβδομάδα σου. Τώρα αρχίζουν τα....εύκολα!!!
-
πάρα πολλά για μια μόνο μέρα, Γλαύκη, μήπως υπερβαίνεις τις δυνάμεις σου? Σκέψου λίγο τη μεσούλα σου και ξεκουράσου..
Σας φιλώ όλες γλυκά, αύριο είναι μια άλλη μέρα, το ειπε και η Σκάρλετ Ο' Χάρα "After all, tomorrow is another day"..
-
Καληνύχτα πεταλουδίτσα μου! Όνειρα γλυκά και παραμυθένια να έχεις :love:
Κοίτα να δεις που το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να είμαστε παρούσες όλες στην μεταμόρφωση σου ;)
-
Σας αφήνω και εγώ κοριτσάκια μου!
Βδομάδα των παθών ξεκινάει και άντε να δούμε τι έχουμε να τραβήξουμε ωχ ωχ ωχ! Η Γλαύκη ήδη τα τραβάει εδώ και μέρες τα ζόρια, έκανε προθέρμανση! Να προσέχεις καλή μου γιατί σε βλέπω να την βγάζεις ξάπλα την Ανάσταση!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες μας!
-
Καληνυχτα ονειρα πεταλουδενια....ονειρα γλυκα...
-
Καληνύχτα Γιώτα και καλή ξεκούραση. Γλαύκη με το μαλακό, μην το παρακάνεις για να είσαι καλά την Ανάσταση!! Ναταλία χάμπαρ γιού; Κάνε μας ένα μπρίφινγκ!
-
Καληνύχτα Eli και καλό ξημέρωμα.
-
Ναι ναι!Καλο μας μαγισσακι φανερωσου για λιγο....Πες μας πως περνας.τα ανηψιονεα σου...
-
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω να δω τηλεόραση. Καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
-
Ας παω κ εγω αφου το Ναταλακι μαλλον φοραει το ακουστικο σκουλαρικι...
Τζινακι μου μακαρι να γινει αυτο με τη δουλεια!Θα μας λειψεις αυτες τις μερες!Καλα να περασεις!
Λιλα εγω δεν θα παω καπου ιδιαιτερα οποτε μαλλον θα τα λεμε!Να τους κανεις να τριβουν τ ματια τους την Μ. Παρασκευη!
Καλλιοπη με το καλο κ εσυ να κοψεις τα ραμματα!
Ελακι κ Κατερινακι καλα να περασετα στη Ναυπακτο!Δεν εχω παει ποτε κ ολο το λεω γιατι μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ωραια.
Ατζελα,Γιωτακι,Σοκολατενια ,Αβουλινα μου κ οποια αλλη ξεχασα πολλα φιλια!
Καληνυχτα φιλεναδες.....Καλο ξημερωμα κ να περασετε ολες ομορφα με τους αγαπημενους σας αυτες τις μερες...
-
Γεία σας κουκλάκια μου!!!!!!!!!!Μόλις τελείωσα κ εγώ το καθάρισμα του βρωμοσπιτου!!!!!
Γιώτακι μου ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά ,ειλικρινα η εξομολόγηση σου ήταν όλα τα λεφτά,πολύ συγκινητική κ αληθινή!!!!!!!!!!
Ελλάκι διεπρεψες κ εσύ σήμερα με τις μαγειρικες σου,μπράβο σου!!!!!!!!!!
Τζινάκι μου ελπίζω τα πράγματα να πάνε όπως θες κ να είσαι δίπλα στη Γιωτουλα μας στη σημαντική στιγμή της μεταμορφωσης της!!!!!
Λιλάκι μου μη μου στεναχωριέσαι για την Παρασκευή ,δε θα βρέχει κ θα είσαι μια κουκλα!!!!!
Γλαυκούλα μου προσπάθησε να μην κουράζεσαι τόσο πολύ ,αν κ ξέρω από προσωπικη πείρα ότι δε γίνεται,προσπάθησε όμως!!!!!
Ναταλακι μου που είσαι?Ούτε δύο λέξεις?
Γλυκά μου κοριτσάκια να έχετε μια υπέροχη νύχτα κ ένα πιο υπέροχο ξημέρωμα !!!!!Σας φιλω όλες γλυκά!!!!!
-
Καλημέρα σας! Πως περάσατε το Σαββατοκυρίακό σας? Εγώ όχι και τόσο καλά μιας και πάλι είχα αίμα, και αυτή την φορά πολύ περισσότερο από την προηγούμενη.... Ήμουνα όλο το σαββατοκυρίακο ξαπλωμένη, εκτός από μισή ώρα την Κυριακή το πρωί που ήθελα να πάω εκκλησία. Κοινώνισα κι όλας αν και δεν είχα νυστέψει τις προηγούμενες μέρες, επειδή η μαμά μου επέμενε πως είμαι έγκυος και πρέπει να το κάνω. Το παράξενο είναι ότι μετά που κοινώνησα το αίμαι μειώθηκε δραματικά, και αν και υπάρχει ακόμα λίγο, δεν είναι σαν του Σαββάτου.
Ελπίζω πως σήμερα θα είμαι καλύτερα.
Να ευχυθώ και στην Γιώτα μας καλή επιτυχία για αύριο και να της υπενθυμίσω ότι η σκέψη μου θα είναι μαζί της.
Φιλάκια πολλά και στις υπόλοιπες. Καλή συνέχεια
-
Πωλίνα καλημέρα και προσοχή, να κάτσεις στο κρεβάτι όσο πιο πολύ γίνεται, μακάρι να μην πας και στη δουλειά σήμερα να ξεκουραστεί το σώμα σου..
Σας ευχαριστώ Πωλινάκι και Γιωτάκι για τις ευχές σας!
Καλημέρα ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΟΚΟΣΜΕ!
-
Γιωτα μου αγαπημενη μου, δεν εχω λογια, θολωσε η οθονη απο τα δακρυα που ηρθαν στα ματια μου, με δυσκολια σε διαβασα. Ποσα δακρυα χαρας εχουμε να ριξουμε...... σε λιγες ωρες!!
Χαιρομαι που θα ειμαι διπλα σου στην μεγαλη σου στιγμη. Οι σωματοφυλακες του κυλικειου!!!!! Μονο που αυτη την φορα θα μπορω να πιω καφε και να φαω. Θα ειμαι στην απεναντι οχθη να με βλεπεις και να σου θυμιζω τα ομορφα πεπονακια που σε περιμενουν. Ετσι θα παραμερισεις καθε φοβο αγωνια και θα μπεις ηρεμη και γαληνια να αφεθεις στα χερια τους. Και τι χερια.... μαγικα!!!
Σημερα στις 11 εχω ραντεβου στο κομμωτηριο για λουσιμο, κουρεμα και χτενισμα. Αρκετα με το χαλια και βρωμικο μαλλι μου, αχχχ επιτελους. Δεν μπορουσα να λουστω μεχρι τωρα....καταλαβαινεται.
Η χθεσινη μας μερα ηταν υπεροχη αν και στο τελος νομιζω το παρακανα λιγο. Τα φαγητα της αφης απο αλλο πλανητη!! Κατι τετοιες στιγμες θα ηθελα το παλιο μου στομαχι πισω για να τα τσακισω. Αλλα αυτα ηταν last year. Και ετσι ενταξει το ευχαριστηθηκα. Μετα καφεδιαστικαμε και μετα ολο το απογευμα και βραδυ ξαπλα με παυσιπονα για να συνελθω. Ουτε στην καρεκλα δεν μπορουσα να κατσω για να μπω να αποχαιρετησω την ομορφη αγαπησιαρικη Μακοεβδομαδα. Θα με συγχωρεσει φανταζομαι.
Καλη μας Μ.Εβδομαδα !!!