και εδω της τανας επισης!!! ειναι που ανυπομονουσες Τζινα μου
Printable View
και εδω της τανας επισης!!! ειναι που ανυπομονουσες Τζινα μου
Έπιασε ο χορός της βροχής Τζίνα μου για τα καλά! Θα μαζευτεί η μαμά σου σπίτι και δεν θα το κουνήσει ρούπι! :lol:
ʼντε το σύμπαν πάλι συνωμότησε ώστε η πεταλουδίτσα μας να έχει απαρτία αύριο! :D
Το μόνο που μου την σπάει είναι τα απλωμένα μου ρούχα που δεν τα βλέπω να στεγνώνουν μέχρι αύριο γκρρρρ.
σας ομιλεί η τρελή με το λάστιχο!
Κάτι τέτοιες ωραίες καταιγίδες περιμένω και βγαίνω έξω με το λάστιχο και καθαρίζω τις τέντες, ρίχνω όσα νερά θέλω χωρίς να ενοχλώ τους άλλους από κάτω! Έτσι και σήμερα ενώ ήμουν ωραία ωραία στο ζεστό μου κρεβατάκι για τη μεσημεριανή σιέστα ακούω τον κακό χαμό απέξω και βουρ τρέχω να πιάσω το λάστιχο! :spin:
εγω προλαβα και τα μαζεψα !
ʼλλη φορά όταν χορεύω τον χορό της βροχής δεν θα τον κουνάω τόσο! :lol: Φαίνεται του έδωσα και κατάλαβε στο κούνημα και να τώρα τα αποτελέσματα! :lol: Γιώτα κι εγώ το κάνω αυτό με τα νερά όταν βρέχει γιατί όντως δεν ενοχλείς τους από κάτω!!
Μόλις τελείωσα με τα βραχιολάκια μου. Τι να τα κάνω όμως τώρα που χειμώνιασε; Είναι καλοκαιρινά, γεμάτα με χρώματα, οπότε θα περιμένω τον ήλιο για να τα φορέσω! Μη μου φωνάξετε αλλά τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω φάει απολύτως τίποτα σήμερα. Πάω, με το κανό μου, να πάρω τσιγάρα και γυρίζω να φάω κάτι πάραυτα.
Αχ Τζινάκι μου με τα βραχιολάκια σου! Έννοια σου και η κακοκαιρία δεν θα κρατήσει πολύ! Σύντομα θα ζεστάνει, μη σου πω και περισσότερο και έτσι θα τα φορέσεις τα νέα σου βραχιολάκια! Εδώ τις λαμπάδες τις φτιάχνατε από τα Χριστούγεννα, τα βραχιολάκια σου φάνηκαν of season;; :lol:
Καλησπέρα κοριτσάρες μου κ καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε!
Σήμερα ξύπνημα πρωί πρωί με όρεξη για καθαριότητα κ έκανα όλο το σπίτι, βεράντες, παράθυρα, γενική μπάνιου, ξεσκόνισμα,μιας που λείπει η μάνα μου κ που θα έρθει η αδελφή μου να βρούνε το σπίτι καθαρό. Μια φορά είπα κ εγώ να κάνω δουλειές μετά απο τόσο καιρό κ έπιασε μπόρα, μα καλά σήμερα βρήκε να βρέξει? :flaming: Αλλά οκ μόνο τις βεράντες μου λέρωσε κ το ένα παράθυρο!
Έπιασαν οι ευχές της Τζίνας για βροχή ώστε να μη φύγει σήμερα για το εξοχικό!
Κατερινάκι έχεις ακόμα φαγούρα?
Ελλάκι πολύ άγχος, πολύ άγχος κοριτσάκι μου!
Τζινάκι θέλω να αγοράσω βραχιολάκια, τα πουλάς?
γεια σου προκομένο μπρεϊκάκι! Καλώς να υποδεχτείς μαμά και αδερφή!
Καλά Λίλα πολύ προκομμένο κορίτσι είσαι έτοιμη για σπίτι! Μα να φτιάχνεις παξιμάδια? Εσύ δεν έπρεπε να πας σε σχολή νοσηλευτικής αλλά σε σχολή μαγειρικής!
Έχει γεμίσει το σπίτι μυγάκια, είχε ραντίσει τα λουλούδια η μάνα μου κ με το που άνοιξα τα παράθυρα μπήκαν στο σπίτι, μου έκαναν επίθεση μέχρι μέσα στα αυτιά μου μπήκανε :lol::lol::lol:
τι να κάνω? ελπίζω τώρα με τη ψύχρα να ψοφήσουν δεν είναι εδώ κ η Λιζούλα μου να με σώσει, εαν δει κάτι να πετάει ανοίγει το στόμα της να το φάει :lol::lol::lol:
καλά ο Λιλάκος δεν παίζεται, τόσο μικιό κορίτσι και ξέρει να φτιάχνει τόοοοοσα πράγματα, ποιο τυχερό παλικάρι θα γευτεί λιχουδιές από τα χεράκια της!
'Εχεις δίκιο Γιώτα όλοι οι άντρες θέλουνε να τρώνε καλά!!!!
Ένα παλικάρι που είχα γνωρίσει με είχε ρωτήσει εαν ξέρω να μαγειρεύω κ να φτιάχνω γλυκά :puzzled::puzzled::puzzled::puzzled:
γιατί άραγε?
Καλησπέρα.
Καλή μας Μεγάλη Εβδομάδα(όσο αυτό είναι για τον καθένα εφιτκό)και προπαντός καλή μας Ανάσταση!
Μαθαίνω τα νέα σας από κάποιες τολμηρές,που μου τηλεφωνούν...Απείλησαν μάλιστα πως θα με ξαναπάρουν και σήμερα!
Απ'ό,τι μαθαίνω μου είστε καλά,ο καθένας πάνω κάτω πάντα με τα θέματα του...Πωλίνα μου,ελπίζω να σταμάτησε το αιματάκι εντελώς!
Καλή συνέχεια στις αναρρώσεις μας τόσο από θέματα χειρουργείου όσο κι απ'ό,τιδήποτε τυχόν ο καθένας καλείται ν'αναρρώσει.
Όπως καταλάβατε και από την απουσία μου άλλωστε,δεν είμαι στα καλά μου.Αύριο φεύγουν ο αδερφός μου και θα μείνω λίγο μόνη
στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη,οπότε κι ελπίζω να χαθώ ανενόχλητη στη γαλήνια μοναξιά μου....Πέρα από το θέμα της μαμάς,
νιώθω μια απέραντη αηδία για τη σιχαμάρα των σχέσεων των δύο φίλων.Για όλους αυτούς που έχουν τους γάμους
και τις σχέσεις τους και φλερτάρουν χυδαία στο internet(και όχι μόνο εκεί δυστυχώς)σα να μην τρέχει κάστανο!Έτερον εκάτερον!
Αρνούμαι να το δεχτώ αυτό ως δεδομένο κι έτσι κάθε φορά,που μου συμβαίνει βιώνω το σοκ και τη στεναχώρια του εκάστοτε συμβάντος.
Κάθε άνθρωπος που γνωρίζω είναι για μένα ένας ολοκαίνουργιος κόσμος!Ξεκινώ με καλή προαίρεση κι εμποστοσύνη,ανοίγομαι
κι επικοινωνώ όπως και με τους από χρόνια φίλους μου,με ειλικρίνεια,διαφάνεια κι αλήθεια.Εστιάζω στο καλό μέσα του,
είμαι ο ελεύθερος εαυτός μου κι αναμένω τα αντίστοιχα,όχι πως μου τα χρωστά βέβαια κανείς.Ειδικά τελευταία έχω μεγάλη ανάγκη
από φροντίδα,τρυφερότητα,να νιώσω πως είμαι για κάποιον ξεχωριστή,να βρω μια μεγάλη αγκαλιά να κουρνιάσω.
Δεδομένου και του ότι με το Τηράκι εδώ και μέρες διακόψαμε κάθε είδους επαφή σε μια ακόμη προσπάθεια χωρισμού,
η ανάγκη μου αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη,καθότι παντελώς ακάλλυπτη.Παρατηρώ λοιπόν για άλλη μια φορά πως οι περισσότεροι
ακολουθούν το δρόμο της συναίνεσης μαζί σου μέχρι να σε φέρουν στο σημείο,που θέλουν,εκείνο της αισχρής εκτόνωσης του ζώου
μέσα τους.Κι είναι εκεί που αναγκάζομαι μέσα μου να πω"Τηράκι και πάλι Τηράκι!"!Σιχαίνομαι τους δήθεν,τους αδίστακτους βολεμένους
που πίσω από προσωπεία και ψέμματα καταφέρνουν να τα έχουν όλα δικά τους...Με την καλή έξωθεν στην κοινωνία μαρτυρία και το σπίτι τους
και τη σαπίλα μέσα τους...κι όλα αυτά για ένα...σεξάκι παραπάνω.Να'χαμε να λέγαμε,ν'αντέξουμε τη ρουτίνα μας και τους συμβιβασμούς μας,
να ξυπνήσουν λίγο τα αίματα κι οι αισθήσεις,σε δουλειά να βρισκόμαστε...Κι όλη αυτή η άνεση της ανωνυμίας,όλη αυτή η αδιακρισία στις ερωτήσεις
καθώς εξελίσσεται η διαδικτυακή γνωριμία,το αισχρό λεξιλόγιο λες και ήμασταν συνάδελφοι λιμενεργάτες παλιά,σήμερα εγώ,χθες η άλλη,μεθαύριο η παράλλη...
Αηδία,αηδία,αηδία!Ειδικά για όσες λιγότερο τυχερές από εμάς δε βρήκαμε τον άνθρωπο μας νωρίς και "παίζουμε"τώρα στις ξεψαρωμένες θρασύτατες ηλικίες.
Μα είναι τόσο δύσκολο να είμαστε σε ισορροπία με τον εαυτό μας και τις ανάγεκς μας κι έντιμα και καθαρά να τις υπερασπιζόμαστε,όντας διατεθειμένοι να πληρώσουμε
το ενδεχόμενο τίμημα των επιλογών μας;Είναι τόσο σπάνιο να βρεθεί κάποιος που να τολμά να είναι ο αληθινός εαυτός του;Και το χειρότερο μ'εμένα είναι πως αρνούμαι
να το πάρω αυτό απόφαση,να πω το κλασσικό "οι άντρες είναι μαλάκες και λειτουργούν μόνο με το κάτω κεφάλι",οπότε είμαι υποψήφια για νέες απογοητεύσεις
όσο ελπίζω να βρω επιτέλους κι εγώ τον άνθρωπο μου...Τέλος πάντων...λες και δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα και στεναχώριες,έχουμε και τις αναστατώσεις μας!
Θα συνέλθω και από αυτό,οκ...απλά ήμουν που ήμουν χάλια,ήρθε για άλλη μια φορά κι αυτό να μου ποδοπατήσει την πίστη μου στον άνθρωπο και την ελπίδα.
Νιώθω και γραφική με το θέμα του παιδιού...πρέπει να σταματήσω να το λέω...ακούγομαι σε κάποιους απελπισμένη για πατέρα...
Και κάτι ακόμα που επίσης με θλίβει!Έπαψαν οι άνθρωποι να κάνουν έρωτα;Γιατί χρειάζονται συγκεκριμένες λέξεις να φτιαχτούν;
Πού πήγε ο ρομαντισμός,ο χορός των αισθήσεων,το μοναιδκό συναίσθημα που μοιράζονται δύο άνθρωποι,η ομορφιά της ένωσης;
Όλα έγιναν πέντε λέξεις και τσόντα!Οκ,δε λέω,χρειάζονται και αυτά,αλλά μόνο αυτά;Τόσο απρόσπωπα όλα;Τόσο φθηνά;Έλεος!
--->ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ : ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ
Μουσική: Σ.Ξαρχάκος
Στίχοι: Κ. Κινδύνης
Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου
Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ'άλλα μάτια;
Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...
Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά;
Θα σου φτιάξω βραχιολάκια σοκολατίτσα μου και όχι, στις φίλες μου δεν τα πουλάω.
ναι, Ναταλάκι, δυστυχώς για πολλούς είμαστε τα τασάκια για τα αποτσίγαρα των ορμών τους.. Είμαστε το ξεχαρμάνιασμα.. Πόσο το μισώ αυτό το φτηνό νταραβέρι , δεν λέγεται..