τι κανετε ρε παλιοπαιδα??:*
Printable View
τι κανετε ρε παλιοπαιδα??:*
Δεν είναι δικό μου, αλλά κάπου το πέτυχα κ μ'άρεσε:
"People were created to be loved
Things were created to be used
The reason why the world is in a mess is because
things r being loved
and people r being used".
Σκέφτομαι μια φράση της Κικής Δημουλά σε ένα άρθρο της.. ότι "έρωτας είναι του ενός ο βασανισμός" και συμφωνώ απόλυτα (δυστυχώς).
Ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα μετά από ένα τρελό 2μηνο τρέξιμο που είμαι λίγο χαλαρός και ότι αύριο θα είμαι αραχτός.
Οτι σε μία εβδομάδα από σήμερα,θα ζω μακριά από τις καριόλες που μένουν στο σπίτι μου!
Καλό ψόφο εύχομαι.................
απο το να κουζουλαθεις καλυτερα να σου πω καταλαβαινω την οργη σου...
Οχι δεν καταλαβαίνεις πως είναι να ζεις με μια ψυχοπαθή κ με μία γριά που αντί να βοηθάει προκαλεί!
Ελπίζω από την μετακόμιση κ μετά να τις δω στα μάτια μου μόνο για πολύ σημαντικούς λόγους και για τίποτα αλλο!
Εύχομαι να μην χρειαστώ την βοήθεια ούτε της μιας ούτε και της άλλης.....θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να το επιτυχω αυτό!
πως δε ξερω εχω τη γιαγια μου ολο λεω σε ολους οτι αυτη δεν αντεχετε κ δε το καταλαβαινει κανενας.. εγω οσο την ηξερα ετσι ηταν απλα στη μανα μου το επαιζε καλη κ ολοι οι αλλοι ηταν οι μπασταρδοι.. κ η μανα μου τρεμει μη παθει τιποτα ο θειος μου κ μετα τη φορτωθει πρικα...
οχι μενει με το θειο μου αλλα ερχετε τα σαβατοκυριακα εδω για να τρελανει κοσμο αφου μας τη πασαρει 2 μερες