Και ο ψυχογενής τρόμος επιφέρει τρέμουλο αλλά του πούστη ένας ψυχίατρος πιστεύω θα το ανακαλύψει και θα δώσει αντικαταθλιπτικά...
Printable View
Και ο ψυχογενής τρόμος επιφέρει τρέμουλο αλλά του πούστη ένας ψυχίατρος πιστεύω θα το ανακαλύψει και θα δώσει αντικαταθλιπτικά...
Ε είναι η άλλη κατηγορία αυτών που έρχονται από το εξωτερικό... Έχω το background να σου πω πως αν ήμουν υπουργός θα ζητούσα τη θανατική ποινή σε όσους εμπορεύονται αναβολικά, για τα ναρκωτικά όχι τόσο, αλλά τα αναβολικά θα έλεγα θάνατος ή θα τους έκλεινα σε απομόνωση που θα απέκλειε την οποιαδήποτε αυτοκτονία και θα τον είχα εφόρου ζωής, να φρικάρει εντελώς και τελείως!
Καλά, κ εγώ την περίοδο του πρωταθλητισμού είχα δει τα πάντα..... ήμασταν στην τελευταία κατηγορία στην οποία δε γινόντουσαν έλεγχοι κ ο καθένας έπαιρνε ό,τι του ερχότανε. Από το πανάρχαιο της σύριγγας με το αίμα στο ψυγείο πριν τον αγώνα μέχρι ό,τι προμηθευόντουσαν από εξωτερικό (ΗΠΑ κυρίως).
Αλλά κ στα γυμναστήρια τώρα που πάω, η κατάσταση δεν αλλάζει κ πολύ. Οι περισσότεροι τα παραγγέλνουν μέσω Inernet ή κάποιος που έχει 1 καλή άκρη παραγγέλνει για όλους. Κ εν τω μεταξύ (εδώ είναι που γελάω.....) η ατάκα που παίζει είναι standard 1 : "Μα είναι καθαρή πρωτεϊνη"!
πρωταθλητισμό σε τι;
Oxi , δεν μαρεσει το ουισκι . Το ασπρο κρασι επινα , και που και που κανα τσιπουρο .
Συμφωνω για τους εμπορους αναβολικων , αλλα η ζητηση ειναι πολυ μεγαλη , το δελεαρ ειναι μεγαλο . Οτι ποινη και να επιβαλλεις , δεν σταματανε αυτα τα εμπορια , αλλιως θαχαν σταματησει και τα ναρκωτικα , και ομως , ειναι η 2η βιομηχανια παγκοσμιως σε τζιρο , μετα το πετρελαιο .
Γιατί τα μεταβολικά μονοπάτια είναι άπειρα στον οργανισμό και μέχρι να μπορέσουν να πάρουν τα εργαστήρια ελέγχου στα χέρια τους την ουσία για να την αναλύσουν και να της κάνουν αποτύπωμα στον φασματογράφο ο χημικός θα έχει προχωρήσει στο επόμενο ανεξιχνίαστο μονοπάτι και έτσι οι χημικοί παίζουν μεταξύ τους το παιχνίδι του κλέφτη και του αστυνόμου. Catch me if you can. Τώρα με το βιολογικό διαβατήριο είναι θέμα χρόνου να αποκλειστούν όλοι οι τρόποι γιατί μου είναι αρκετό να γνωρίζω ότι οι τιμές που παρουσιάζονται δεν είναι φυσιολογικές, οπότε ο αθλητής θα φάει τον αποκλεισμό και τα εργαστήρια αργά ή γρήγορα (φυλάνε τον ορό του αίματος των αθλητών για 5 χρόνια) θα την ανακαλύψει.
Υπάρχουν όμως στον αθλητισμό και κάποιες αδικίες για παράδειγμα μια αθλήτρια παρουσιάζει πολύ υψήλο επίπεδο τεστοστερόνης που σημαίνει πως μόνο αν τραυματιστεί κατά τη διεξαγωγή του αθλήματος θα χάσει ή αν θα έχει έντονη καθυστέρηση στην εκκίνηση. Και για αυτό το λόγο την απέκλεισε η ομοσπονδία του στίβου, αλλά πήγε στο CAS και εκεί θα δικαιωθεί...
Κολύμβηση. Έκανα κ 1 πέρασμα από στίβο (μέσες ταχύτητες), αλλά για λίγο. Μετά πλάκωσε το διάβασμα το πανελληνίων κ σαν φοιτήτρια κολύμπι συνέχισα εννοείται αλλά για την πάρτη μου, επειδή αυτό το άθλημα ήταν η ζωή μου. Αλλά όχι πλέον να κυνηγάω επιδόσεις, στο κάτω- κάτω ο πρωταθλητισμός θέλει αφοσίωση κ τα ξενύχτια κ τα ποτά κλπ κλπ δεν του πάνε καθόλου.
Βασικά εγώ μόνο την αιθυλική αλκοόλη ξέρω, τί είναι η μεθυλική; Δεν θα δοκιμάσω κάτι επικίνδυνο, μη φοβάσαι και δεν μου πεις απλά είμαι γενικά περίεργη κι όταν κάτι μου κεντρίσει την περιέργεια θέλω να μαθαίνω σχετικά...
Εγώ κρασί ή μπύρα έπινα κυρίως άντε και καμιά βότκα με λεμόνι στο τσακίρ κέφι...α και το bacardi breezer καρπούζι που μου άρεσε πολύ και σαν γεύση...και σαμπάνια με γεύση βατόμουρο, την πουλούσαν σε μικρά μπουκαλάκια γύρω στο ενάμισι ευρώ...
Τώρα θυμήθηκα μια φορά που η μάνα μου καθάρισε το δωμάτιο και βρήκε ένα μπουκάλι κρασί πίσω από το dvd...ευτυχώς έλειπα στη δουλειά τότε και μέχρι να γυρίσω της είχε περάσει η κρίση και δεν έγινε φασαρία...
Πάντως για μένα εκείνο το τρέμουλο ήταν το πρώτο καμπανάκι κινδύνου, ότι κάτι δηλαδή δεν πήγαινε καλά κι έτσι σιγά σιγά κατάλαβα ότι έπρεπε να σταματήσω να πίνω και ζήτησα βοήθεια και για τον ψυχικό πόνο...γιατί τότε ούτε σωστή θεραπεία ακολουθούσα...
Nα πάμε και μία τουαλέτα....
CH3OH μεθυλική αλκοόλη
CH3CH2OH αιθυλική αλκοόλη
Περιμένω την επόμενη ερώτηση για να δω θα τη κάνεις ή οχι...
Γιατί εσείς δεν πήγατε σχολείο; Δεν σας μάθανε οργανική χημεία; Τα ξεχάσατε τόσο γρήγορα; Εγώ τα θυμάμαι ακόμα!