Eιπα να ζυγιστω και εγω.
90.7! Αν δεν μου τα χαλασει το βραδυ της παραμονης με τα φαγητα και τα τραπεζοματα, με βλεπω Νεο Ετος η ζυγαρια να δειχνει μπροστα 8. Αμην Παναγιτσα μου!
Printable View
Eιπα να ζυγιστω και εγω.
90.7! Αν δεν μου τα χαλασει το βραδυ της παραμονης με τα φαγητα και τα τραπεζοματα, με βλεπω Νεο Ετος η ζυγαρια να δειχνει μπροστα 8. Αμην Παναγιτσα μου!
κ το ψυγειο...
ολα καλα θα μας πανεεεεεεεεεεεεεε ολα καλααααα ολα καλα παμε μπλου!
Είδατε τελικά!
Κρύβουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας!
Μπράβο κορίτσια!!!
ατιμη περιοδο!!61.2 σταθερα..αντε να φαμε λιγο(λιγο ξαναλεω...) αυριο μεθαυριο ,να ξεκουραστει ο οργανισμος και μετα δυναμικαααα!τα λεμε του χρονου παλι!!
Παροτι Πεμπτη, ενω ζυγιζομαι καθε παρασκευη, ας πω το σημερινο μου βαρος γιατι αυριο σιγουρα θα εχω παλι τρελη κατακρατηση με οσα ΘΑ φαω κ πιω, αν δε βαλω κιλα καλα θαναι :D
Λοιπον σημερα πρωι: 89.4
Θα ξαναζυγιστω αυριο κ θα επανελθω...
Ava πως πας? με το καλο ο νεος χρονος κ ευχομαι σαυτο το τοπικ ολο καθοδικη πορεια να εχουν τα κιλα μας!!!
Ο καινούριος χρόνος με βρήκε με -3.Έλα να φεύγουν λέμε και μέχρι το καλοκαίρι να σαρώσουμε τις παραλίες :D
Λοιπον, ζυγιστηκα και ευτυχως δεν πηρα ουτε γραμμαριο.
90.2.
Καλές κατηφοριές σε όλες κορίτσια!
Με τον καινούργιο χρόνο, να φύγουν και τα περιττά μας!
Να είστε όλες καλά κι ευτυχισμένες
όπως ποθεί η καθεμία, και οι ελεύθερες σύντομα να δεσμευτούν!
Μπράβο Ειρήνη , ελα και να πέφτουμε!
μετα τα χθεσινοβραδυνα δε τολμαω να ανεβω στη ζυγαρια!!!! αλλα φετος θα τα καταφερουμε σιγουρα
εγω ανεβηκα παροτι γνωριζα εκ των προτερρων :D 1.5 κιλο πανω κατακρατηση κ λογω βραδυνου γευματος...απο σημερα αρχιζω παλι την βραδυνη νηστεια, στις 8 ραψιμο!
το βραδυ εχουμε κλεισει τραπεζι οποτε θα τη βγαλω με σοδα με λεμονι! δεν εχω κ διαθεση να πιω τιποτα μετα τα χθεσινα χαχαχα
ο καλος ο χρονος μου εκανε δωρα - 1 κιλο!!!
59,00 ακριβως!!!!!!! μακαρι να συνεχιστει ετσι και ο υπολοιπος !!!!
μπραβο βρε! ειδες? ξεκολλησε η ζυγαρια! οποτε μη κανεις υπερβολες με τη νηστεια...
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Δυστυχώς οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά δεν μας βοηθαν να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας και τα κιλά μας, εξαιτίας τη επεξεργασίας που δέχονται, του τρόπου που παράγονται κτλ.
(.......sorry alla den eixa dei tous orous to forum kai afairesa ti sinexeia)
Σας εύχομαι καλή χρονιά και πάλι.....:):)
εγω παλι νομιζω οτι δε μας αφηνουν να διατηρησουμε τη σιλουετα μας ανθρωποι σαν εσενα που πλασαρουν προιοντα τα οποια δεν ανταποκρινεται στις αληθινες συνθηκες ζωης.Quote:
Originally posted by pkiromitis
Δυστυχώς οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά δεν μας βοηθαν να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας και τα κιλά μας, εξαιτίας τη επεξεργασίας που δέχονται, του τρόπου που παράγονται κτλ.
Οι τροφες που καταναλωνουμε καθημερινα ειναι αυτες που πρεπει να μας κανουν να αδυνατισουμε αν τις καταναλωσουμε σωστα κ με μετρο, το να προτεινεις τροπο διατροφης με τροφες που πρεπει ο αλλος να χρυσοπληρωσει μονο σαν απατη ακουγεται. Γιατι μολις κοπει το χρημα παλι πισω τα κιλα. Καλη χρονια κ σε σενα, κ οχι δεν ειμαστε τοσο απελπισμενες για να δουμε καν το σαιτ σου. Δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις αρχες νεας χρονιας? οικονομικη κριση ε...ας βρουμε τιποτα πελατες μετα το ρεβεγιον! τστσ
No problem badgirl η άποψη σου είναι σεβαστή...
Καλή χρονιά να έχεις και καλό θα ήταν να είσαι λιγότερο επιθετική, ο καθένας μπορεί να έχει την αποψη του και να κρίνει μόνος του....
Δεν έχω ανάγκη να "πλασάρω" κάτι γιατί η κύρια απασχόληση μου ως πολιτικός μηχανικός, και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε και να λογομαχούμε τι είναι απάτη και τι όχι, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε.
Το οτι ασχολόυμαι επαγγελματικά με την "απάτη" όπως την λές, είναι γιατί χρησιμοποιώ τα προιόντα εγώ και συγγενικά μου πρόσωπα και είναι αποτελεσματικά κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Απλώς προσπέρασε αυτό που έγραψα και σε ενόχλησε τόσο και μην ασχολείσαι περαιτέρω....