10' ποδηλατο
20' διαδρομο
βαρη
κοιλιακους
leg raises
Printable View
10' ποδηλατο
20' διαδρομο
βαρη
κοιλιακους
leg raises
σημερα
50 λεπτα διαδρομο
βαρακια χερια
κοιλιακους πολλους
ραχιαιους
40' διαδρομο
20' βαρη
Διπλα μου ηταν μια ανορεξικη κοπελα οχι πανω απο 40 κιλα με 1.70 υψος και πρεπει να εκανε πανω απο μια ωρα ποδηλατο..στεναχωρεθηκα παρα πολυ δεν καταλαβαινει τι κανει:sniff:
Allo!!!Σήμερα....30' διάδρομο - 50' ποδήλατο - 5' ελλειπτικό...
Quote:
Originally posted by click
επιτελους ξαναπηγα......
20 ποδηλατο
15 διαδρομο
περιπου 1 ωρα βαρη
Yieeeeehaaaa! :thumbup::thumbup::thumbup:
ένα ελλειπτικό για το σπίτι ξέρει κανείς που κυμαίνεται το κόστος..και κυρίως αν κάνει την δουλεία που κάνουν του γυμναστηρίου χωρίς απαραίτητα να είναι στα ίδια κυβικά...δλδ αν οι μηχανικές και άλλες διαφορές έχουν να κάνουν και με την άσκηση που κάνουν στο σώμα και όχι μόνο με τις αντοχές και τα άλλα χαρακτηριστικά του μηχανήματος...
ευχαριστω ελενακι αν και το χω δει καπως στραβα οτι πρεπει να χασω κι αλλο αλλα τελοσπαντων :P
φλερταρω με την ιδεα να παω να παρακολουθησω πιλατες σημερα.........
ποιος θα νικησει αραγε? καφες, τσιγαρο, ιντερνετ vs pilates
(η ρημαδοπεριοδος που καταφθανει φταιει. λεμε τωρα)
Υoga με τα χιλια ζορια...
Aχ κι εγω με βλεπω στον καθρεφτη με τα εσωρουχα και λεω,πρεπει να χασω κι αλλο..
Τί τραβαμεεε...
σημερα
30 λεπτα ποδηλατο
20 λεπτα διαδρομο
10 λεπτα στεππερ
κοιλιακους
ραχιαιους
βαρη σωμα
βαρακια χερια
Δε το έκανα για γυμναστική αλλά επειδή έπρεπε για ένα στοίχημα... οπότε ξεκίνησα το πρωί από Χαλάνδρι και πριν κανά δίωρο έφτασα Παλαιό Φάληρο με τα πόδια, γύρω στις 4 με 5 ώρες πήρε... γύρω στα 16 χιλιόμετρα σύμφωνα με Google Maps, δε κουράστηκα αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου πονάει ο ω-λος μου από περπάτημα :lol:
Φοβερο!! Μονο αν μου εδιναν το βαρος μου σε χιλιαδες ευρω μπορει να το εκανα!! :D Τσεκαρε αυριο την ζυγαρια σου, εχω την αισθηση οτι θα στο ανταποδωσει :)Quote:
Originally posted by filipparas
Δε το έκανα για γυμναστική αλλά επειδή έπρεπε για ένα στοίχημα... οπότε ξεκίνησα το πρωί από Χαλάνδρι και πριν κανά δίωρο έφτασα Παλαιό Φάληρο με τα πόδια, γύρω στις 4 με 5 ώρες πήρε... γύρω στα 16 χιλιόμετρα σύμφωνα με Google Maps, δε κουράστηκα αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου πονάει ο ω-λος μου από περπάτημα :lol:
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
βαρη
leg raises
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
4-5 ωρες ειναι αυτη η αποσταση??????
και επιβιωσες κιολας?!
τι να πω...
ελπιζω να ηταν γερο το επαθλο
σημερα μισή ωρίτσα γυμναστική..κατι ειναι κ αυτο απ το τπτ.
Εγω το εκανα για λιγωτερα!Τι κερδισες;Πρεπει να μας πεις!!!!!!!:smug:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Φοβερο!! Μονο αν μου εδιναν το βαρος μου σε χιλιαδες ευρω μπορει να το εκανα!! :D Τσεκαρε αυριο την ζυγαρια σου, εχω την αισθηση οτι θα στο ανταποδωσει :)Quote: