και σημερα σταθερη στα κιλα μου!!!!! ειμαι ικανοποιημενη και με αυτο, γιατι την περασμενη βδομαδα το παρακανα... ολο ποτακια... γλυκακια.... ξεχναγα γευματα... ολα μαζι!!!!!!!!
Printable View
και σημερα σταθερη στα κιλα μου!!!!! ειμαι ικανοποιημενη και με αυτο, γιατι την περασμενη βδομαδα το παρακανα... ολο ποτακια... γλυκακια.... ξεχναγα γευματα... ολα μαζι!!!!!!!!
καλα κ εγω μολις ζυγίστηκα γιατι το πρωι δεν προλαβα.με δείχνει 60.400 αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι επειδη εχω φαει.παντως μερικες φορες σκεφτομαι οτι εχω ηδη χασει 10 κιλα κ νοιώθω πολύ ομορφα κ άλλες φορες βλέπω εξω τον καιρο κ απογοητεύομαι που δεν προλαβαινω αλλα πιστευω οτι τελικά ειμαι πολύ κοντά στον στόχο!εχω κάνει πάνω απ το μισό δρόμο..
ετσι πρεπει να σκεφτεσαι σεμακο μ...
μ αρεσει που αλλαξα nick κ λυσσαξατε ολες με το σεμιε!!χιχιχιχχιχι
σ ευχαριστω!προσπαθω αλλα ειμαι απ τη φυση μου ανυπομονη και γκρινιάρα!!Quote:
Originally posted by penelope1985
ετσι πρεπει να σκεφτεσαι σεμακο μ...
++++++ κι εγώωωωωωωωωωQuote:
Originally posted by Constance
Ή αλλιως σιγαααα μην ειχα χασει εγω 8 κιλα σε δυο μηνες αν δεν υπηρχε το φορουμ.χιχιχι.:DQuote:
Originally posted by granita
κοριτσια οσο πιο πολύ διαβαζω αυτα που λεμε εδω τοσο πιο δυνατη νοιωθω να συνεχισω ως το τελος..
Kαλα παιδια δεν υπαρχει μερικες φορες το σωμα... Μετα απο ολα τα χτεσινα -600 σημερα! Οτι να'ναι λεμε...
57.4
Kαλημέρα!
-100! :)
xaxa χα το δικό σου δεν υπάρχει!!Quote:
Originally posted by penelope1985
Kαλα παιδια δεν υπαρχει μερικες φορες το σωμα... Μετα απο ολα τα χτεσινα -600 σημερα! Οτι να'ναι λεμε...
57.4
το δικό μου ας πούμε υπάρχει και είναι εδώ ενωμένο δυνατό!
τι λέω θεε μου πρωί πρωί, 69 κιλάκια όπως πάντα τις τελευταίες τρείς εβδομάδες!!! :D
μπράβο ρε Πηνελόπη ! είπα να μη ζυγιστώ μερικές μέρες αλλά σημερα δεν άντεξα, ασε να δούμε που στο καλό θα το πάει....
Υπομονη Μπεττυ!
οντως πηνελοπη!
σημερα ειμαι ιδια με χθες κ εφαγα σαν μη πω κ νηστεια δεν εκανα,
κ μαλιστα σημερα ζυγιστηκα φαγωμενη γιατι δεν το ειχα σκοπο...
αρα εχω χασει κ αποπανω!
Καλημέρα :)
Στα ίδια σήμερα, 103,7.
86,7 παρολο που βγηκα χτες για φαγητο!!!
κλασικα στα ιδια....
βαρετο!!!!!!!!! :)
Καλημερα! Σημερα παλι 80 ακριβως και η περιοδος... αφαντη. Περιμενω να περασει αυτη η εβδομαδα...