Κοριτσια καλησπερα , σημερα δεν εχω καθολου ορεξη ουτε να κανω τριαδες ουτε τριωρα ............. εχω μια επιθυμια να φαω γλυκο παστα σαν τρελλη ............... δεν ξερω τι να κανω .......... ουφ........
Printable View
Κοριτσια καλησπερα , σημερα δεν εχω καθολου ορεξη ουτε να κανω τριαδες ουτε τριωρα ............. εχω μια επιθυμια να φαω γλυκο παστα σαν τρελλη ............... δεν ξερω τι να κανω .......... ουφ........
άλμα σε βλέπω!put glyko down :P σκέψου πόσο καλά τα πας τον τελευταίο καιρό!που μπαίνεις ξανά στα ρουχαλάκια σου!έχεις φάει για μεσημέρι?μήπως αν φας ένα φρουτάκι σου περάσει?εγώ όταν τρώω μπανάνα ξεχνάω ότι θα ήθελα γλυκό
εγω οταν δεν πιανει και το φρουτο με το γλυκο, τρωω ενα κουταλακι μελι, η ενα κουταλακι γλυκο του κουταλιου...
aggeloydaki εφαγα αλλα βαρεθηκα να φτιαξω σαλατα ...........Μια βαριεμαρα αλλο πραγμα . Εχεις δικιο aggeloydaki μου να σκεφτεις οτι φορεσα ενα παντελονι και το εβγαλα γιατι με ενοχλουσε επειδη επεφτε αλλα ................. δεν θα φαω γλυκο , αλλα δεν παυει να το θελω ...........Μερα ειναι θα περασει .........
αλμα μου μπορεί να είναι η μέρα,και εγώ έφαγα το φαγητό μου και φούσκωσα κιόλας αλλά στο μυαλό μου έχω πως θα ήθελα να φάω ένα γλυκάκι;) το οποίο και να το είχα δεν θα μπορούσα να το φάω :lol:
Κορίτσια μάλλον η μέρα το ΄χει σήμερα γιατί κι εγώ γλυκά σκέφτομαι κι εγώ εδώ κάνα δίωρο . Λέω πως θα τα καταφέρω να μην υποκύψω . Σε μένα καμμιά φορά αυτό που πιάνει είναι να σκέφτομαι όσο το δυνατόν περισσότερα γλυκά σιροπιαστά , με σοκολάτες κτλ. και στο τέλος αειδιάζω με τόση ζάχαρη στο μυαλό μου και δεν θέλω κανένα .
Κορίτσια σε μένα λειτουργεί το να απασχολω το μυαλό μου με κάτι άλλο, πχ μια ταινία, ένα βιβλίο, ένα παιχνίδι, κάτι τέλος πάντων!!
Αγγελάκι τριχόπτωση είχα σε φυσιολογικά πλαίσια, οτι έχουν όλοι...αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, ότι έπαθα εγώ δε σημαίνει πως θα έπρεπε να το πάθουν κ οι υπόλοιποι, έτσι δεν είναι?
σημερα εφαγα ενα μικρό μήλο αλλα θέλω κατι και δεν θέλω.Θα μπορουσα
ναρχίσω να τρωω απόλα μεσα στο σπιτι και να μη σταματαω αλλα δεν θέλω.
Και νυστάζω πολύ.:yawn:
Κοριτσάκι μου νυσταζεις γιατί πολύ απλά έχεις φάει μόνο ένα μικρό μήλο!!! Είναι κοινή λογική! Γιατί έχεις φάει μόνο αυτό?Quote:
Originally posted by anne2
σημερα εφαγα ενα μικρό μήλο αλλα θέλω κατι και δεν θέλω.Θα μπορουσα
ναρχίσω να τρωω απόλα μεσα στο σπιτι και να μη σταματαω αλλα δεν θέλω.
Και νυστάζω πολύ.:yawn:
Γιατι αν αρχισω να τρωώ φοβαμαι δεν θα σταματάω.
Alma μου, αν θελεις τόσο να φας γλυκό φαε εστω λίγο ετσι να σου περασει η επιθυμία για γλυκό, ο οργανισμός χρειαζεται τα πάντα, θα βαλεις κιλά αν φας ενα γλυκό? δεε νομίζω.. συγνωμη για την παρεμβασηQuote:
Originally posted by Alma libre
aggeloydaki εφαγα αλλα βαρεθηκα να φτιαξω σαλατα ...........Μια βαριεμαρα αλλο πραγμα . Εχεις δικιο aggeloydaki μου να σκεφτεις οτι φορεσα ενα παντελονι και το εβγαλα γιατι με ενοχλουσε επειδη επεφτε αλλα ................. δεν θα φαω γλυκο , αλλα δεν παυει να το θελω ...........Μερα ειναι θα περασει .........
Μακαρι Αννουλα να αρχισεις να τρως και να μην σταματας!! εχεις πολυ περιθωριο μπροστα σου μεχρι να ερθεις σε φυσιολογικα κιλα και να εχεις ενα ομορφο σωμα.. θα ζησεις πολυ απολαυστικες στιγμες!! αλλες θα σε ζηλευαν! αρχισε να τρως μικρη μου, χωρις τυψεις, θα σου ανεβει και η διαθεση παρα πολυ! δοκιμασε το και θα με θυμηθεις..
η αυτό που λες η που θα με παρουνε τα κλάματα και ξανα κι απ΄την αρχη.
Αννούλα , το σώμα μας είναι οπως ένα αυτοκίνητο . Το αυτοκίνητο για να κινηθεί χρειάζεται ενέργεια που την παίρνει απ΄ τη βενζίνη που του βάζουμε . Το σώμα μας για να λειτουργήσει χρειάζεται ενέργεια που την παίρνει απ΄το φαγητό . Οπως το αυτοκίνητο αν δεν του βάλουμε βενζίνη δεν παίρνει μπρος και κάποια στιγμή θα μείνει , με τον ίδιο τρόπο και το σώμα μας αν δεν του δώσουμε βενζίνη = φαγητό δεν μπορεί να δουλέψει . Μ΄ένα μήλο λοιπόν που έδωσες στο σώμα σου σήμερα , το σώμα σου αδυνατεί να λειτουργήσει . Για να διατηρήσει δυνάμεις και προκειμένου να μην εξαντληθεί εντελώς λοιπον ο οργανισμός σου σε ρ'ιχνει σε υπνηλία ( Κατά τη διάρκεια του ύπνου οι κάύσεις μας και οι ανάγκες μειώνονται ) ʼν θέλεις ναέχεις ενέργεια πρέπει να τη ΄δωσεις στο σώμα σου και του τη δίνεις με το φαγητό .
Quote:
Originally posted by aggeloydaki
στο μυαλό μου έχω πως θα ήθελα να φάω ένα γλυκάκι;) το οποίο και να το είχα δεν θα μπορούσα να το φάω :lol:
αχ aggeloydaki μου κ εγώ αυτό θέλω να ελέγχω το μυαλό μου γιατί τις περισσότερες φορές που πεινάω είναι πείνα του μυαλού!!!!!!!!!! :thumbdown::thumbdown: