Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου οπότε ότι και να πω περισσεύει. 80 κιλά? Λιγα δεν είναι?
Printable View
μια φορά το χρόνο για την αγωγή όλου του χρόνου;
η κρίση άγχους είναι διαφορετική ανα περίπτωση εκτιμώ, εμένα συνήθως με πιάνει ένα πάγωμα, πότε δεν μπορώ να ανασάνω, πότε ταχυπαλμία, και αποπροσωποποίηση ίσως.
Ε ουσιαστικά για να δει που βρίσκομαι πάω, αλλά νομίζω πως δεν με θυμάται, γιατί δεν πάω τακτικά.
Οπότε ίσως και να παίρνω αγωγή λάθος, δεν ξέρω.
Την αγωγή έχω βρει φαρμακείο που μου την δίνει χωρίς χαρτί, απλά τους είχα πάει στην αρχή.
Και εγώ έχω κρίση άγχους τότε και ταχυκαρδίες με πιάνουν και παγωμαρα και άλλα.
Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό. Το ξερω.
Εύχομαι περαστικό να είναι.
ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ Κ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΓΩ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΚΑΦΕ Κ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ
Πω πω φίλε, έμπλεξαν και τον 16χρονο αδερφό του 18χρονου ώστε να εμπλέξουν ΚΑΙ τους γονείς για εποπτεία ανηλίκου κι έτσι να του καταστρέψουν την οικογένεια. Μιλάμε για φοβερό δόλο!
Γουρουνάκια δεν θα σας λυπηθώ ποτέ.
https://www.youtube.com/watch?v=F6Y2pL8Rbrw παραπολυ δυνατο η βαση των παντων οσον ζουμε κι το πως γινομαστε μεγαλώνοντας .
Άσπεργερ πες το με δικά σου λόγια δεν μπορώ να βλέπω βίντεο λόγω κούρασης.
Και να σου πω κάτι, κι εγώ κι εσύ περάσαμε δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ούτε κακοποιητές γίναμε ούτε βιάστριες ούτε δολοφόνοι ούτε ούτε ούτε ούτε. Δεν λέω πως δεν παίζει ρόλο η οικογένεια μα ένα μεγάλο μερίδιο το έχει η ίδια η κοινωνία και ο ίδιος μας ο εαυτός. Πώς σκεφτόμαστε αν σκεφτόμαστε. Πως επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες. κ.ά.
Ενώ εμείς χαρλευ περάσαμε ζάχαρη εμάς τότε θα μπαίναν οι Τούρκοι κ κάποιους είχαν πει να μασ δώσουν ναρκωτικά οι γονείς μασ για να δουλεύουμε τότε δε μασ υπολόγιζαν καθόλου σαν ανθρώπους γινόταν το μαλιοβρασι πάλι κινδύνευε το κράτος κ μασ δώσανε ναρκωτικά για να δουλεύουμε μετά Στράτο τα ίδια τι περιμένεις να γίνουμε άνθρωποι
Εγώ δουλεύω από τα 13 κι είμαι 42 ο πατέρας μου με έλεγε σε πέρασα πρόγραμμα μαλακιεσ ένα κάρο τι περίμενες να γίνουμε
ολα παιζουν ρολο κι φυσικα σε τι κοσμο ζουμε κι ο κοσμος μας ειναι πια ΑΝΑΠΟΔΟς οπως λεει κι ενας πολυ σοφος αντρας που λεγετε βαθιωτης !!
Αφού δεν το λέει ο δε******ωτης πάλι καλά
Ξαναλέω το 90 είχε σωθεί μια εν άγνοια μου κ με βάλανε εν άγνοια μου να βγάλω θεραπείες πολεμοσ κλπ τώρα ξανάγινε το ίδιο για μένα δεν είναι κάτι τότε είχε -85 το κοντέρ τώρα πήγε-150 ο στρατηγοσ ο παλιός το αρνείται οι θεραπείες που είχαν ήταν από το 90 αυτή τη θεραπεία έχει η μαφία από το 90 τώρα βγήκε καινούρια
Μαλακές παρατραβηξε το αστείο και το 90 τα ίδια έγιναν πάνω κάτω