γλυφοκωλι με γευση σοκολατας!!! βρε δε με λυπαστε λιγο, και εχω πορνοκεφαλο παλι απ'τη ζεστη. :(
Printable View
χαχα ε τί να κάνουμε? αυτά έχει η σοκολατοθεραπεία.. μήπως θέλετε χαβιαροθεραπεία? λόγω κρίσης δεν ενδείκνυται!
χαχαχαχχαχαχαχα εχω διαθεση σημερα, αντε μπραβο χιουμορακι ολοι, το χουμε ριξει στο σορολο, τους εχουμε γιατρεψει και συμβουλεψει ολους, και το προσωπικο του ι σαικολοτζι κανει μπρεικ!! χαχαχα
Βασικα εχω χασει την ενεργεια μου λογο της ζεστης και αισθανομαι οτι χρειαζομαι ηλεκτρολυτες γιατι το νερο δε κανει κατι ...
Αισθάνομαι και πάλι σκατά από πολλές πλευρές της ζωης μου. Θυμάμαι πριν αρκετα χρονια που με έστειλαν σε εκκλησιες και υπποτίθεται χριστιανικούς χωρους, ήμουν όπως τον ασθενη που του προσφέρουν ακατάλληλο φαρμακο για την αρρωστια του. Τις συνεπειες του τοτε και των πιο πριν ακόμα τις βιώνω.
Μετα τη χθεσινη απόρριψη θα περάσω κι αυτο το καλοκαίρι μόνος. Απέτυχα στην καλή εντύπωση και στα λόγια.
Γιαννη μην απελπιζεσαι.Δρασε.
Βρες τι λαθη κανεις στην προσεγγιση σου και διορθωσε τα ή δοκιμασε νεο τροπο προσεγγισης.
Μαλλον εισαι θυμα του γνωστου "Kαλο παιδι αλλα.....".
Μη σε πιανει ο αρνητισμος σου δεν κερδιζεις τιποτα....
Το ξερεις οτι υπαρχουν πολλα ατομα στην θεση σου,δεν εισαι ο μονος με αυτο το προβλημα και ξερεις καλα πως περα απο την ατυχια και το λαθος timing ενα μεριδιο ευθυνης το εχεις ισως και εσυ. Βρες λοιπον που εχεις ευθυνες και κανε κατι....
Α και μακρια απο χριστιανικους χωρους εκκλησιες κλπ.
Αυτο το "περι καλού παιδιου αλλα..." το εχω ακούσει πολλές φορες, και ξέρω, το έβγαλες αβίαστα από τα μηνυματα μου που καθημερινά διαβάζεις στο φορουμ. Άσε που υπάρχουν και πολλές μαλακισμένες και άρρωστες. Τι να διορθώσω?? τοσα χρόνια παλεύω να διορθωσω πολλά και τι πέτυχα?? αυτο το συμπέρασμα που έβγαλες ειναι αυτο πέτυχα, δλδ αυτο που φτυνω αίμα να αλλάξω. Και μη μου πεις εαυτος σου ειναι να τον αγαπήσεις και τετοια γιατι με πιανουν τα νευρα.
Το"λαθος timing ενα μεριδιο ευθυνης" που γραφεις στο χθεσινο μπορει να χεις δικαιο, δεν ημουν και στην πιο καλή φαση όταν επικοινωνουσα μαζι της κι αυτο καταλαβα ότι επεδρασε έστω καπως. Το μονο που κανω ειναι να κοροιδευω εδω και μερικα χρονια τον εαυτο μου ότι θα ρθει κατι καλο. Το ότι υπάρχουν πολλά άτομα στη θέση μου τι παει να πει?.. όπως λεμε ειναι γλυκος ο θανατος για τους πολλούς. Άσε που στα κλαμπ, μπαρακια όλο τετοιοι κυκλοφορουν και διερωτωμε γιατι.
Ο αρνητισμος βγαίνει μεσα από τα αποτελέσματα της ζωης και αισιοδοξοι ειμαστε κυρίως αμα ζουμε στη φαντασια μας. Ασε που γενικα δεν ειμαι σε πολυ καλή διαθεση τον τελευταιο καιρό.
Ειναι και οι σχεσεις δυσκολες απο μονες τους. Δεν ειναι ευκολο να βρεις καποιον και να μπορεσεις να κανεις σχεση.
Το ευκαιριακο σεξ ειναι ευκολο και για τα δυο φυλα , αλλα αν ψαχνεις κατι παραπανω δυσκολευεσαι πολυ.
Ο Γιαννης απο οτι καταλαβαινω ψαχνει κατι παραπανω και για αυτο δυσκολευεται. Αυτο δεν ειναι κατακριτεο σε καμμια περιπτωση , αλλα σιγουρα σε κανει να απογοητευεσαι ευκολα.
Εγω ποτε μου δεν ηθελα σχεσεις, λογω των προβληματων μου, και παντα αφηνα τα πραγματα χαλαρα, για αυτο και δεν απογοητευομουν.Και τελικα βρηκα και αυτο που ηθελα χωρις καν να το εχω συνειδητοποιησει.
Γιαννη ισως να βοηθουσε το να εισαι ανοιχτος σε γνωριμιες χωρις να εχεις καποια προσδοκια. Ετσι θα εχεις λιγοτερο αγχος και ισως πιο πολλες επιτυχιες.
Δηλαδη αν καθε φορα που γνωριεις μια κοπελα θελεις οπωσδηποτε σχεση μπορει αθελα σου να ασκεις πιεση ή να αποθαρρυνεις την αλλη απο το να σε πλησιασει.
Ισως και να λεω βλακειες... Δεν εχω ιδεα απο μερικα πραγματα.
Γιαννη,την εικονα του καλου παιδιου...πιστεψε με δεν ειναι δυσκολο να την αλλαξεις.....θελει προσπαθεια μονο και καθημερινο ελεγχο στην συμπεριφορα σου προς τους αλλους...βημα,βημα...μεχρι να το συνηθισεις και μετα να γινεται αυτοματα.... για χρονια ημουν το <<καλο παιδι>>...οτι και να μου ελεγαν χαμογελουσα...το οχι δεν το ηξερα...μεσα στην γλυκα με ολους....
μια μερα ακουσα την φωνη μου απο ενα μαγνητοφωνο..και μου ρθε να ξερασω...τοσο γλυκια..σχεδον παιδικη...σαν να φωναζα στους αλλους πατηστε με...
δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις τι σου λεω....αυτη η εξω εικονα ηταν ασσυμετρη με την μεσα.... οχι γιατι δεν ημουν καλο παιδι...γιατι και συ εισαι....
τα καλα παιδια Γιαννη ειναι και θα ειναι καλα παιδια... η γη να γυρισει αναποδα....αλλα δεν χρειαζεται αυτο να γνωστοποιειτε σε ολους..... μονο σε οσους μπορουν να το εκτιμησουν....
ξεκινωντας να αλλαζεις ,στην αρχη θα ειναι δυσκολο ,θα πρεπει να πεις αρκετα οχι,να γυρισεις το κεφαλι σου σε αρκετα πραγματα....να κανεις πολλα μουτρα να στραβωσουν... αλλα ετσι πρεπει... ας γυρισει και καποιος σε αυτη την ζωη να πει....μα τι κωλοπαιδο!! δεν χαλασε ο κοσμος.....
οταν το πετυχεις θα δεις ποσο απελευθερωτικο ειναι... σαν να εχεις πεταξει ενα βαρυ ρουχο απο πανω σου......
Ευχαριστώ παιδια έχετε δίκαιο.
Χριστινα όντως μπορει να πλησιαζω τα λάθος άτομα ή να μην τολμω να πλησιάσω τα σωστα (φοβος, αποτυχιας χαμηλη αυτοεκτιμηση).
betelguese πολύ σωστα τα λες και γενικα εισαι από τα μελη που λενε σωστα πράγματα. όντως πρεπει να μαι ανοιχτος σε γνωριμίες αλλά χωρις καμια προσδοκία και ετσι ίσως οι πιθανότητες ειναι περισσότερες να προκυψει κατι.
nflu, κατι συνεβηκε και σε μενα παλια να ακουσω τη φωνη μου σε μαγνητοφωνω. Συμφωνω ότι τα όχι στην περίπτωση μας απελευθερώνουν και τελικα βελτιωνουν αυτο που θελουμε να αλλάξουμε, βημα βημα με προσπάθεια.
axl100, ίσως αν ήταν αντρας να μην τον εκανα παρεα, όμως ειναι γυναικα και παντα ο αντρας στη γυναικα βλεπει και το εξωτερικο αν θα του προσφερει χημεια, η καλή επικοινωνια απο μονο δεν αρκει.
Και πάλι διαπιστωνω ότι τον τροπο για πράξη τον ξερω έστω με πολλή πιεση, αλλά και πάλι μόνο να τα λέμε...
Καλό σας απόγευμα!!!