Σε ευχαριστώ Φίλιππε!!! Να 'σαι καλά! Κι εσυ ό,τι επιθυμείς εύχομαι!
Printable View
Σε ευχαριστώ Φίλιππε!!! Να 'σαι καλά! Κι εσυ ό,τι επιθυμείς εύχομαι!
Καλημέρα!!!! Μπορεί να μην πήγε καλά η βδομάδα λόγω καρναβαλιών και Καθαράς Δευτέρας αλλά τουλάχιστον δεν έβαλα και υπάρχει διαφορά 400 γραμ.! Από σήμερα πιο προσεχτικά λαμβάνοντας υπόψην και κάποια παλιά μου διαιτολόγια!
105 αρχικά στις 20/2
104,6 σήμερα
Με μια μέρα καθυστέρηση απο το εβδομαδιαιο γιατι δεν εμεινα σπιτι μου χθες, 99,500 :D Ολεεεεεεεεε!! Το είδαμε και το εννιάρη και δεν με πιάνει κανείς τώρα ^_^ γράφτηκα και γυμναστηριο σημερα!!!!!
ουαουυυ, scarllet μπράβο!!!
Αχ σε ευχαριστώ πολύ ^_^ Ήταν όντως big news για μένα :D Είχα χρόνια να δω διψήφιο!! :D Πάνω απο 2 σίγουρα!! :D :D :D
βρε τι μας λεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς θα σε κυνηγαω εγω δε γλιτωνεις απο μενα χαχαχα ΜΠΡΑΒΟ σκαρλετακι μου :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:: starhit: ΘΕΑ αγαπη μου ΘΕΑQuote:
Originally posted by Scarllet_D
Με μια μέρα καθυστέρηση απο το εβδομαδιαιο γιατι δεν εμεινα σπιτι μου χθες, 99,500 :D Ολεεεεεεεεε!! Το είδαμε και το εννιάρη και δεν με πιάνει κανείς τώρα ^_^ γράφτηκα και γυμναστηριο σημερα!!!!!
Καλημερα τι κανεις? Δε πειραζει, κι γω τοσο καιρο τιποτα δεν εκανα. Σημασια εχει να αρχιζουμε παλι. Γραφεις τι τρως καπου να παιρνω ιδεες απο τα διαιτολογια? Σε ευχαριστωωωωω καλημερα παμε δυνατα!!! Αρχιζω κι γω αν και δε ζυγιστηκα σημεραQuote:
Originally posted by archvoice
Καλημέρα!!!! Μπορεί να μην πήγε καλά η βδομάδα λόγω καρναβαλιών και Καθαράς Δευτέρας αλλά τουλάχιστον δεν έβαλα και υπάρχει διαφορά 400 γραμ.! Από σήμερα πιο προσεχτικά λαμβάνοντας υπόψην και κάποια παλιά μου διαιτολόγια!
105 αρχικά στις 20/2
104,6 σήμερα
Σουιτάκι σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ :D
ε ημουν μεγαλοκαρδη και σε περιμενα καταλαβες? χαχαχα να σου πω εμενα μη με περιμενεις ομως γιατι θα σε προσπερασω χιχιχιχι λοιπον περα απο την πλακα, νιωθω ετοιμη. Νομιζω οτι εχω φαει οτι βλακεια υπαρχει οποτε δεν εχω λογο να μη κανω διαιτα χαχα
χαχαχαχα έτσι, πάμε να τα κατεβουμε μαζι τα υπόλοιπα :D
ΜΠΡΑΒΟ Σκάρλετ ! Αντε και στα δικά μας επιτέλους !!! :dork:
Και στα δικά σας εννοειται!!! Κοντοζυγώνει εξάλλου :D
πρώτα απ' όλα.... ΜΠΡΑΒΟ Scarllet για τη δύναμη και νομίζω πως πρέπει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!!!!! έτσι για το διψήφιο!!!!!! συνέχισε τώρα με περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία!!!!!
δεύτερον, Sweet Oct. δεν κάνω κάτι με πρόγραμμα γιατί είμαι από το πρωί μέχρι 8-9 το βράδυ σχολή λόγω διπλωματικής και δεν έχω την πολυτέλεια να μου μαγειρεύω. σε 2 μήνες που θα τελειώσω θα το κάνω σωστά!..... το πρωινό μου ειναι το πιο σημαντικό! ένα ποτήρι γεμάτο γάλα και μετά ανάλογα την όρεξη ( φρυγανιες με τυρακι ή αυγό βραστό χωρίς κροκο ή κουλούρι και φρούτο) μετά το μεσημέρι σαλάτα από το κυλικείο της σχολής ή τάπερ με φαγητό από το σπίτι και το βράδυ μέχρι τώρα έτρωγα φαγητό αλλά από αύριο μόνο σαλάτες ή φρούτα και γάλα! :) αυτό που κάνω όμως καθημερινά είναι ένα ποτηράκι ζεστό νερό με μισό στιμμένο λεμόνι! επίσης έχω κάνει τεστ δυσανεξίας παλιότερα και αποφεύγω τις τροφές αυτές που δε μπορώ να χωνέψω! θέλω και σεις να μου πείτε αν κάνω κάτι λάθος ή έστω τί θα μπορούσα να κάνω καλύτερο! :starhit:
Ευχαριστώωωω ^_^ Και ναι έκανα δώρο στον εαυτό μου, πήγα και πήρα κανα δυο ρουχαλάκια για να μην κυκλοφορώ με σακιά :D (ναι μου είναι κιόλας όλα μου τα ρούχα μεγάλα :D )
Όσο για σένα, όπως τα ακούω αυτα που τρως μου φαίνονται ΠΟΛΥ λίγα :/ Εχεις δοκιμάσει να υπολογίσεις θερμίδες κλπ;; Προσεχε μην ρίξεις τον μεταβολισμό σου!
Καλημερες και απο μένα!! Ουαου τι ωραια που ειστε εδω! Τυχαια το ανακάλυψα !
Πρώτη ημέρα για μένα σήμερα :) Κανένας άλλος καινούριος ;;
Scarllet! όταν λες λίγα εννοείς σε ποικιλία τροφών??? πήγα μια φορά να μετρήσω θερμίδες και μου έσπασαν τα νεύρα! χαχαχα δε το χω πολύ με το κόκκινο βιβλιαράκι (θερμοδομετρητή)!!!!!
Υ.Γ. Θέλω και γω τόοοοσο πολύ να πάρω καινούργια ρούχα!!!!! βαρέθηκα και τα δικά μου σακιά!!!!
Γεια σου κοτοπουλάκι!!!! και γω νέα είμαι εδώ!!!!! τώρα είμαι στη φάση της προσαρμογής!!!! καλώς ήρθες!
καλησπέρα! σήμερα ζυγιστηκα . Σταθεροτις σταθεροτητων τα πάντα σταθεροτις . Εχω πάθει ανοσία πλέον και δεν μου κάνει καμία εντύπωση . Η διαιτολόγος μου το δικαιολογεί ως αποτέλεσμα του υποθυρεοειδισμου και του ότι το χάπι που παίρνω δεν έχει δράσει ακόμη αρκετά ώστε να βοηθήσει. Όντως εχω λιγότερο από 1 μήνα που το παίρνω και η ενδκρινολογος έχει πει ότι συνήθως θέλει 2 με τρεις μήνες για να ρυθμιστεί ο θυρεοειδης . Σήμερα βγήκαν και άλλες εξετάσεις μου ορμονολογικες που είναι ανεβασμενες , τις έχει πάει η μάνα μου στο γιατρό και περιμένω να με πάρει τηλέφωνο να μου πει τι είπε. Ε ρε μαλακίες που με βρήκαν :( Όσο για τα κιλά , τίποτα, εχω μουλαρωσει. Θα παλεύω μέρα με τη μέρα να τρώω όσο πιο σωστά και να γυμναζομαι όσο πιο πολύ γίνεται . Είναι και θέμα γενικότερης υγείας εδώ που τα λέμε ... Αρνούμαι , πραγματικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ να εχω κάνει τόση πορεία και κόπο και τώρα στα πίσω πίσω να κάνω πισωγυρίσματα ...
Εννοειται πως πρέπει να αρνείσαι!!! Συνεχισε κανονικα και θα ανταμειφθεις! Ειδικα με την θεραπεια του θυρωειδή!! Τα είχα περάσει κι εγώ και σε καταλαβαίνω....
τα χεις περάσει κι εσυ scarlet με τον θηρεοειδη ε; είδες αποτέλεσμα με την θεραπεία ; πόσο καιρό σου πήρε ώστε να αρχίσεις να ξαναχανεις από όταν ξεκίνησες θεραπεία ;
Ναι φυσικά και είχε αποτέλεσμα! Νομίζω αν θυμάμαι καλά πέρασε περιπου 1μιση μήνας! Μην αγχώνεσαι όλα θα στρώσουν :)
99.2
Πιο αργά πεθαίνεις μιλάμε ΧΔ αχαχαχαχαχα
Μπραβο ρε κοριτσι δε πειραζει, μη κοιτας τον χρονο αλλα την υγεια! @@ εγω για αυτο χαθηκα παλι, δεν ηταν τοσο οτι δε προλαβαινω αλλα νομιζα θα ηταν ολα καλα, ομως πηγαν ολα και παλι χαλια. Δεν αναφερομαι τοσο στη διατροφη ομως ξερεις.......καιρος για ζυγισματα. Αυριο πρωι πρωι (ωχ θε μου...). Εχ πεισμωσει περισσοτερο απο ποτε να χασω τα κιλα γιατι με ενοχλει η μεση μου τελευταια και λαχανιαζω στις σκαλες..........και θελω μερικοι να ζηλεψουν :D
Αχ η ζήλια...τρομερό κίνητρο!! ;)
Δεν σκάω καλέ, δεν βλέπεις;; Το έχω πάρει εντελώς στην πλάκα αχαχαχα Απο την στιγμη που εφτασα σε σημειο να κοτιαζομαι σε καθρεφτη και να μου αρέσει και πάλι αυτο που βλέπω έχω ηρεμήσει αρκετά :D Τα κιλά θα φύγουν, εστώ και με 300 γρ την βδομάδα!! αχαχαχαχαχα
Ναι θελω να δει τι χανει, οχι τοσο σε κιλα και σωμα οσο σε διαθεση ;)
καλημερα ! Χθες ζυγίστηκα και με εδειξε 100.3 , 400γρ κάτω δηλαδή. Είπα να κάνω ενα επαναληπτικό σήμερα , γιατί μετά τις προχθεσινες κραιπαλες που έκανα σε ποτό μπορεί να είχα καμια κατακρατηση . Σα να χα δίκιο , σήμερα με έδειξε 99.8 . 900γρ κατω απο την προηγούμενη εβδομάδα . yay :spin: Ελπιδοφόρο αυτό μπορώ να πω ! Ελπίζω μόνο να μην είναι προσωρινό και με δω την άλλη βδομάδα να χω πάρει την ανηφόρα πάλι :( . Αλλάζω και τικεράκι εννοείται !
Συγχαρητήρια για το 9!!!! Το θεωρώ τρελή επιτυχία :D Μπράβο σου!!!!
ευχαριστώ πολύ ! κι εγώ χαίρομαι αλλά δεν ενθουσιαζομαι γιατί το χω δει άλλη μια φορά τώρα όσο εχω κολλήσει και ήταν προσωρινό . Όταν απομακρυνθω απ το 100 1 με 2 κιλά θα νιώσω πιο ασφαλής !
98.7.....αχ αρχίζω να μην το βλέπω αστείο πια -_- Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και την θετική διάθεση όμως :D Στην τελική αναενόμενο ήταν να ερθει και το κόλλημα....
άντε καλέ που θα χάσεις την ψυχραιμία σου!! μη βιάζεσαι μικρούλι, έρχονται τα καλά, φεύγουν τα κιλά, απόλαυσε τη διαδρομή, είσαι σούπερρρρρρρ!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
98.7.....αχ αρχίζω να μην το βλέπω αστείο πια -_- Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και την θετική διάθεση όμως :D Στην τελική αναενόμενο ήταν να ερθει και το κόλλημα....
Καλα εννοείται αυτό :D Ευχαριστώ πολύ ^_^
καλη επιτυχια κοπελια,ειμαστε τα ιδια κιλα και τα ιδια κανω κ γω...Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
γεια σας κ από εδώ έχω συστηθεί ήδη εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=216
σήμερα με έδειξε 77 νταν
97.300. Επιτέλους!
μπράβο scarllet!
καλή επιτυχία και σε σένα.Quote:
Originally posted by helena73
καλη επιτυχια κοπελια,ειμαστε τα ιδια κιλα και τα ιδια κανω κ γω...Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
γεια σας κ από εδώ έχω συστηθεί ήδη εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=3090&page=216
σήμερα με έδειξε 77 νταν
ελπίζω να τα καταφέρνεις καλύτερα από εμένα!
Ευχαριστώ μπακλαβαδάκι :)
μπράβο ρε Scarlet ! Δεν πολυγραφω αυτές τις μέρες αλλα εδώ ήθελα να απαντήσω , χάρηκα πολύ που ξεκολλησες ! εγώ εχω ζύγισμα την Πέμπτη αλλά περιμένω περίοδο οπότε στόχος είναι να χω μείνει σταθερή ...
Αχ σε ευχαριστώ πολύ :)
Η περίοδος είναι μανίκι σε κάτι τέτοια, εγώ έχω τρελά πρηξίματα οπότε μην πτοηθείς αν δεν δείξει κάτι!!! Στην τελική πλέον δεν ειναι στο χέρι του να μην πάει παρακάτω :D Κάνεις τρομερή προσπάθεια και θα ανταμειφθείς :D Κι εγώ είχα αρχίσει να ψιλοαπογοητευομαι, κυρίως να εκνευρίζομαι βασικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Θα ξεκολλήσεις κι εσύ!!! :)
Επίσης συγχαρητήρια για τον εφικτό στόχο! Σε μέρες με περίοδο το να μην εχουμε βάλει για μένα ειναι θαύμα! Συνήθως, προ χειρουργείου, με έδειχνε πάντα +1 ή και 2 κιλά απλά γιατί έτσι :P
Λοιπόν εγώ την Δευτέρα που ζυγίστηκα ήμουν 58Kg απογοητεύτηκα λιγάκι αλλά οκ συνεχίζω δυναμικά !!! Power !!! :thumbup:
Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 75 κιλά...'Αντε, καλή μας συνέχεια...