Ουάου!Έκανα τη Σοκολατένια μου να ξεδιπλωθεί λιγάκι!ʼντε,πάμε και για τα επόμενα σιγά σιγά...
Ετοιμάσου κι εσύ για την εβδομάδα σου,όπου θα έχουμε τη χαρά να γνωρίσουμε τον κόσμο σου καλύτερα!
Εγώ πάντως,κορίτσια,γαλουχήθηκ α να μην ξεχωρίζω φύλα κι ακόμα έτσι θωρώ τους άλλους,ως ανθρώπους.
Ούτε παιχνίδια κοριτσίστικα-αγορίστικα είχαμε ούτε ροζ-γαλάζια χρώματα στα ρούχα...ισότητα,δουλειές στο σπίτι
εναλλάξ να βοηθάμε την κυρά-Λένη κι ο καθένας εννοείται τα δικά του,όσο για αρχές και διδαχές, ίδιες για όλους!
Ποτέ δεν κατάλαβα τις δικαιολογίες τύπου "άντρας είναι,είναι στη φύση του να σε κερατώνει,κάνε τα στραβά μάτια,
εξάλου σ'εσένα στο σπίτι του πάντα γυρίζει".Κάνω εμετό τώρα!Στη φύση του τσαπατσούλης,στη φύση του αδιάφορος,
στη φύση του να μην εξωτερικεύει συναισθήματα,στη φύση του να μη σκέφτεται από μόνος του παρά στην καλύτερη
να εκτελεί οδηγίες και παρακλήσεις,στη φύση του ακόμα και να λερώνει τη λεκάνη και να πρέπει να το έχουμε μονίμως
το κάθισμα σηκωμένο εμείς!Φύση τη φύση,κεκτημένο το κεκτημένο,για πότε κάποια πράγματα θεωρήθηκαν δεδομένα,
ούτε που το καταλάβαμε...Και το χειρότερο όλων είναι πως γυναίκες(οι μανάδες τους) μας έφεραν στη δυσχερή θέση αυτή!
Δε συμφωνώ με τίποτα ασφαλώς απ'όσα βολικά χρεώθηκαν στη φύση τους!Τάχα οι άντρες του εξωτερικού,που λειτουργούν
εντελώς διαφορετικά,άλλη φύση έχουν;Ή μήπως είναι λιγότερο άνδρες εκείνοι,τους βάλαμε την ετικέτα του γκέυ και έκλεισε
το θέμα εκείνων που χαλούν την πιάτσα;Γιατί δηλαδή να τίθεται θέμα εγωισμού,τεμπελιάς και πάνω χεριού όταν η αγάπη,
η κοινή ζωή εμπεριέχει φροντίδα του άλλου κι ανάληψη ευθυνών;Πού το λέει πως είναι του ενός μέρος υποχρέωση και του άλλου
δικαίωμα;Υπογράψαμε γενιές και γενιές σιωπηρά τέτοια δυσμενή για τις γυναίκες σύμβαση και καθόμαστε με σταυρρωμένα χέρια
κι ακόμα το τρώμε;Το προχώρησα τώρα,το ξέρω,αλλά είναι από τις μέρες που τα έχω πάρει με τους άντρες κι όποιον πάρει η μπάλα!
Οι αξίες,τα συναισθήματα,όλα όσα είναι σημαντικά στη ζωή,έχουν φύλο;Ο καθένας μας είναι φυσικά μοναδικός και κατ'επέκταση
διαφορετικός στις ανάγκες,στη συμπεριφορά του,παντού!Αλλά ο καθένας μας ως μονάδα,όχι ένα γκρουπ οι γυναίκες κι ένα οι άντρες!ʼντε γιατί α!