έλα μου ντε..
Printable View
ουφ πολλα λεφτα φευγουν σε εξετασεις και φαρμακα.. που να μην ειχαμε και χρονια παθηση..
ειμαι πεπεισμενος οτι ολοι οι κακοι ανθρωποι ειναι φουλαρισμενοι απο 500 αρρωστιες κ προβληματα ετσι κ γω εμαθα να αδιαφωρω.
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι Αλεξανδρε
σκεφτομαι αυτη εδω τη διαφημιση και ποσο ταιριαστος ειναι ο ρολος του Μητσαρα:
https://www.youtube.com/watch?v=WNYyCfJ_W6I
θα μπορουσαν να το κανουν και ολοκληρη ταινια τρομου-κωμωδια, αλλα στο ελλαδισταν βρισκονται ακομα σε πρωτογονα επιπεδα κινηματογραφικης δημιουργιας.
Αναρωτιέμαι τι δεν πάει καλά μ' εμένα και νιώθω στεναχώρια ενώ έχω περάσει καλά...μόλις γυρίσω σπίτι μου απ' έξω και καθίσω με πιάνει αυτό το συναίσθημα...
Ρε παιδια , κανα ενδιαφερον θεμα δεν βλεπω , ολα τετριμμενα . Δεν απαντω σε κανενα . Σκασιλα σας βεβαια .
σκεφτομαι συνεχεια τις σκεψεις μου, αλλα παντα με σκεπτιικικο τροπο σκεψης και καιγομαι αυτη την στιγμη
όσο πιο πολύ σκέφτεται κάποιος τόσο πιο δυστυχισμένος γίνεται
Σκέφτομαι για πόσο ακόμα θα με κυνηγάει ένα όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί και θα ταράζει ακόμα και τον ύπνο μου...
εγω ξερω οτι..
οταν κατι το θες πραγματικα παρακαμπτεις τα εμποδια κ ασχολησαι μονο με αυτο
οταν κατι δε το θες πραγματικα παρακαμπτεις το ιδιο κ ασχολησαι με τα εμποδια
ολα τα υπολυπα ειναι δικαιολογιες..
η ζωη μας μαθαινει οτι υπαρχουν πραγματα που πρεπει να τα θελουμε γιατι μας κανουν καλο
κ αλλα που δε πρεπει να τα θελουμε γιατι μας κανουν κακο.
δε μπορώ να καταλάβω πως ένας ψυχολόγος θα με κάνει να νιώσω καλύτερα; πώς θα με «απελευθερώσει»; πώς θα με κάνε να μην σκέφτομαι τόσα πολλά; δηλαδή θα πάω και θα μου πει ξεκίνα για δύο μμέρες να χαμογελάς, να ακούς χαρούμενα τραγούδια, να είσαι ευδιάθετος, μετά καντο αυτό για τρεις ημέρες, μετά για δέκα, μετά για ένα μήνα και μετά ξαφνικά θα γίνω καλα;