Γιατί όλοι το παίζουνε κάποιοι εκεί που τους παίρνει!
Αυτό βέβαια το κάνουνε τα κομπλεξικά άτομα κ οι ανασφαλείς!
Printable View
Γιατί όλοι το παίζουνε κάποιοι εκεί που τους παίρνει!
Αυτό βέβαια το κάνουνε τα κομπλεξικά άτομα κ οι ανασφαλείς!
Η αδερφή μου δεν είναι καθόλου ανεκτική και διπλωμάτης γι'αυτό και δεν την άφηνα στο μαγαζί παρά μόνο όταν ήταν ανάγκη. Στην περιοχή έμενε ένας τύπος ο οποίος είχε πρόβλημα νοητικής στέρησης και ερχόταν κάθε μέρα και άναβε τους αναπτήρες που είχα στο μαγαζί για να δει αν δουλεύουν! Το αποτέλεσμα ήταν να τους αδειάζει από το αέριο και να τους ξαναγεμίζω! Κάθε τόσο μου έκανε και παζάρια να τους πάρει φθηνότερα αλλά ποτέ δεν τους αγόραζε τελικά. Τι να του πω όμως; Αφού δεν επικοινωνούσε. Μία φορά που έτυχε να είναι και η αδερφή μου στο μαγαζί τον άκουσε που μου μίλαγε με αγένεια και τα πήρε, του την είπε, αυτός χαζός μεν αλλά μια χαρά την έβρισε και την είπε και ...τάνα και η αδερφή μου τον έπιασε από το μπουφάν και τον πέταξε στην κυριολεξία έξω! Μετά από αυτό σταμάτησε να έρχεται συνέχεια, ερχόταν αραιά και που.
Μεγάλο σχολείο το μαγαζί!
Να σου πω ιστορίες, ήτανε δυο αδελφές γεροντοκόρες μεγαλοκοπέλες κ η μάνα μου τους έκανε κοπλιμέντα όταν την είχα πρωτοακούσει με είχανε πιάσει τα γέλια κ τη ρώτησα μα πως το κάνει αυτές δεν παρεξηγούνται? Δεν έχουν το γνώθι εαυτόν?
Έτσι την επόμενη φορά τους έκανα κοπλιμάν κ όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν αλλά τους καλοάρεσε κιόλας :lol::lol::lol::lol:
Eli ίσως αυτό που θεωρείς εσύ χυδαίο να μην το βλέπει ως χυδαίο η φίλη σου ή να μην καταλαβαίνει την εκμετάλλευση που της γίνεται και να τα βλέπει όπως θέλει επειδή έτσι τη βολεύει. Τα καθάρματα είναι πάντα καθάρματα και φταίμε εμείς που τους βλέπουμε όπως θα θέλαμε να είναι και όχι όπως πραγματικά είναι.
Σοκολατίτσα μαθαίνεις γρήγορα βλέπω, μπράβο κορίτσι μου! :lol:
Και εγώ Τζίνα μου υστερώ σε θράσος σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαι και εγώ υπερβολικά ευγενική και καμιά φορά καταλήγω να με "πατάνε". Όσο μεγαλώνω και ωριμάζω προσπαθώ να διορθώνω αυτές τις αδυναμίες που διακρίνω στον εαυτό μου που στην τελική με κάνουν να καταπιέζομαι. Καλά του έκανε η αδερφή σου και τον έστειλε από εκεί που ήρθε. Επειδή είχε μία καθυστέρηση δεν σημαίνει ότι είχε το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σου και την υπομονή σου πόσο μάλλον να σας σκυλοβρίσει και από πάνω!
Κοριτσάκια ωραία η παρέα σας αλλά πάω να κάνω τη νοσοκόμα, αυτή τη φορά στην πεθερά!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
Πρέπει να το έχεις για μαγαζί!
Τη μάνα μου την παραδέχομαι, έπιανε το σφυγμό του κάθε ένα κ συμπεριφερόταν αναλόγως!
Εγώ σαν την αδελφή σου ήμουνα κ μια μέρα μου λέει η μάνα εαν μιλάμε μόνο σ΄αυτούς που πηγαίνουμε πάει το κλείσαμε το μαγαζί:lol::lol::lol: έχω ένα κακό ότι αισθάνομαι ζωγραφίζεται στο πρόσωπο μου!
Τζίνα μου ειδικά για την φίλη μου και να ήθελε να ζει στον δικό της κόσμο δεν μπορεί. Ο τύπος είναι κοινός γνωστός με τον σύντροφο μίας καλής φίλης μας, έτσι τον γνώρισε κιόλας. Μαθαίνουμε λοιπόν από την φίλη μας επιβεβαιωμένα ότι της έχει πει πολλά ψέμματα και τον δίνει και αλλού παρακαλώ! Εξαφανίζεται και εμφανίζεται όποτε έχει διάθεση για παιχνίδι και η φίλη μου σα χαζή και ενώ από πίσω γνωρίζει τα καμώματά του κάθεται και ασχολείται μαζί του! Ε συγνώμη θεωρώ ότι υποτιμάει πολύ τον εαυτό της και της το έχω πει βέβαια!
Καληνύχτα Γιωτάκι!
Το πήρες το κολάι με την περίθαλψη και έχεις πάρει όλο το σόι σβάρνα; :lol:
Ελπίζω η πεθερά σου να μην έχει κάτι σοβαρό και να μην χρειαστεί τις φροντίδες σου για πολύ. Καλή ξεκούραση εύχομαι κάποια στιγμή...
Όταν βρεθούμε απο κοντά έχω πολλές ιστορίες να σου διηγηθώ!
Πάντως έχω βγάλει ένα συμπέρασμα πως ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο!!!!!!!!!!!
Αχ σοκολατίτσα μου άμα δεν το έχεις το χάρισμα των πωλήσεων δύσκολα το αποκτάς στην πορεία! :lol:
Eli μήπως κ η κοπέλα ψάχνει μόνο το σεξ οπότε δεν τη νοιάζει τι κάνει ο άλλος στις ελεύθερες ώρες του?
Quote:
Originally posted by Eli
Αχ σοκολατίτσα μου άμα δεν το έχεις το χάρισμα των πωλήσεων δύσκολα το αποκτάς στην πορεία! :lol:
Μα να κοπλιμεντάρεις την διακοσίων ετών, ξερακιανή, ζαρωμένη κ ξεδοντιάρο, ένα δόντι είχε κ αυτή να καμαρώνει?
Σοκολατίτσα σαν και σένα ακριβώς είναι η αδερφή μου, ότι νοιώθει το βλέπεις αμέσως στο πρόσωπό της.
Eli κρίμα που δεν καταλαβαίνει η φίλη σου και ελπίζω εάν καταλάβει ποτέ να μην είναι αργά.
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή δύναμη.
Βρε κορίτσια σήμερα που πιάστηκα με τα βραχιόλια ήπια 1,5 λίτρο νερό ενώ συνήθως πίνω 2 με 2,5 λίτρα την ημέρα. Και τώρα ρε π@@στη μου πάω να κάνω την ένεση και δεν μπορώ, έχει αφυδατωθεί το δέρμα μου, με μία μέρα μόνο που ήπια λιγότερο νερό!! Σκέψου να καλοκαιριάσει κιόλας, πάλι τα ίδια θα έχω με πέρυσι.