βασικά, δεν είναι ότι χρειάζεται να λυσσάει κάποιος από τους δυο..απλώς ξεβρακώνεστε αυθορμήτως χωρίς πολλά πολλά λόγια :)
Printable View
yeap yeap! you get the idea!!
Και κενη και γεματη..και καλα και σκατα..Θα το περασουμε και αυτο..!Προσωρινη και επιβεβλημενη διπολικοτητα!
Μαγκαιβερ - Αγγελος Χρονια σου πολλα με υγεια!!Εγω μονο αυτο ευχομαι..!Υγεια υγεια υγεια!
o kaλυτερος τροπος για να τραβηξεις ολους τους προβολεις πανω σου η μυστηρια ζωη μιας διχασμενης προσωπικοτητας κ το πολυταραχο κ σκοτεινο παρελθον της.ολοι θα κοιταγαν εστω κ λιγο ακομα κ για να την επικρινουν.Quote:
Και κενη και γεματη..
πιστευω το ακριβως αντιθετο.. οτι το σεξ εχει να κανει με καθαρα προσωπικες προτιμησεις και δεν μας ενδιαφερει καθολου το τι θελουν οι πολλοι...
αν θελεις τον ανδρα σε ρολο κυνηγου και δεν βλεπεις τον εαυτο σου σε τετοιους ρολους, γιατι να κυνηγησεις? χαθηκαν οι ανδρες? δεν παει με "οδηγιες" αυτο. ξερουμε πως γινεται το σεξ.αν ο αλλος δεν παιρνει την πρωτοβουλια και δεν με διεκδικει, ας παει στο καλο (οσο με αφορα).
Αυτός που σέβεται τον εαυτό του είναι ασφαλής από τους άλλους φοράει μια πανοπλία που κανείς δεν μπορεί να διαπεράσει.
Henry Wadsworth Longerfellow
http://www.swordsandarmor.com/images...n_Mail_med.JPG
αν κ αυτο δεν ισχυει για φιλους σου....
ενα ειναι το μυστικο για να εχεις τη πιτα ολοκληρη κ το σκυλο χορτατο
να συνδιαζεις τα 2 ακρα ταυτοχρονα να κλεινεις τα αφτια σου σε οσους δεν θες να ακουσεις κ τα ανοιγεις μονο σε οσους θες
ετσι οι μεν θα ανακαλυψουν οτι εσπαγαν τα λογια τους τζαμπα σε ενα τοιχο
οσο οι δε θα ανακαλυψουν οτι εχεις αυτια για να ακους μονο αυτους...
αυτη τωρα η ιστορια μου θυμιζει μια που ηξερα πριν χρονια στη σχολη που ολοι της κολαγαν κ εγω ειμουν ο μονος που ειμουν στο κοσμο μου κ ολο μου μιλαγε κ γω ταξιδευα σε αλλους πλανητες κ τη μερα που της μιλησα με εγραψε