Καληνύχτα κορίτσάκια να δώσετε πολλά φιλιά στη Γιώτα!
Printable View
Καληνύχτα κορίτσάκια να δώσετε πολλά φιλιά στη Γιώτα!
Στο τσακ τη γλύτωσε να κάνει δακτύλιο και η σκυλίτσα σου δηλαδή! :lol: :lol:
κοριτσια μου ομορφα μαι ζεστη καληνυχτα και απο εμενα, τους εβαλα ολους για υπνο και τωρα μπηκα να σας πω καληνυχτα και εσας αφου σας διαβασα. ξεχασα να σας απο εχθες εχω την κουνιαδα μου και τον αντρα της στο σπιτι μου.
σας φιλω γλυκα αυριο τα πιο σπουδαια!!!
Μια γρήγορη καλημέρα πέρα ως πέρα!
Είμαι πατέτοιμη, έκανα έναν ήρεμο ύπνο, πάω τώρα να χαιρετήσω τη μανούλα μου και να πάρω την ευχή της!
Επίσης ζυγίστηκα και είμαι 67.5 , έχω περιέργεια να δω όταν θα ξαναζυγιστώ πόσο θα έχω χάσει, ένα κιλό και από τα δυο μεμέ θα έχει φύγει αέρα!
Φιλιάααααααααα
Καλημέρα κορίτσια. Ωραία μέρα ξημερώνει σήμερα. Μια ωραία πεταλούδα....... Ξύπνησα πριν το ξυπνητήρι :puzzled: και τώρα πίνω τον καφέ μου. Κατερίνα έψαχνα να βρω ποιοί είναι οι όλοι που έβαλες για ύπνο! Ξέροντας ότι δεν έχεις κόσμο στο σπίτι προς στιγμή σκέφτηκα ότι κάτι η επέμβαση κάτι τα παυσίπονα όνειρο ζει μην τη ξυπνάτε!! :lol: :lol:
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Buongiorno Γιώτα, απ'ότι βλέπω το 65 το έχουμε στανταράκι. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
Καλημέρα Γιωτουλα και Τζινάκι μου!!!!!!!!!!
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ !!!!!
Γιωτάκι μου καλή επιτυχία να έχεις κ η Παναγια να είναι δίπλα σου!!!!!
Εσύ σωματοφύλακα του κυλικείου μην ξεχάσεις να μας ενημερώνεις τακτικά!!!!!
Καλή σας μέρα!!!!!
Καλημέρα Κατερίνα. Σκέφτομαι να ιδρύσουμε ένα κλαμπ με εξηνταπεντακιλάρες! :lol: Εμπρός στο δρόμο που χάραξες! :lol: :lol:
Καλημέρα Κατερινάκι μου όμορφο!!!!!!!!!!Καλώς τους δέχτηκες!!!!!
οι σωματοφυλακες ξυπνησαν και ειναι σε επιφυλακη!!! Οι πεταλουδες στο στομαχι μου με επισκεφτηκαν παλι για τα καλα!!!Εχω τετοιο ενθουσιασμο που δεν λεγετε!! Πινω το καφεδακι μου τωρα και σε κανενα μισαωρο παω να ετοιμασω την βαλιτσα μου που ακομη δεν την ετοιμασα και να κλεισω τελευταιες εκκρεμοτητες. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ και ανυπομονω μην σας πω και περισσοτερο απο το δικο μου χειρουργειο.
Χαιρομαι που θα σας δω ξανα Τζινα και Γιωτα και θα γνωρισω επιτελους και την Μακοαδερφη. Χαιρομαι που θα δω το μωρο μου σημερα μετα απο 5 μερες και θα μπορεσω να την παρω μια αγκαλια της προκοπης μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα. Χαιρομαι που είναι Τριτη και παντα καλα πραγματα μου συμβαινουν τις Τριτες , είναι η αγαπημενη μου και πιο τυχερη μερα!!!
Χαιρομαι που θα δω το στηθος μου σημερα καθωτι εχω αλλαγη στις γαζες ! Παρεακι του κυλικειου αν αντεχετε το θεαμα με τα ραμματα ελατε να παρετε ματι!!
Καλημέρα Γιωτάκι.
Γιωτακι γλυκο και καραμελενιο!!! Καλημερα σου .
Ευχαριστω, ηρθαν ξαφνικα για κατι δουλιτσες και πολυ το χαρηκα να σου πω, διοτι σημερα που θα παω Ναυπακτο θα αφηνα τον αντρουλη μου μονο του και τωρα θα εχει παρεα καθως τα παιδια θα καθησουν μεχρι την Μ.Παρασκευη!!! Πως τα φερνει ετσι ο Θεος ε? κανεναν να μην αφησει παραπονεμενο!:bigsmile::bigsmile::bigs mile::bigsmile:
ΕΜΠΡΟΣ ολοι μαζι για το κλαμπ των 65!! σας περιμενω ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!
Μια χαρά τα έφερε ο Θεός Κατερινάκι μου!!!!!Αυτος ξέρει !!!!!Ευχομαι τα ραματα να μην πονέσουν καθόλου και να περάσετε καλά στο κυλικείο,έχετε τον τρόπο εσείς!!!!
Στο τέλος της μέρας να πάρεις αγκαλιά το κοριτσάκι σου που το έχεις επιθυμήσει τόσο πολύ!!!!!