Ομορφες χειμωνιατικες καλημερες απο την Κορινθο κοριτσακια.Καλη επιτυχια Μακγιωτ η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου.Κατερινα μου ολα καλα κ σε σενα ευχομαι κοπελα μου.Μια ομορφη καλημερα κ στο team του κυλικειου.Να εμψυχωσετε την Γιωτα μας
Printable View
Ομορφες χειμωνιατικες καλημερες απο την Κορινθο κοριτσακια.Καλη επιτυχια Μακγιωτ η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου.Κατερινα μου ολα καλα κ σε σενα ευχομαι κοπελα μου.Μια ομορφη καλημερα κ στο team του κυλικειου.Να εμψυχωσετε την Γιωτα μας
Καλημέρα Μαρακι!!!!!!!!!!Όντως χειμωνιάτικη αυτή η μέρα!!!!!Εδώ βρέχει με τα καρδαρια που λένε,σε λίγο θα μετακινούμαστε με βάρκες!!!!!
Καλημέρα Μοναδικη ΜΑρια!!! Ευχαριστω κοριτσακι μου! Ναι θα το παρω αγκαλια το κοριτσακι μου αποψε και θα ειναι το κερασακι στην τουρτα. Μολις περναω με το αυτοκινητο απο την Κορινθο θα σου φωναζω και θα σε χαιρεταω με την ελπιδα μια μερα να μπορεσουμε να συναντηθουμε και απο κοντα!
Γιωτακι εσυ δεν ξερω σε πιο μερος της Ελλαδας εισαι, περναω στον δρομο μου για Ναυπακτο?
Όχι Κατερινάκι μου εγώ είμαι κοντά στην πατρίδα σου!!!!!Είμαι στη Λάρισα εξου και τα καρδαρια!!!!!Η καταγωγή μου είναι από τη Μακεδονία !!!!!
Καλημέρα και από τον τρίτο σωματοφύλακα!
Σηκώθηκα νωρίς νωρίς και προσπαθώ να συμμαζευτώ. Κάνω ένα τσιγαράκι με τον καφέ μου και συνεχίζω! Τζινάκι η χαρά δεν σε αφήνει να κοιμηθείς μου φαίνεται χιχιχιχι.
Γιωτάκι, Μαρία, Μακ, αφή, Τζίνα και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι να έχουμε μία υπέροχη μέρα έστω και συννεφιασμένη! Φιλιά πολλαααα
Υ.Γ. Μακ φιγουρίνι θα μας γίνεις ;), είδες που θα το δούμε τελικά το 65;
Βρε παιδιά το Αγγελουδάκι μας το χάσαμε... έχει τις φούριες της και τώρα την θυμήθηκα μιας και θα περάσουμε από τα μέρη της.
Ιωάννα δώσε ένα σημάδι ζωής! Πως είσαι; Ο άντρας σου καλά;
Ελλάκι καλημέρα !!!!!Κι εγώ σήμερα το πρωί σκεφτόμουνα την Ιωάννα μας,κάνεις δεν έχει νέα της?Quote:
Originally posted by Eli
Βρε παιδιά το Αγγελουδάκι μας το χάσαμε... έχει τις φούριες της και τώρα την θυμήθηκα μιας και θα περάσουμε από τα μέρη της.
Ιωάννα δώσε ένα σημάδι ζωής! Πως είσαι; Ο άντρας σου καλά;
Καλημέρα Μαράκι, καλή δουλειά. Καλημέρα Eli, έχεις δίκιο για τη χαρά γιατί όταν ξύπνησα άρχισα να σκέφτομαι τη ΜακΓιώτ και δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι χιχιχιχι.
Απ'ότι είδα η Ιωάννα έχει 2 εβδομάδες να ποστάρει. Ελπίζω να είναι καλά.
εχει κανεις τηλ της Ιωαννας??
Αγάπες μου φεύγω για βολτα!!!!!Τώρα στη βροχή τη βολτα θα είναι αυτή τέλος πάντων !!!!!Να δώσετε τα φιλιά μου στη Γιωτουλα μας!!!!!
κοριτσια μου αν δεν τα ξαναπουμε να εχετε Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση!! σας φιλω
Κορίτσια σας χαιρετώ κι εγώ προς το παρόν. Θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.
Επιτέλους Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!
Τι στο καλό έγινε ?Από χθες το απόγευμα δεν υπήρχε τίποτα!!!!!
Η Γιωτουλα μας τι κάνει?
Έχουμε νέα?
Επιτελους φτιαχτηκε το φορουμ.Τι ειχε γινει βρε παιδια? Τα περαστικα μου στην Μακγιωτ κ ευχες για ταχεια αναρρωση.Φιλια