Ελλάκι,Καλλιόπη κ Μαρία βλέπω ότι είστε μέσα!!!!!Παρακαλώ αν ξέρετε για τη Γιώτα γράψτε κάτι!!!!!
Printable View
Ελλάκι,Καλλιόπη κ Μαρία βλέπω ότι είστε μέσα!!!!!Παρακαλώ αν ξέρετε για τη Γιώτα γράψτε κάτι!!!!!
Καλησπέρα,όμορφες!Είμαστε ακόμα στο σχοινί,ζωντανοί!Η Μακ μας χαίρει άκρας υγείας και περήφανων μικρότερων βύζων!
Ήδη χθες βράδυ με το που πήγε στο δωμάτιο της μου μίλησε η ίδια,με βραχνιασμένη ωστόσο φωνή λόγω νάρκωσης.
Δεν πονούσε,ένιωθε απλά μικρά τσιμπηματάκια...Είχε μια ήσυχη νύχτα, με μόνες διακοπές ύπνου για τουαλέτα.
Της συνταγογράφησαν παυσίπονα κι ήδη βρίσκεται στο σπιτάκι της!Σήμερα δε,ήταν ο κλασσικός γελαστός εαυτός της!
Σίγουρα θα μπει κάποια στιγμή αργότερα(μόλις της το επιτρέψει ο καλός της Μορφέας)να σας μιλήσει κι η ίδια.
Όσο για το Τζινάκι μας,μου ζήτησε να σας μεταβιβάσω τα φιλιά και τις ευχές της για καλή Ανάσταση!Η χθεσινή αδυναμία να μπει
την ανάγκασε να φύγει χωρίς να σας χαιρετήσει.Υπολογίζει να μείνει καμιά εβδομάδα εκεί...Τι να κάνουμε;Θα μείνουμε Ατζίνωτες!
Οι αφές απολαμβάνουν σίγουρα βόλτες στις παράλιες ομορφιές της Ναυπάκτου,όπου θα επεδίωξαν κι Αγγελουδακιοσυνάντηση
αν πήγαινε κι εκείνη τις μέρες αυτές εκεί...Για καλό σκοπό έδωσα το κινητό σου,Ιωάννα μου,ελπίζω να μη σε πειράζει...
Αυτά τα νέα από το μέτωπο προς το παρόν!Ελπίζω να είστε όλες καλά σε υγεία και διάθεση!Φιλάκια πολλά πολλά!
Γεια σας κοριτσάρες μου!
Πωπωπω πεσμένος ο σέρβερ ένα 24 σχεδόν από τι κατάλαβα. Όχι ότι μπορούσα να μπω νωρίτερα αλλά μου τα έλεγε η Τζίνα που προσπαθούσε η καημένη μέχρι να φύγει για το χωριό της να μπει και να σας γράψει τα ευχάριστα!
Λοιπόν η Μακ μας χαίρει άκρας υγείας και έχει ανεβασμένη διάθεση! Την ξεπροβοδήσαμε με το καλό το μεσημέρι στις 15.45 με πολλά χαμόγελα και θετική διάθεση και μετά αποχωρήσαμε και εμείς για το ταξίδι μας. Βγήκε το βράδυ από το χειρουργείο με καλή διάθεση χωρίς αναγούλες και είχε ένα καλό βράδυ. Λέει ότι τα μεμέ της μίκρυναν πολύ αλλά άμα δεν τα δω δεν μπορώ να σας πω προσωπική άποψη :). Από πόνο δεν ένιωθε τίποτα εκτός από κάτι τραβηγματάκια όσο ήταν στο νοσοκομείο γιατί της δίνανε από τα καλά παυσίπονα ενδοφλέβια. Το πρωί που μιλήσαμε περίμενε και τον γιατρό το μεσημεράκι να της κάνει την αλλαγή στις γάζες και να την στείλει σπίτι της. Θα της έδινε και παυσίπονα για το σπίτι για να μπορεί να κοιμάται καλά χωρίς πολλές ενοχλήσεις.
Εμείς είμαστε καλά. Φτάσαμε στην Ναύπακτο το απογευματάκι και απολαμβάνουμε οικογενειακές στιγμές :D. Βρήκαμε σύνδεση στο καφέ που καθόμαστε κάθε μεσημέρι οπότε θα σας γράφουμε που και που τα νέα μας γιούπιιιιι!
Η Τζίνα σας φιλάει όλες και σας χαιρετά έστω και από μακριά. Έφυγε χθες το βράδυ με την αδερφή της και τα γουνοζωάκια της για το Πάσχα και μάλλον δεν θα έχει την δυνατότητα για τις επόμενες μέρες να σας γράφει. Σας εύχεται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! Την βλέπω να παθαίνει στερητικό σύνδρομο χιιχιχι.
Αυτά προς το παρόν! Σας φιλώ και σας χαιρετώ και εγώ. Εύχομαι όλες σας να έχετε ένα υπέροχο απόγευμα. Πάω να πάρω την αφή και να την πάω βόλτα γιατί την άφησα να ξαπλώνει και να ξεκουράζεται σπίτι. Δεν είναι για πολλά πολλά ακόμη πονάει και κουράζεται εύκολα.
Καλό μας απόγευμα!!! :love::love::kiss::kiss:
Χαχαχα Ναταλία τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν! Είπαμε τα νέα εις διπλούν! Μία από τα Νότια και μία από τα Βόρια! χαχαχαχαχα
Φιλιά βιάζομαι σας αφήνω! Μου λείπετε ήδη!
Καλή αναρωση στη Γιωτουλα μας λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!Περιμένουμε σύντομα να μας τα γράψει και η ίδια!!!!!
Να μεταδόσετε στο Τζινάκι και τις δικές μας ευχές για καλή Ανάσταση και να περνάει καλά ο,τι κ αν κάνει!!!!!!!!!!
Ελλάκι και Κατερινάκι να περνάτε και εσείς καλά με τις οικογένειες σας κ αν δείτε την Ιωάννα να της δόσετε φιλιά.!!!!!
Ναταλακι μου εσύ δε μας έγραψες τα νέα σου,ευχομαι όλα καλά και όμορφα!!!!!!!!!!
Να είστε όλες καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!
Καλησπερα κοριτσάκια!
Χάρηκα πάρα πολύ για τα νέα της Μακ!! αντε και καλή αναρωση!!! και καλά μπάνια το καλοκαίρι και καλά ντεκολτε!!!!!
Όσες φύγατε καλά να περάσετε και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να χετε!!!
Σας φιλώ πολύ και θα τα πουμε αργότερα μιας και είμαι γραφείο!!!!
PS μου λειψατε!!!!!!!!
Kαλησπέρα κόρες!
Γύρισα από το μεσημέρι σπίτι μου!
Η επέμβαση πήγε τέλεια, πάρααααα πολλές ώρες όμως ρε κορίτσια, με βάλανε στις 4 και γύρισα στο δωμάτιο στις 10! Δεν είχα καθόλου πόνους, μόνο τα κλασικά τραβήγματα, και πολλή ζαλάδα. Το στήθος μου μειώθηκε περίπου στο μισό και είμαι τρισευτυχισμένη! Έβγαλαν τελικά 300 γρ. από τον κάθε μαστό. Οι τρεις σωματοφύλακες έκαναν το έργο τους, μου χάρισαν τα καλύτερα χαμόγελά τους τα οποία με συνόδευσαν στο χειρουργείο και μου δημιουργησαν τρομερό κέφι!
Αυτη τη στιγμή έχω μια σχετική δυσκολία στην κίνηση αλλά συνεχίζω να μην πονάω ιδιαίτερα, πέφτει πολύ παυσίπονο!
Νιώθω ανακουφισμένη γιατί με αυτήν την επέμβαση κλείνει για μένα ένας κύκλος- 3 χειρουργεία σε 11 μήνες!!- .
Σας φιλώ γλυκά όλες και σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη ζεστή σας σκέψη που αγκάλιασε και αυτή την επέμβαση!
Πολλές καλησπέρες σε όλα τα κοριτσάκια!
Γιωτάκι μου σε είχα συνέχεια στο μυαλό μου εχθές κ χαίρομαι που πήγανε όλα καλά! Είχε πέσει κ το σύστημα κ η αγωνία μου ήτανε ακόμα μεγαλύτερη εαν όλα είχανε πάει κατ ευχήν!!!
Το καλοκαίρι είναι όλο μπροστά σου κοριτσάκι μου να χαρείς τον ανανεωμένο εαυτό σου!
Τζινάκι φαντάζομαι πως θα ήσουνα έτοιμη να σκάσεις που δεν μπορούσες να συνδεθείς!
Αφές καλά να περάσετε στην όμορφη Ναυπακτο!
Ελενάκι μου αγαπημένο καλησπέραααα!
Όπου έχει καφετέρια στην Ναύπακτο έχει και wifi internet!!!! Γιούπιιιιι!!! Έτσι μπαίνω όπου βρεθώ και όπου σταθώ για να σας γράψω μία αράδα :lol:
Τώρα είμαστε σε έναν παιδότοπο με την αφή και την Μαριλένα βεβαίως βεβαίως και την έχουμε ξαμολήσει να παίζει με τα μπαλάκια και τα φουσκωτά.
Μακ μου πόσο χαίρομαι που δεν πονάς καρδιά μου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και με την βοήθεια των παυσίπονων να λειτουργείς μια χαρά στις καθημερινές σου κινήσεις. Να μου προσέχεις και να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ μπορείς!
Φιλάκια και από τις τρεις μας Katie, Eli και Μαριλένα!
Ουπς το έπιασα το φιλάκι απο τη Μαριλένα !!!!!!! Σόρυ κορίτσια αλλά είναι το πιο γλυκό!!!
Γιωτούλα μου πολύ χαίρομαι που όλα πήγανε καλά κ γύρισες στο σπιτάκι σου!
Εύχομαι να είναι κ το τελευταίο χειρουργείο της ζωής σου!
Είναι δυνατόν το τρελοκομείο Eli - Τζίνα να μη σου φτιάχνανε το κέφι? ευτυχώς η Κατερινούλα είναι σοβαρή κοπέλα κ τις μαζεύει λίγο!!!! (αστειεύομαι κορίτσια μη με παρεξηγήσετε έτσι?)
Γιωτούλα για εσένα!
τι τέλεια φωτό! Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Έλενα!Quote:
Originally posted by break
Γιωτούλα για εσένα!
Kαλησπερα κοριτσια απο τα πολυ νοτια!Ευχες για καλη αναρρωση στη Μακ μας κ απο εδω γιατι της ειπα κ απο το τηλ.
Ολες οι τυχερες διακοπαρουν!Οι αφες στην Ναυπακτο,η Τζινα στο Δηλεσι,η Αβα στα πατρια εδαφη,βλεπε πειναλογκα.Ποια αλλη την εχει κανει?Για να δωσουμε παρων οσες μειναμε!
Γιωτακι τι εχει η πεθερα που κανεις κ εκει τη νοσοκομα?Ελπιζω οχι κατι σοβαρο.Μαζι μενετε η την εχεις για λιγο?
Λιλακι που εισαι κ εσυ?
Σοκολατενια εσυ ποτε θα φυγεις για το χωριο?
Καλλιοπακι πως εισαι?Δεν πιστευω να εχεις ξεπατωθει στις δουλειες η να φτιαχνεις κουλουρια κλπ?
γεια σας τσουπρες μου εδω ειμαι και εγω.σιδερενια και παλι μακ μου.εγω εφτιαξα τα τσουρεκακια μου αυριο θα βαψω και τα αυγουλακια μου και τελειωνουν οι δουλειες μου.αυριο παω κομμωτηριο να κοψω τα τρισαθλια μαλλια μου.οι φυτρες πετανε παντου και ειμαι σαν τη μουρλη.γλαυκη τελειωσατε με τη μετακομιση?