Δεν έχει κανει log out ακόμα γι αυτό.
Printable View
Προς συμφορουμίτες που απάντησαν στο ποστ μου (δεν ξέρω πως γίνεται η πολλαπλή παράθεση :-ρ):
Τον ξέρω ένα χρόνο...μου άρεσε όταν ήμουν στην προηγούμενη σχέση αλλά για ευνόητους λόγους δεν είχε γίνει κάτι :)
Το τελευταίο δίμηνο λοιπόν έχουμε βγει κάμποσες φορές, όχι σε φιλικό επίπεδο...σε πρώτη φάση με ελκύει γι'αυτό και βγήκα μαζί του..αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συναρπάζει σα χαρακτήρας...
Αλλά και σεξουαλικά δεν κάνει κάτι, πράγμα που δε θεωρώ φυσιολογικό.
Ντροπαλός δεν είναι ούτε άπειρος, είχε κι άλλες σχέσεις..απλώς μάλλον δεν τρελαίνεται κιόλας...όπως κι εγώ άλλωστε :)
Αλλά από την άλλη παίρνει τηλέφωνα..τεσπά, εγώ ψιλοβαριέμαι να ασχολούμαι :)
Αλλά δε θα μπω και στη διαδικασία να το λήξω..ας πάρει πρωτοβουλία να κάνει έστω αυτό!!!!
αν ηταν μονο το θεμα οτι καπια μυνηματα περιεχουν περιεχομενο υβριστικο θα ταν καλα αν αυτο ηταν ως εκει
ελα ομως που αυτο καπιες φορες υποκρυπτει κ αλλες επικυνδηνες καταστασεις... κ αυτο σαφως θα τα πολυ πιο σοβαρο απο τους ορους ενος φορουμ....
αν κ δεν ισχυει σε ολα...
Μου θυμίζει τον εαυτό μου... Τις πολλές κοπελες με τις οποίες βγήκα (νοείται ότι με καμιά δεν κράτησε για ένα χρόνο, ουτε καν το μισό!!). Δεν ηταν αυτο που έψαχνα να βρω. Απλα βλεπονταν περιπου και ηταν ας πούμε καλοί χαρακτήρες.
Τη διάρκεια την καθόριζε η ανασφαλεια μου για το αν θα υπάρξει κάτι μετά. Δεν με ενθουσίαζαν. Έτσι δεν μπρορουσα να δοθω σ αυτους τους ανθρωπους. Έπαιρνα κι εγω πολλα τηλέφωνα για να υπάρχει υποτίθεται επικοινωνία. Ξέκοβα κι ετσι τελειωνε η σχεση.
Σκέφτομαι ότι μετά πρέπει να βγω έξω για λίγο αλλά δεν θέλω και δεν ξέρω πως θα το καταφέρω...μου φαίνεται δύσκολο...θέλω να μείνω εδώ, στη φωλιά μου...
Θα προσπαθήσω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να το αποφύγω...αλλά μου φαίνεται δύσκολο ακόμα και να ντυθώ που είναι κάτι τόσο απλό...νιώθω να παγώνει το σώμα μου όταν φοβάμαι να βγω από το σπίτι και συγκεκριμένα τη στιγμή που θέλω να ετοιμαστώ και μου έρχεται να κουκουλωθώ κάτω από την κουβέρτα...(από προηγούμενες εμπειρίες μου)
Βρέχει και μου χαλάει ακόμα περισσότερο τη διάθεση... :(
Χρόνια πολλά void! :)
Επιτέλους τελείωσαν οι έξοδοι για την ώρα και μπορώ να μείνω στο σπιτάκι μου...τι καλά! Αύριο δεν θα το κουνήσω από εδώ... :)