Αν δεν είσαι σπάμερ, κάνε delete τα πόστ σου μόνος σου, για να μας αποδείξεις
οτι δεν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις τίποτα και είσαι ένα απλό μέλος. οκ?
Printable View
Αν δεν είσαι σπάμερ, κάνε delete τα πόστ σου μόνος σου, για να μας αποδείξεις
οτι δεν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις τίποτα και είσαι ένα απλό μέλος. οκ?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!
Ναι, τα κατάφερα και είμαι στα 89,4!!!!! Πάει η πρώτη δεκάδα!!
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πάει ήδη το 1/4 της προσπάθειάς μου σε λιγότερο από δύο μήνες!!
Badgirl μου βλέπω ακολουθούμε κοινή πορεία... Παρασπονδίες στις γιορτές δεν είχα ιδιαίτερες, εκτός από τα γνωστά ξύδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρόλα αυτά η ψυχολογία μου ανέβηκε, γιατί πριν από λίγο καιρό ήμουν απελπισμένη, με τη ζυγαριά μόνο να ανεβαίνει και εμένα να πιστεύω ότι μόνο κάποιος άλλος θα μπορούσε να γράψει ότι γράφω τώρα και όχι εγώ...
Καλημερα και καλη εβδομαδα! :)
Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια! :)
Τις 2 τελευταιες εβδομαδες εχασα 3 κιλα.Τελευταια χανω 2 κιλα τη βδομαδα αλλα ισως δεν εφυγε το ενα κιλο γιατι ειμαι αδιαθετη....αλλα οκ....104 σημερα και συνεχιζω!!!!
Που θα μου παει...θα το δω το διψηφιο!!!
Καλα μιλαμε περασαν χιλια μυρια "ξυδια" αυτες τις μερες απο μπροστα μου αλλα εγω....βραχος!!! νερακι και μονο νερακι....(σε λιγο κλεινω 3 μηνες χωρις αλκοολ...ολε!!!)
Φιλακια σε ολους και καλη μας δυναμη! :)
Quote:
Originally posted by sofia68
Τις 2 τελευταιες εβδομαδες εχασα 3 κιλα.Τελευταια χανω 2 κιλα τη βδομαδα αλλα ισως δεν εφυγε το ενα κιλο γιατι ειμαι αδιαθετη....αλλα οκ....104 σημερα και συνεχιζω!!!!
Καλα μιλαμε περασαν χιλια μυρια "ξυδια" αυτες τις μερες απο μπροστα μου αλλα εγω....βραχος!!! νερακι και μονο νερακι....(σε λιγο κλεινω 3 μηνες χωρις αλκοολ...ολε!!!)
μπράβο κοπελιά,
αποτελείς πηγή έμπνευσης, πες μας καμιά συμβουλή, πως εγινε το μαγικό κλικ μέσα σου και κατάφερες τόσα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα?
etsi ava παμε γερα, δεν αγχωνομαστε κ οταν την σπαμε συνεχιζουμε ακααθεκτες κ ολα θα γινουν! εμενα εκανε τραμπολινο κ τελικα επιτελους ξαναειδα 8 μπροστα, βεβαια πλεον σοβαρευομαι γιατι οκ τα 4 κιλα σε ενα μηνα αλλα εχω τοσα να χασω...Quote:
Originally posted by Ava
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!
Ναι, τα κατάφερα και είμαι στα 89,4!!!!! Πάει η πρώτη δεκάδα!!
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πάει ήδη το 1/4 της προσπάθειάς μου σε λιγότερο από δύο μήνες!!
Badgirl μου βλέπω ακολουθούμε κοινή πορεία... Παρασπονδίες στις γιορτές δεν είχα ιδιαίτερες, εκτός από τα γνωστά ξύδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρόλα αυτά η ψυχολογία μου ανέβηκε, γιατί πριν από λίγο καιρό ήμουν απελπισμένη, με τη ζυγαριά μόνο να ανεβαίνει και εμένα να πιστεύω ότι μόνο κάποιος άλλος θα μπορούσε να γράψει ότι γράφω τώρα και όχι εγώ...
εσφιξες το "ζωναρι"? :D ελπιζω να μη ποναει αυτο (δεν εχω ιδεα απο αυτα)
μακαρι ναταν κοινη η πορεια, ανεβοκατεβηκα καποιες φορες τον γοολγοθα μου διοτι δεν εξωκυλα μονο τις γιορτες! παντως τα κιλα καλα πανε οποτε δεν ανησυχω...θα μπορουσα και...χειροτεραα χαχαχα αρχισα κ απο 92.5 πριν ενα μηνα νομιζω, δεν ειναι κ λιγο!
natallia μου απλα μια μερα στα 40 μου πλεον, συνειδητοποιησα οτι επιασα πατο...
παρακατω δε πηγαινε με τοσο αλκοολ και εκεινη τη μερα βρηκα εσας εδω μεσα.Δε θα ξεχασω οτι εμεινα εδω να σας διαβαζω ολη τη μερα...οσο διαβαζα καταλαβαινα οτι οχι μονο θελω πλεον, αλλα και ειναι σιγουρο οτι ΜΠΟΡΩ να ξαναβρω τη σοφια που για 20 χρονια την μισουσα οσο δε παει....Αρκετα χρονια εχασα απο τη ζωη μουΤελος στην αυτοκαταστροφη....απο δω και περα θα ζησω....Εβαλα στοχο και τιποτα δε με γυριζει πια πισω.
Σοφια πολυ καλα εκανες! απλα το θεμα με το αλκοολ δεν ξερω αν εχει σχεση με εδω...ισως να θελεις αλλη αντιμετωπιση (πιο εξειδικευμενη) εχεις ρωτησει να μαθεις? ωστε να μην εχεις στερητικα το λεω...κ ξαναξεσπασεις εκει...
Badgirl μου, το έσφιξα λίγο και δεν πονάει καθόλου, μα καθόλου. Ο γιατρός μου με ενθάρρυνε πάρα πολύ, γιατί κοιτώντας την καρτέλα μου συνοφρυώθηκε , με κοίταξε και είπε ότι στην περίπτωσή μου έκανε ένα λάθος. Πανικοβλήθηκα. Σκάει χαμόγελο και λέει πως κακώς μου έδωσε χρονοδιάγραμμα δύο χρόνων. Αν συνεχίσω να είμαι τόσο καλό παιδί, θα έχω ξεμπερδέψει με τα κιλά σε έναν χρόνο. Ξεχύθηκα στην αγορά και έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, υπέροχο, ρομαντικό και ανεβαστικό, σαν τη διάθεσή μου!! Συνεχίζουμε γερά, για να είμαστε κουκλίτσες νυφούλες!
Σοφία μου, σε θαυμάζω, σε θαυμάζω, σε θαυμάζω! 3 μήνες χωρίς αλκοόλ? Μπράβο θηρίο μου εσύ! Το αλκοόλ είναι κατευναστικό, όπως ακριβώς και το φαγητό. Κάποιοι το μάθαμε και αυτό. Προσπαθούμε όμως να διώξουμε μακρυά τους δαίμονες που μας έκαναν να μας σιχαθούμε και να συνεχίσουμε υγιείς και ευτυχισμένες. Αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος!
Σοφία μου είσαι παράδειγμα προς μίμηση! Μπράβο κοπελάρα μου, μπορεί να είσαι και η μόνη με απώλειες αυτές τις μέρες :PQuote:
Originally posted by sofia68
Δε πειράζει όμως όπου νάναι ξεκινάμε κι εμείς.!
πολλά φιλιά
Δεν τιθεται πλεον θεμα με στερητικα...ευτυχως κουκλιτσα μου :)
Τωρα εχω τον ελεγχο ΕΓΩ :)
Να σαι παντα καλα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου :)
Μπράβο Ava, ένα καινούργιο άρωμα, ένα ρούχο, ένα καλό λογάκι μπορούν να κάνουν θαύματα,
περισσότερα κι απ την επιτομή της διαιτολογίας!
Να μου είσαι καλά και καλή χρονιά!
Να ειστε καλα ολες κοπελες μου....
ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολες για τη δυναμη που μου δινεται!!
Ειστε απιστευτα παιδια ολες! :-* :-* :-*
Καλή χρονιά Λίλυ μου! Όλα όσα επιθυμείς, φέτος να γίνουν δικά σου!
Φέτος θα τα κατεδαφίσουμε τα κιλά! Όπως λέει και η Σοφία, ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ!!!! Όχι το παστίτσιο (είναι το αγαπημένο μου φαγητό).
παμε γερα κοριτσια, να γλεντησουμε την απωλεια μας οπως η αβα! χωρις να ξεφυγουμε...ας μη παρουμε πολυ αερα με το φαγητο ομως γιατι μετα μπορει να πεσουμε με τα μουτρα {------- σεμενα αναφερομαι που ειμαι κακο κοριτσι κ το κοβω να κανω βλακειες χαχαχαχα
οκ για να μη ξανακανω βουλιμικο απλα θα ειμαι ζαμανφου για λιγο καιρο μηπως κ παραμεινει το εορταστικο δικιλο που εχασα κ συνεχισω να γιορταζω :D θα χαθω λοιπον για λιγο καιρο γιατι ειμαι σε κρισιμη φαση...κ λεω να μη ξανασχοληθω με τα κιλα μου
Τι βλακεια κανω εγω συνηθως: οταν πετυχαινω το στοχο μου τοτε τα χαλαω ολα, οποτε σας χαιρετω προσωρινα! φιλια πολλα, θα σας τα γραψω ολα μαζι οταν ξαναμπω
Καλό μου κοριτσάκι, υποψήφια νυφούλα μου, μην ξαναγίνεις κακό, pleeeaaaase...... Τα ίδια έκανα κι εγώ για είκοσι περίπου χρόνια. Μόλις έκανα κάτι καλό για μένα, λες και έπρεπε να το χαλάσω οπωσδήποτε.
Όσο θα κοιτάζεις άλλες υποθέσεις σου, σε παρακαλώ θερμά, μην ξανακυλήσεις. Μην τα χαλάσεις όλα, τώρα που παίρνεις τα πάνω σου.
Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις, αλλά πρόσεχε τον εαυτό σου, οκ γλυκειά μου? Φιλάκια πολλά!