αγαπητη μου βλεπω βαδιζουμε σταθερα στην ιδια γραμμη ε!!!!!!!!!!!!!
κιλα, διατροφη, σπορ....
αντε να δουμε που θα φτασουμε επιτελους!!!!!!!!
Printable View
αγαπητη μου βλεπω βαδιζουμε σταθερα στην ιδια γραμμη ε!!!!!!!!!!!!!
κιλα, διατροφη, σπορ....
αντε να δουμε που θα φτασουμε επιτελους!!!!!!!!
Ναι πραγματι, αντε να δουμε!!!!!!! Περιμενω το τελος Ιουνιου να ειμαι 76,5.... Αυτο θελω για αρχη και μετα η συνεχεια....
κ εγω, οπως βλεπεις στους στοχους εχω το 75 για τελος του μηνα... δε το βλεπω βεβαια να ερχεται γιατι ηδη εχουμε καψει το 1/3 του μηνα κ ακομα στα 79 ειμαστε..... αλλα ποτε δε ξερεις....!!!!!
θα δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε!!!!!!!!!! ολα καλα!!!!!! και που εχω φτασει απο τα 92 στα 79 ειναι σουπερ!!!!!!
σημερα στα ιδια με χτες 60.2 βεβαια εφαγα αργα χτες κ ειχα ενα πρηξιμο οποτε ελπιζω να χασω αυριο λιγακι μπας κ προλαβω το ερμο το 59 μεχρι τις 15 του μήνα!
το 59 ειναι πολυ κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Επιτελους καποιος που παιρνει κατευθειαν πολυ βαρος οταν τρωει κατι βραδυ.... Δεν μπορει να ειμαι μονο εγω... Κουραγιο Ελενη!Quote:
Originally posted by eleni1201
Εμένα είναι πάλι πολύ πιο ενδιαφέρον!!! Τι σας είπα χθες βράδυ? +1,3 κιλά μετά το μεξικάνικο...
http://www.ticker.7910.org/wg__65.4_...91ciB0ZXh0.gif
ελα εφτασες....Quote:
Originally posted by granita
σημερα στα ιδια με χτες 60.2 βεβαια εφαγα αργα χτες κ ειχα ενα πρηξιμο οποτε ελπιζω να χασω αυριο λιγακι μπας κ προλαβω το ερμο το 59 μεχρι τις 15 του μήνα!
πηνελοπη να σε ρωτησω κατι?κα8εμερα εισαι τυπος και υπογραμμος στο προγραμμα σου? το προγραμμα σου ειναι δικο σουθ? απο μονη σο το εχεις φτιαξει? και ακομα..τρως ιδιες ποσοτητες τωρα και οταν ησουν στα κιλα μου η μειωσες πλεον.. εγω ξερεις τι πα8αινω? κανω υπομονη καμια βδομαδα..χανω ενα εναμιση κιλο και μετα τρωω παλι μια δυο μερες αρκετα και περνω ενα μερος απο οτι εχασα...καμια συμβουλη γιατι εχουμε ιδιο στοχο και βαρους??
Λιγα πραματα σημερα βλεπω.Μπραβο σε οσες εχασαν και σε οσες δεν εχασαν.Ο καιρος τρελαθηκε και συναχωθηκα, και περιμενω και περιοδο και η ζυγαρια θα κανει τα δικα της.Σημερα τρεμοπαιξε κι εδειξε λιγο 75, αλλα μετα παλι 75,1 οποτε αφηνω ιδιο το τικερακι μου.
καλημερα!! στα ιδια κι εγω σημερα
οκ προχωραμε...
παλι περιοδος?Quote:
Originally posted by Constance
Λιγα πραματα σημερα βλεπω.Μπραβο σε οσες εχασαν και σε οσες δεν εχασαν.Ο καιρος τρελαθηκε και συναχωθηκα, και περιμενω και περιοδο και η ζυγαρια θα κανει τα δικα της.Σημερα τρεμοπαιξε κι εδειξε λιγο 75, αλλα μετα παλι 75,1 οποτε αφηνω ιδιο το τικερακι μου.
Tι παλι βρε.Μια φορα το μηνα δεν εχουμε ολες?χιχι.Το Σαβατοκυριακο περιμενω αλλα εχω απο τωρα συμπτωματα (πρηξιμο και τετοια)
ε ναι τα συμπτωματα ερχονται πρωτα...
66,7!! Και ναι, αλλάζω πανυγηρικά το τικεράκι στα 67!!Μέχρι να τελειώσει η επόμενη περίοδος (σε 3 βδομάδες) εύχομαι να φτάσω τον στόχο μου!!
+100!
57.5