Ε ναι, αφου η φώτο είναι attachment και όχι μέρος του κειμένου μου!Quote:
Originally posted by break
Έκανα quote στο μνμ με τη φώτο, με τις πεταλούδες, για να απαντήσω αλλά βγήκαν μόνο τα σχόλια κ όχι η φώτο!!
Printable View
Ε ναι, αφου η φώτο είναι attachment και όχι μέρος του κειμένου μου!Quote:
Originally posted by break
Έκανα quote στο μνμ με τη φώτο, με τις πεταλούδες, για να απαντήσω αλλά βγήκαν μόνο τα σχόλια κ όχι η φώτο!!
Polinaki, αν ήσουν Ελλάδα θα μας είχες όλες πελάτισσες! Μπράβο σου για τις δημιουργίες, δείχνουν την αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις!
Δυστυχώς όμως δεν είμαι καλή μου... Αν ήμουνα δεν θα σας είχα μόνο πελάτισσες αλλά και παρέα για καφεδάκι!!! χεχεχε
Τέλεια είναι,:thumbup: μου έρχεται να τα δαγκώσω,αν και δεν είμαι γλυκατζού.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλησπέρα σας!
Σήμερα έγινε η παράδοση των πεταλούδων μου και άρεσαν πολύ.
Θενκς Σασα μου!Quote:
Originally posted by sasa32
Τέλεια είναι,:thumbup: μου έρχεται να τα δαγκώσω,αν και δεν είμαι γλυκατζού.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλησπέρα σας!
Σήμερα έγινε η παράδοση των πεταλούδων μου και άρεσαν πολύ.
Καλημέρα σας.
Τί μου κάνετε? Χθες είχα την εξέταση του 6μήνου μου με τον γιατρό και την διατροφολόγο.
Απολογισμός εξαμήνου (και κάτι ημέρες παράπανω) μείον 30 κιλά.
Η διατροφολόγος κατενθουσιασμένη με το αποτέλεσμά μου, όχι μόνο στα κιλά αλλά και διατροφικά. Μου είπε πως οι ατασθαλίες μια φορά την βδομάδα είναι απαραίτητες. Μου είπε πως η απώλεια των 4μιση κιλών σε 2 μήνες που έχει να με δει είναι πολύ καλή, αν σκεφτούμε και το γεγονός ότι ήταν διακοπές. Επίσεις είδαμε τις αναλύσεις μου, και ήταν όλες πολύ καλές, εκτός από την χολυστερόλη που ήταν λίγο τσιμπημένη (άλλωστε πάντα είναι, έχω κληρονομικότητα) και από το μαγνήσιο που είναι χαμηλό. Μου είπε όμως πως δεν θέλει να μειώσω τα γαλακτοκομικά μου ακόμα, γιατί θα έχω άλλα προβλήματα μετά. Σχετικά με το μαγνήσιο, μου είπε να ξεκινήσω να τρώω βρώμη (κάπου εδώ θα κολλίσουν και τα βρωμομπισκοτάκια της Κέιτυ) και μπανάνες!
Κατά τα άλλα μου είπε πως είναι πολύ ευχαριστημένη, πως όλα τα άλλα δείχνουν να είναι καλά, και πως μάλλον οι ζαλάδες οφείλονται στην αντίδραση του σώματος, αλλά αυτό θα μου το εξηγούσε ο γιατρός.
Μετά πήγα στον χειρούργο μου, ο οποίος με το που με είδε έσκασε το πιο πλατύ χαμόγελο που είχε!!!! καλώς την μου λέει! Αν δεν σε ήξερα τόσο καλά δεν θα σε αναγνώριζα, λέει, και γέλασε. Με ζύγισε, και με βρήκε όσο και η διαιτολόγος, δηλαδή 95.4 κιλά. Με ρώτησε πως νιώθω και του είπα πως δεν νιώθω καθόλου καλά. Μου λέει μα φαίνεσε υπέροχα. Του λέω φαίνομαι αλλά δεν είμαι, και του εξήγησα την κατάσταση, το τί νιώθω, το πως με βλέπω, το ότι δεν μπορώ να ελένξω τον εγκέφαλο μου σε στιγμές που παλιά θα έκανα υπερφαγικά κτλ. Το συζητήσαμε αρκετά, και μου είπε πως πραγματικά είμαι η μόνη του ασθενής που του εκφράστηκα τόσο καθαρά. Μου λέει κανείς άλλος δεν το παραδέχετε ότι συμβαίνει αυτός ο πόλεμος μεσα του, και μου κάνει εντύπωση που εσύ το λες. Αυτό συμαίνει ότι είσαι έτυμη να το πολεμίσεις μου λέει. Και έτσι μου έδωσε παραπεμπτικό για μια ψυχολόγο κοντά στις γειτονιές μου, που ξέρει πως είναι πολύ καλή.
Συνεχίζοντας την κουβέντα, μου είπε πως νιώθει πολύ περίφανος για μένα, όχι μόνο τα 30 κιλά στο 6μηνο, τα οποία για εκείνον είναι τέλιο αποτέλεσμα, αλλά γιατί υπέβαλα τον εαυτό μου σε 3 χειρουργεία (1 τον δακτύλιο και το διπλό χειρουργείο αφέρεσης δακτιλίου και σληβ) και γιατί πια είμαι συνηδητοποιημένη με το τί κάνω, έχω αλλάξει τρόπο διατροφής και ζωής και αυτό ήταν και το ζητούμενο του από μένα. Μου ειπε πως από εδώ και πέρα θα χάνω περίπου 1μιση-2μιση κιλά τον μήνα, και να μην με απασχολεί αυτό, γιατί αφού ακολουθώ τις οδηγίες τους, αυτά τα κιλά θα είναι λίπος και όχι μυική μάζα.
Σχετικά με τις αναλύσεις μου είπε ότι και η διαιτολόγος, μου είπε πως οι ζαλάδες μάλον οφείλονται στο ότι ενώ πριν ήμουνα οριακά με την πίεση, τώρα έχει πέσει και το σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτό το γεγονός, καθώς επίσεις και στις νέες συνθήκες που ζει.
Μου είπε να πάρω μια πολυβιταμίνη διαλυόμενη απλά για προστασία, και να ξαναξεκινήσω το περπάτημα. Για γυμναστήριο μετά τα Χριστούγεννα είπε θα δούμε.
Α και μου είπε πως δεν φαίνομαι για 95 κιλά, αλλά για 85-87!!!!
Αυτά. Την διατροφολόγο θα την δω ξανά σε 1 μήνα, και τον χειρούργο μου σε 3.
Καλημέρα,Πωλίνα!Υπέροχα τα νέα σου!
Συγνώμη για χθες που δε σ'άφησα να μου τα πεις,αλλά βλέπω πολύ σπάνια τη φίλη μου κι ο χρόνος μας είναι πολύτιμος.
Παρεμπιπτόντως,μου φώναζε όσο μιλούσαμε να σου πω συγχαρητήρια για την απώλεια και τις υπέροχες τούρτες,
οι οποίες σημειώνει πως είναι πραγματικά δύσκολες να δημιουργηθούν(κι εκείνη ξέρει από ζαχαροπλαστική!).
Είναι δικό μας ιτινγκντιζορντεροκόριτσο και διαδικτυακά σε γνωρίζει..Σήμερα το απόγευμα θα τα πούμε όμως με την άνεση μας.
Χαίρομαι που οι ζαλάδες σου δείχνουν να μην οφείλονται σε κάτι ανησυχητικό!Ελπίζω κάθε φορά που τείνεις ν'απογοητευτείς
από τη "χαμηλή" απώλεια να θυμάσαι τα λόγια των γιατρών σου και πάνω απ'όλα να ξεκινήσεις συνεδρίες με ψυχολόγο το συντομότερο.
Είμαι σίγουρη πως θα βοηθηθείς πολύ να ξεδιαλύνεις μέσα σου τα σημεία που το θέλω σου σκαλώνει.Φιλάκια πολλά πολλά!
Συγχαρητήρια Πωλίνα μου! κράτησε λοιπόν τώρα όλα αυτα που σου είπαν και μην τα βγάζεις από το μυαλό σου. Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου. Καλή αρχή με τον/την ψυχολόγο.
Καλημέρα Ναταλάκι μου!!! Να πεις στην φίλη σου ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά της λόγια!Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,Πωλίνα!Υπέροχα τα νέα σου!
Συγνώμη για χθες που δε σ'άφησα να μου τα πεις,αλλά βλέπω πολύ σπάνια τη φίλη μου κι ο χρόνος μας είναι πολύτιμος.
Παρεμπιπτόντως,μου φώναζε όσο μιλούσαμε να σου πω συγχαρητήρια για την απώλεια και τις υπέροχες τούρτες,
οι οποίες σημειώνει πως είναι πραγματικά δύσκολες να δημιουργηθούν(κι εκείνη ξέρει από ζαχαροπλαστική!).
Είναι δικό μας ιτινγκντιζορντεροκόριτσο και διαδικτυακά σε γνωρίζει..Σήμερα το απόγευμα θα τα πούμε όμως με την άνεση μας.
Χαίρομαι που οι ζαλάδες σου δείχνουν να μην οφείλονται σε κάτι ανησυχητικό!Ελπίζω κάθε φορά που τείνεις ν'απογοητευτείς
από τη "χαμηλή" απώλεια να θυμάσαι τα λόγια των γιατρών σου και πάνω απ'όλα να ξεκινήσεις συνεδρίες με ψυχολόγο το συντομότερο.
Είμαι σίγουρη πως θα βοηθηθείς πολύ να ξεδιαλύνεις μέσα σου τα σημεία που το θέλω σου σκαλώνει.Φιλάκια πολλά πολλά!
Σχετικά με την χαμηλή απώλεια, είπα πως θα προσπαθήσω να μην δείνω σημασία όσο μπορώ τουλάχιστον. Θα κάνω όλα μου τα δυνατά, και από κει και πέρα, ο Θεός θα βοηθήσει. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω θαύματα.
Θα περιμένω τηλεφώνημά σου κουκλίτσα μου! Φιλάκια για την ώρα!
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου. Θα πάω αυριο να κλείσω ραντεβού, και ελπίζω να είναι σχετικά σύντομα. Ολα θα φτιάξουν, είμαι σίγουρη. Απλά θέλω τον χρόνο μουQuote:
Originally posted by *Katie
Συγχαρητήρια Πωλίνα μου! κράτησε λοιπόν τώρα όλα αυτα που σου είπαν και μην τα βγάζεις από το μυαλό σου. Να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου. Καλή αρχή με τον/την ψυχολόγο.
Πωλίνα μου,
χαίρομαι που όλα είναι καλά με την υγεία σου, χαίρομαι που έστω και μικρή υπάρχει απώλεια, στο χωριό της μαμάς μου λένε : "μάζευε κι ας είν' και ρώγες", πράγμα το οποίο προσπαθω και εγω η ίδια να σκέφτομαι κάθε φορά που τα πράγματα δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμώ.
Σημασία έχει ότι εσύ πια βλέπεις τη ζωή σου και την πρόσληψη τροφής με άλλο μάτι και προσπαθείς να είσαι αυτό που εχεις ονειρευτεί, σκέψου πόσοι άνθρωποι είναι στη δυσάρεστη θέση να είναι πάααααρα πολύ μακριά από αυτό που θέλουν να ζήσουν, εσύ το ζεις ήδη! Και ο αγώνας που κάνουμε, θυμίσου, δεν είναι 100άρι, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, είναι αγώνας αντοχής, μαραθώνιος, και δεν έχει τόση σημασία ο χρονος που θα καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο το να τερματίσουμε!
Είμαι σίγουρη ότι αν βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου σε προτεραιότητα-όσο αυτό γίνεται- θα δεις μεγάλη βελτίωση και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν πάει πολύς καιρός που ξεκίνησα το κολύμπι στο δημοτικό κολυμβητήριο της περιοχής μου και βλέπω ότι με βοηθάει πολύ στην απώλεια.
Να είσαι καλά και αισιόδοξη!:thumbup:
Απλά Γιώτα μου ελπίζω πως η απώλια έστων των 2 κιλών τον μήνα, θα συνεχίσει για αρκετούς μήνες ακόμα!!!!
Ξέρεις, για σένα επειδή είσαι ελεύθερη είναι πολύ πιο εύκολο να γυμναστείς, να πας κολύμπι κτλ. Για μένα όχι και τόσο. Το περπάτημα όμως το ξεκινάω ξανά σήμερα στα σίγουρα και μετά τα χριστούγεννα βλέπουμε και για το γυμναστήριο που είπε ο γιατρός.
Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. ΄Το αποτέλεσμα θα φανεί 4 Μαρτίου 2012 που θα κλείσω ένα χρόνο! Μέχρι τότε έχουμε!
Τελικά το είπα και το έκανα. Φόρεσα το παντελόνι χτες που κρατούσα κλεισμένο στο ντουλάπι γιατί φοβόμουν να το φορέσω. Και τελικά, ήταν πολύ ωραίο!!!
:)
το παντελόνι έχει πολύ ωραία εφαρμογή και σου δείχνει τα κιλά που έχει χάσει.επιτέλους κατι όχι μαύρο Πωλίνα !! βάλε αυτή την φωτό δίπλα σε μια με αρχικά κιλά που είχες και δώσε ένα μεγάλο μπραβο στον εαυτό σου !!!:o:o:o